פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים שלום!בחצי שנה האחרונה המחשב היה ניתקע לעיתים קרובות והייתי חייב לעשות ריסט למחשב היום כיביתי תמחשב,ושבאתי להדליק אותו היו איזה 9-11 ציפצופים אחד אחרי השני מהירים כאלה,ויש מסך שחור ואז אני מכבה תמחשב,מה עושים? והכי מבאס היה לי שם מלא חומר של העבודות שלי לבית ספר ואחשיו הכל הלך,למישהוא יש רעיון? המחשב דיי ישן הוא איזה 4 שנים אצליהמחשב p4512mb ראם 60gb הארד דיסקלוח אני לא זוכר משהוא של msiכרטיס מסך מובנה 440mxמארז ג'נרי ספק גם ג'נרי
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים קודם כל אם החומר חשוב לך תעביר את הרדיסק למחשב אחר ותגבה ....כי אם הספק כח לפני מיתה הוא יכול לשרוף לך את הרדיסק
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר יש לי מחשב אחד חדש אבל ההארד דיסק לא מתאים אליו יש רעיון? יש מצב בעיה בזיכרונות?
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר חח תודה היסתדרתי הבעיה הייתי באחד הזיכרונות, ניסיתי כל פעם לשים 1 עד שאחד פעל! חח רק שעכשיו המחשב איטי רצח כי היה לו 512 אחשיו 256, אממ אולי אפשר לקבל המלצה על זיכרון טוב של ddr1? אני כימעט בטוח שזה dd1
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים http://www.cpuid.com/cpuz.phpתתקין ותעלה לפה תמונה של לשונית SPD ו MEMORY ותקבל המלצה לזכרון
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר הינה התמונות צילמתי גם עוד אחת של הלוח אם רק תיבדוק טוב שלא תביא לי משהוא שלא יתאים חח, תיבדוק עם זה יתחבר ללוח איזה סוג צריך כתוב שן ראיתי ddr שכתוב ddr זאת אומרת ddr1? ותיבדוק שהם על אותו mhz יהיו תודה
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1473תוסיף ל ק ס פ עוד 70 ש"ח והם ירכיבו לך את הזכרון ככה יהיה לך ערובה שהזכרון יתאים והכל בסדר . ממליץ לך לעדכן ביוס כדי שחס וחלילה לא תיהיה איזה בעיה של אי תאימות זכרון
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר קודם אין מצב אני קונה מהחברה הזאת אני יקנה מאייבורי אפילו ולא מהם! עוד משהוא לפי מה שאני יודע בחיבור של הזיכרון אז שמתי לה שיש לו חריץ 1 בתמונה רואים 2 שאני מתכוון החריץ אני מתכוון שנכון בזיכרון יש את הדברים האלו שמיתחבררים ללוח? אז יש שם רק חריץ 1 וזה מה שמיתחבר לו,עוד משהוא אין צורך ב 1gb מספיק לו עוד 512 mb וזה יצא איזה 700 ומשהואעריכה:מה זה??? פיתאום אני שם לב שבאתר של ksp זיכרון של 800mhz ddr 2 עולה יותר זור מה ddr 400mhz מה זה?? ביגלל שהוא יותר ישן הוא עולה יקר?
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים מחבר סבבה אבל למהה הישנים יותר יקרים אני רואה זיכרון של 1gb של ddr 2 533 mhz עולה 90 שקל ו ddr עם 1gb עולה 170 מה זה??נ'ב זה משנה מה ה CL של הזיכרון? הכל יתאים?
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים סבבה אבל למהה הישנים יותר יקרים אני רואה זיכרון של 1gb של ddr 2 533 mhz עולה 90 שקל ו ddr עם 1gb עולה 170 מה זה??נ'ב זה משנה מה ה CL של הזיכרון? הכל יתאים?כי בקושי מייצרים אותם כבר. ככה נקבע מחיר, מה שיש ממנו מעט בד"כ יעלה יותר.לדעתי שווה לך לנסות לקנות יד שניה. יש הרבה מאוד אנשים עם זכרון DDR1 שבטחלא עושים בו שימוש.
פורסם 2009 באוגוסט 2516 שנים לא פשוט הבאתי לך זכרון ב 60 ש"ח ומסתבר שהוא לא יתאים אתה צריך כאמור ddr1 400 MHZ 512MB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.