פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר 950 זיכרון???אל תשכח שבסטוק הוא על 400!ואמרתי פה שכשאני שם 470, בלי שום אפליקציה או דבר כזה..אחרי שנייה יש ארטיפקטים שמאלצים אותי לעשות ריסטרט למערכת כולה!עריכה:ניסיתי להוריד את כל התדרים..Core: 270MhzShader: 595Mhzואת הזיכרון העלתי ל 455Mhz....והיו ארטיפקים..אני לא יודע מה לעשות..הוא ממש דפוק הכרטיס הזה!!!
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אאוץ אתה מחזיק בגרסת הDDR2...הדבר הבא שתוכל לעשות הוא העלאת מתחים לכרטיס,מה שבטח יגמור אותו לבסוף אם לא תעשה זאת נכוןוללא הקירור המתאים.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אז כן שמעתי נכון... יש גרסת DDR2... כי אני לא הבנתי מה הקטע, יש לי את DDR3, אגב הכרטיס שלי חברת Leadtek
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אתה יכול לקחת חמישה שקלים , לקחת את הכרטיס הזה שהוא בעצם עגלה - לסופרואז יהיה לך עגלה לעשות איתה קניות !
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אתה יכול לקחת חמישה שקלים , לקחת את הכרטיס הזה שהוא בעצם עגלה - לסופרואז יהיה לך עגלה לעשות איתה קניות !digitalseeker, אתה יכול לקחת את ההודעות, ולקבל עליהן אזהרה על ספאםראה הוזהרת!
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים digitalseeker Dj-Meni.H לא ניראה לי ששווה לך לישבור את הראש על הכרטיס הזה הוא מאוד חלש ולא יתן לך ביצועים טובים גם אחרי oc
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים בשורה תחתונהאם אתה מצפה למשחקים ברמה גבוהה תחליף כרטיסועוד משו קטןאני לא יודע אם שמתם לב אבל עמיתי לעבודה dj-ElectriC בעל סבלנות רבה יותר משליראו הוזהרתם.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר חחח, חברים, לא צריך להתרגז D: תודה רבה לכם..בכל זאת חשבתי להחליף כרטיס, רציתי לדעת מה בעצם אני אוכל להוציא משלי לפני שאני מעיף אותו לקיבינימט אני מבין שכלום, תודה רבה לכם (:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.