פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתענייןבשליטה על המחשב ע"י אתר, למשליהיה לי קישור כמו "כבה את המחשב" מה שישלח פקודה למחשב להיתכבותמשהו שנשמע פשוט אבל אני משער שעלול להיסתבך,בעיקרון בקשר לבניית התוכנה שרצה ברקע בצד של המחשבאני לא חושב שזאתי הבעייה יחסית לשאלה איך בכלל אני גורםלאתר ברשת לשלוח מידע למחשב? בעזרת איזו שפה אני מתכנת את זה?ואיך המידע מועבר? חשבתי בהתחלה על להישתמש במסד נתונים של MySqlולכתוב Client שירוץ ברקע של המחשב שיבדוק כול פעם אם משהו הישתנהבמאגר נתונים ולהגיב בהתאם (להריץ לולאה שתבדוק), אבל אני משערשלא ככה זה מתבצע במציאות ואשמח לדעת איזה שפות אני אצטרך לדעת,ואיך הדבר פועל.תודה רבה! ואם יש לזה שם מסויים אשמח לדעת מה השם של זהכי אני לא ממש ידעתי מה להריץ בגוגל
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר שלום אבל זה לא מה ששאלתי, שאלתי באיזה שפות אפשר לכתוב את זה ואיך זה עובד, ואני לא היתכוונתי לשליטה גרפית ופירטתי למה התכוונתי
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר ה Server ירוץ על אותו מחשב שאתה מתכנן לבצע עליו את הפעולות?השרת לא ירוץ על אותו המחשב, אלא יהיה שרת מרוחק.ותודה רבה אני אחפש, עוד מידע יעזור!
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר ניסתי להריץ חיפוש על c99 shell זה לא נשמע כמו משהו מוכר ומצאתי סירטון ביוטיובשבתיאור כתוב:"By using c99 you can access different sections in your hosting company"זה לא ממש נשמע כמו מה שאני רוצה לבצע, בעיקרון מה שאני רציתי לבצעזה למשל כיבוי המחשב על ידי אתר אינטרנט שברגע שלוחצים על הקישורהמחשב מקבל בעזרת התוכנה פקודה לכבות את המחשב (אם לא הייתי מובן אז פשוט חזרתי על זה)בכול מקרה, אם זה אכן מה שאני צריךאשמח לקבל קישור שמראה שימוש לדוגמא לכך.תודה רבה!
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים c99 זהו שאלל שמסוגל להריץ פקודות על השרת המאחסן את הקובץבעקרון השימוש של הקובץ הוא זדוני(השתלטות על שרתים, ועוד המון דברים שאתה לא צריך להתעסק בהם)אבל ספציפית לך הוא גם שימושי.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים כמו ש-matteo אמר, יש לך מגוון אפשרויות עם השאלל.יש עוד כמה סוגי שאללים, כל אחד טוב במשהו ספציפי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.