עבור לתוכן

טיסה לארה"ב

Featured Replies

פורסם

תקרא מה שכתבתי, חוסך הרבה כאב ראש וכסף.

• תגובות 30
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכאב ראש לא נגמר בשגרירות בתל אביב, חביבי.

גם שתגיע ל'מעבר גבול' בשדה תעופה בארה"ב השוטרת תדאג לחקור אותך טוב

ולהגביל לך את משך השהייה שלך בארה"ב בכמה חודשים.

אז השקעת כמה מאות שקלים, פאנן, לא בשבילם.

פורסם

איזה הגזמה, במטוס נותנים לך שני טפסים קצרים (כל אחד 2 דקות גג למלאות), יורד מהמטוס, מחכה בתור לביקורת דרכונים (מיידי עד 5 דקןת, תלוי בך ועוד כמה גורמים) עובר ביקרות דרכונים ששואלים אותך שתי שאלות איפה תשהה בארצות הברית ועוד משהו, לוקחים טביעות אצבאות ותמונה של הפנים וזהו (תהליך של דקה - דקה וחצי), אתה חופשי ללכת או לאסוף את המזוודה, מבחינתם אתה חופשי.

התהליך של הויזה אולי מעצבן אבל זה חד פעמי, בנוסף לכך, אולי כשסוף סוף יהיה לנו דרכון ביומטרי כמו לכל מדינה נרומאלית נוכל להכנס לארה"ב בלי ויזה.

פורסם

^^

עקרונית אתה צודק, למרות שתאורטית קצין ההגירה בכניסה לארה"ב יכול לסרב להכניס אותך לארה"ב (אפילו שיש לך ויזה),

והוא לא צריך אפילו לתרץ את זה מולך בשום דרך.

אומנם אף פעם לא שמעתי על מקרה שבו סירבו כניסה לישראלי שהגיע לשם, אבל בעקרון

הם יכולים לעשות מה שבא להם, ואין לך שום דבר לעשות בנידון

פורסם

תהליך הוצאת הויזה נחמד, אתה עובר תחנות וסה"כ ההליך די מעניין.

כמובן אם לא סרבו לך..

פורסם
  • מחבר

על מה הם מסרבים בד"כ? :s05:

פורסם

שאתה לא מצליח לשכנע אותם שאתה הולך לחזור לישראל.

פשוט תביא הוחכות שיש לך בית/דירה משלך בישראל/ אתה באמצע לימודים בישראל/יש לך עבודה קבועה בישראל וכו'.

אחוז הסירוב בישראל לויזה לארה"ב עומד על 8% אם אני לא טועה ומהם בעיקר צעירים.

אתם יכולים להגיד תודה גדולה לכל הצעירים שעובדים בעגלות בקניונים בארה"ב באופן בלתי חוקי.

פורסם
  • מחבר

חח אין לי שום דבר ממה שציינת.. :kopfpatsch:

פורסם

חח אין לי שום דבר ממה שציינת.. :kopfpatsch:

אתה יכול להגיד שיש לך את HWzone שאתה מכור אליו בישראל.

*מממ... בעצם HWzone זמין גם מחו"ל :-X

טוב אז תהיה חזק.

פורסם

בן כמה אתה?

אני שמעתי שיש בעיה שאתה אחרי צבא, אז הם לא נותנים וויזות מחשש שאתה רוצה לעבור לארצות הברית, אז לפעמים שווה להוציא וויזה למרות שלא תשתמש בה לפני הצבא.

בקשר לעגלות יש באורלנדו אאוטלטים שלמים שרק ישראלים עובדים בעגלות שם, נחמד לראות קצת ישראלים :)

פורסם

למה להזכיר רק את אורלנדו

אני ראיתי ישראלים עובדים בעגלות בלוס אנג'לס, בעיר ועל שפת הים וגם ראיתי בקניונים בלאס וגאס.

קניתי מהם סקייטים נחמדים של שני גלגלים בעקב. מכרו בדיוק לזוג אמריקאים ואמרו לי תחכה רגע בצד והורידו לי 10 דולר ממה שהאמריקאים שילמו.

פורסם

ויזה לא פגה אחרי 10 שנים +-? מה זה יעזור אם אני לא טס? או שאתה מתכוון שיהיה לי יותר קל לחדש אותה אחרי זה..

פורסם

הוא התכוון שתוציא לפני הצבא, ואז אחרי הצבא תטוס. הויזה עדיין בתוקף, וישארו לך אותה יותר בקלות כי אתה אמור להתגייס.

פורסם

מעניין מה יקרה עם הויזה עוד שנה שנתיים.

אנחנו מתקרבים ל-10 שנה לנפילת התאומים. מאז נכנסו לתוקף התקנות החדשות שדרשו התייצבות אישית בקונסוליה.

אני מניח שמי שיש לו ויזה לפי התקנות החדשות יאריכו לו בלי להתייצב מחדש בקונסוליה או שלא?

פורסם

כשתהיה לישראלים דרכון ביומטרי, הדרך לאי צורך בויזה קצרה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים