פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים come play Demigod with me add my hamachiadd hamachi nameDemigod hwzonepassword: hwzoneמחפש מישהו שאוהב את המשחק הזהאני ישאיר הימאצי פתוח תוסיפו
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר מכפת חהחוץ מזה אני לא חושב שזה קשורהימצי פשוט נותן לך לשחק 1 מול 1 עם מישהו וזה שם את שתייכם על אותו LAN וזה קל להפעיל
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מנהלי הפורום פשוט ישנים ! בא לפה איזה ילד FXP ופותח ערוץ לשימוש פיראטי במשחק מחשב - וכל זה עם השם של hwzone !!! לא להאמין שהנושא הזה עוד לא ננעל.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אכן תמונות קשות.... מישהו עובד אצלך? תן למנהלים לעשות את מה שהם יודעים לעשות כשימצאו לנכון את הזמן לעשות זאת.[br]פורסם בתאריך: 24-08-2009, 20:02:54 come play Demigod with me add my hamachi add hamachi name מחפש מישהו שאוהב את המשחק הזה אני ישאיר הימאצי פתוח תוסיפו תתפלא אבל אנשים פה מבינים ומצליחים לקרוא את השפה העברית אין טעם לפתוח דיון עם כותרת באנגלית, זה לא הופך אותך לחכם יותר...
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר "תתפלא אבל אנשים פה מבינים ומצליחים לקרוא את השפה העבריתאין טעם לפתוח דיון עם כותרת באנגלית, זה לא הופך אותך לחכם יותר..."גם ההתחכמויות האלו לא מוציאות אותך באור מרהיב במיוחד להאשים אותי בשימוש בשפה האנגלית על מנת להראות חכם יותר בפוסט בפורום זו מחשבה שרק מישהו פרימיטיבי יוכל לחשוב עליה אני מוצא את עצמי פשוט רושם באנגלית 95 אחוז מהזמן שאני מבלה באתרים שונים באינטרנט וכתבתי באנגלית בלי לשים לב אז צא מזהכנראה שאני אקח את הפוסטים שלי למקום מתאים יותר
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים אין שום סיבה לצאת על מישהו פה (במיוחד שמישהו כותב לעניין)אני ממליץ לך לעבור לheroes of newerth או למקור DOTA... דמיגוד זה משחק מת
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים Or at least post in the right place...http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=320791.msg2784691#msg2784691
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.