עבור לתוכן

CoolerMaster Stacker 830 SE

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה, טוב שמעו פתחתי כמה דיונים על מארזים לא הייתי מסוגל להחליט מה אני קונה, והיו לי איזה 4 התלבטויות קשות

בין ה :

CM Cosmos S

CM Storm Sniper

Lian Li A71

Antec P193

עכשיו התייעצתי ורוב האנשים אמרו לי ולבסוף החלטתי יאלה נוותר נלך על הקוסמוס זה בטוח אחלה מארז

אם כל כך הרבה אנשים המליצו לי עליו.

עכשיו תקלטו קטע, נסעתי יום חמישי לחיפה ומשם לאיזור השרון [ אני גר בצפון הרחוק ] הסתובבתי עם חבר בין כמה חנויות כי

לשם שינוי היה לי רכב צמוד כל היום.

ראיתי את הקוסמוס אס, ראיתי את הסנייפר, ראיתי את האנטק בגרסה יותר ישנה [ 183 או 182 לא זוכר ], עכשיו בחנות האחרונה

שעברתי ראיתי את המארז שעליו פתחתי את הטופיק ה Stacker 830 SE ופשוט זהו די כאילו... אני לא שדרגתי\קניתי

משהו למחשב שלי כבר איזה 4 שנים, ואני קונה מחשב חדש בקרוב.

בקיצור המארז הסתכל אליי אני לא מגזים זה המארז הכי יפה שראיתי ויזואלית, פשוט נדלקתי עליו ברמות ואלא אם כן מישהו יגיד לי

שזה מארז גרוע אני הולך עליו סופית.

עכשיו רציתי לשאול כי מאחר שראיתי את הגודל שלו, והוא מאוד גדול ומרווח האם כדאי לקנות עוד איזה 3 מאווררים לשים אחד

מלמעלה עבור הוצאת אוויר חם, ושניים על הצד להכניס קצת יותר אוויר ישיר ללוח\לכרטיס מסך ?

פורסם

הוא מארז נהדר ובאמת גם מעוצב יפה מאוד, ובכלל מארז בסטנדרטים הכי גבוהים של CM

פחות או יותר בגודל של הקוסמוס ואתה יכול לשים לו 4 מאווררים על הצד דרך אגב.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

כן אחי נהדר אבל זה לא עוזר לי :)

אני קורא עליו באינטרנט שעדיף לשים עוד שני מאווררים מקדימה ואחד למעלה, ולהוריד לגמרי את החלון שתופס את המאווררים

הצדדיים כי זה לא עוזר גם ככה הוא מאוורר משני הצדדים, אי אפשר לשים 80 אחוז מהקירורים היותר גדולים למעבד בזמן שהחלון

של המאווררים הצדדים נמצא במארז לפי מה שרשום.

למישהו יש ניסיון עם המארז הזה ?

פורסם

לי יש את המארז הזה יחד עם TRUE120 והוא נכנס בול יחד עם החלון מאווררים והלוח שלי

למה אני אומר עם הלוח שלי, זה בגלל שכל לוח עם המיקום של התושבת שלו ולדוגמה אם אצלי התושבת היתה חצי ס"מ ימינה לא הייתי יכול להכניס את החלון מאווררים

עוד כמה דברים שוטוב לדעת עליו

יש לו מגש לוח אם נשלף שזה יתרון יחסי, יחסי בגלל שיותר קשה להעביר את הכבלים של הספק מאחורי הלוח עצמו, זאת בכלל המסילות של המגש,

שים לב שהספק כוח יושב למעלה ואם הוא לא מודולרי הוא יכול לחסום לך את הזרימת אוויר אל המאוורר העליון (שאפשר בכלל להרכיב שם HD9

הנה אני אצרף לך תמונה שתאה על מה אני מדבר עם החלון מאווררים

כפי שרואים הרכבתי שם 3 מאווררים ומקום אחד ריק כי הTRUE120 תופס אותו, אפשר גם לראות את המאורר מאחורה ולמעלה

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לי יש את המארז הזה יחד עם TRUE120 והוא נכנס בול יחד עם החלון מאווררים והלוח שלי

למה אני אומר עם הלוח שלי, זה בגלל שכל לוח עם המיקום של התושבת שלו ולדוגמה אם אצלי התושבת היתה חצי ס"מ ימינה לא הייתי יכול להכניס את החלון מאווררים

עוד כמה דברים שוטוב לדעת עליו

יש לו מגש לוח אם נשלף שזה יתרון יחסי, יחסי בגלל שיותר קשה להעביר את הכבלים של הספק מאחורי הלוח עצמו, זאת בכלל המסילות של המגש,

שים לב שהספק כוח יושב למעלה ואם הוא לא מודולרי הוא יכול לחסום לך את הזרימת אוויר אל המאוורר העליון (שאפשר בכלל להרכיב שם HD9

הנה אני אצרף לך תמונה שתאה על מה אני מדבר עם החלון מאווררים

כפי שרואים הרכבתי שם 3 מאווררים ומקום אחד ריק כי הTRUE120 תופס אותו, אפשר גם לראות את המאורר מאחורה ולמעלה

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן

תודה רבה.... אני ישלח לך הודעה פרטית בכדי שלא נציף סתם - שוב תודה

פורסם

דווקא עדיף לעשות "הצפה" פה ככה יותר אנשים יראו את זה אם גם הם ירצו לדעת, וגם אנשים אחרים שיש להם את המארז הנ"ל יוכלו להביע את דעתם.

פורסם
  • מחבר

צודק, אז מה את אומר לגבי מה ששאלתי אותך בפרטי ? אם תוכל להעתיק את ההודעה שללחתי לך זה יהיה טוב.

פורסם

תראה, אם אהבת את המארז, מה שקראת באינטרנט ברובו מבוסס על טעם ודעת אישיים של מי שכתבו את הביקורות או ההערות עליו.

עוד לא נולד המארז המושלם שיהיה גם יפה גם אלומיניום גם גדול גם מעוצב ולא יהיה בו איזשהו פרט שיפריע לאיזשהו מבקר חובב.

אני ראיתי ביקורות שקטלו לחלוטין את הSWORD וKHAOS רק בגלל שהפוץ שהרכיב עליו נאלץ להשתמש במברג להרכבת הכוננים. ובאיזשהו מקום פה כתבתי, שמי שלא יכול להשתמש במברג עדיף לו שלא יתקין מארזים ויתר כל שכן שלא יכתוב עליהם ביקורות. אבל ככה זה.

בחזרה לעניין, אין לך צורך "ב80% אחוז מגופי הקירור" יש לך צורך רק באחד שמתאים לך, לצורך העניין יש גם גופי קירור איכותיים שנמוכים יותר מהTRUE

אם אתה ממש מתעקש שיהיה מאוורר גם מעליו. זה לא ממש פגם בתכנון של המארז...

אתה שוכח שמדובר במארז אלומיניום, מה שנכון למאווררים נוספים במארז SECC יהיה פחות מורגש במארז הזה מבחינת קירור כללי המארז הזה הוא סוג של מקרר.

כשאתה בוחר את גוף הקירור תצא מנקודת מוצא שהיא הגובה של הTRUE.

אם אהבת אותו חיצונית פנימית הוא מהמארזים הטובים בשוק, ועד שיצאה סדרת הCOSMOS בשנה שעברה הוא היה מארז הדגל של CM ולמי שלא אוהב את העיצוב של הקוסמוס ובכל זאת רוצה את האיכות של CM ומארז אלומיניום גדול זה ללא ספק המארז.

הP193 עם כל הכבוד לא עשוי מאותם חומרים.

והA71 זה באמת עניין של טעם.

ובמחיר שמוכרים אותו בקישור למטה גם תמורה יותר טובה לכסף.

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1216

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות.... אני ילך על הסטאקר, הוא הרבה הרבה הרבה יותר יפה לטעמי מהקוסמוס.

פורסם

ולמי שלא אוהב את העיצוב של הקוסמוס ובכל זאת רוצה את האיכות של CM ומארז אלומיניום גדול זה ללא ספק המארז.

אממ, אני חושב שהתואר הזה דווקא הולך ל-ATCS 840, למרות שהמחיר שלו גבוה משמעותית. והקוסמוס ברובו לא מאלומיניום.

פורסם

אממ, אני חושב שהתואר הזה דווקא הולך ל-ATCS 840, למרות שהמחיר שלו גבוה משמעותית. והקוסמוס ברובו לא מאלומיניום.

כן לא הזכרתי את הATCS בגלל המחיר שלו, אבל תשים לב שבמקומות אחרים הקוסמוסים והסטקרים נמכרים ב1200+-

ולפני שנתיים המחיר של הסטקר היה כמו של הATCS היום.

הקוסמוס הרגיל לא מאלומיניום אבל הS כן. [br]פורסם בתאריך: 24.08.2009 בשעה 21:09:51

תודה רבה על התגובות.... אני ילך על הסטאקר, הוא הרבה הרבה הרבה יותר יפה לטעמי מהקוסמוס.

ד"א יש לי קוסמוס S וגם אני חושב שהSTACKER יותר יפה ובעל עיצוב יותר סולידי אני פשוט לא חסיד גדול של דלתות (בעיקר בגלל הנטייה שלי להתקל בהן ולשבור אותן ביחד עם הצירים).

פורסם
  • מחבר

תשמע בכיף הייתי מוכן להתפשר על המראה המדהים [ לדעתי ] של הסטאקר וללכת על מארז שלא

משנה מה יגידו אתה יודע שהוא המילה האחרונה כמו ה

Lian Li P80 או ה ATCS שאמרתם, אבל יש בעיה באמת עם המחיר\תקציב.... אם היה לי הייתי הולך על אחד המארזים

היקרים של ליאן לי, אבל גם לי יש סכום מוגבל ולקנות את הסטאקר ב 850 שקל אני רואה בזה מחיר הוגן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים