עבור לתוכן

אני מדליק את המחשב יש איזה 9-11 ציפצופים ויש מסך שחור וכלום לא קורה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שיט זה בעיה הם נורא יקרים 1gb ב 180 שקללל זה גנבה ו yad2 איך אני ידע שאין לזיכרון בעיות או משהוא

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תכין דיסק של MEMTEST תריץ שלושת רבעי שעה ואם אין אף שגיאה 99 אחוז שהזכרון תקין לגמרי , אין לך אפשרות אחרת לבדוק .

פורסם
  • מחבר

סבבה חח אבל הוא יכול פשוט אחר כך לנתק תפלאפון ועוד... וגם אין כמו ליקנות מחברה עם אחריות והכל

פורסם
  • מחבר

חח זה אתר אפילו לא ישראלי,תגיד אין מצב מיתחבר ללוח הזה ddr 2?

פורסם

לא

פורסם

יתאים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תיראה פיתאום ניזכרתי שיש לי במחסן מחשב ישן רצחח ויש לו ם שתי זיכרונות של 128 מ"ב אבל הם SDRAM זה יתאים למחשב שלי? ועם זה לא מתאים יכול להיות נזק?

פורסם

זה לא יכנס פיסית לחריץ כנ " ל DDR2 אתה חייב DDR 1

ד"א ב 100 ש"ח אתה מביא מאיביי כבר 1 G

פורסם
  • מחבר

איפו מצאתה ב 100 שקל 1gb? אפשר לינק מאייבורי ב 100 שקל כמו שאמרתה

פורסם

http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/190327840670_Kingston-Value-RAM-1GB-400Mhz-DDR-NonECC-KVR400D2N31G#ShippingPayment

איביי לא לא אייבורי ....בקש מחבר שיקנה לך .

אבל בשום פנים ואופן אל תקנה זכרון HIGH DENSITY כי יכול להיות שזה יעבוד לך ויכול להיות שלא ...יש לזכרונות האלה בעיה ידועה עם כל מיני ציפסטים בפרט של אינטל .

מה שהבאתי לך בלינק מעולה

פורסם
  • מחבר

לא עזוב זה אפילו לא אתר מישראל

עריכה:מה זה HIGH DENSITY??? והלינק שאני הבאתי לך זה גם ה HIGH DENSITY?

פורסם

מה שאתה הבאת בסדר גמור , פשוט באיביי יש זכרונות כאלה וזה סוג של הימור .

פורסם
  • מחבר

ותגיד נגיד עכשיו אני קונה מהלינק שהבאתי את הזיכרון פיתאום אני מגיע לבית שם והזיכרון לא פועל יענו המחשב מרסט או משהואא מה אני יעשה? אני ילך אליהם ואז הם יחזירו לי תכסף?

2)שאני ישים תזיכרון ואז שאני ידליק את המחשב לא יהיה לי להגדיר משהוא? כי מתי שהוצאתי תזיכרון הפגום והדלקתי תמחשב היה מסך כזה שחור והיה שתי אפשרויות F1 שזה משהוא setup להתקין אותו! ו F2 שכתוב load the defult falue משהוא כזה ואני לחצתי f2 והכל פעל! גם בזיכרון שאני יקנה אני צריך לילחוץ על f2? או שצריך להגדיר משהוא?

3)זה משנה עם בזיכרון הקודם היה 2.5 cl ובמה שאני קונה זה 3? כאילו אני יכו אפילו ליקנות של 5 וזה יפעל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים