עבור לתוכן

האם כל אחד מאיתנו שמחובר עכשיו לאינטרנט מחובר לרשת LAN שמכילה עוד מחוברים אחרים?

Featured Replies

פורסם

האם כל אחד מאיתנו שמחובר עכשיו לאינטרנט מחובר לרשת LAN שמכילה עוד מחוברים אחרים מהאזור?

האם יש סכנה שמחובר אחד ישתמש בסניפר בתוך ה LAN?

תודה

פורסם

תלוי איך החיבור לאינטרנט נעשה...

אם אתה מחובר עם נתב אז יש לך רשת LAN אבל לגבי הסניפר מכיוון שהיום רוב מוחלט של ציוד הרשתות אם לא כולם משתמשים בסוויטשים ולא בהאבים אז יש קצת בעיה לעשות סניפינג אם היציאה שלך מהנתב\סוויטש בכלל לא מקבלת מידע... לגבי רשת אלחוטית זה כבר משהו אחר וזה תלוי באם יש הצפנה או אין וכו'.

בכללי מותר לשאול מאיזה חשש השאלה נובעת?

פורסם
  • מחבר

תלוי איך החיבור לאינטרנט נעשה...

אם אתה מחובר עם נתב אז יש לך רשת LAN אבל לגבי הסניפר מכיוון שהיום רוב מוחלט של ציוד הרשתות אם לא כולם משתמשים בסוויטשים ולא בהאבים אז יש קצת בעיה לעשות סניפינג אם היציאה שלך מהנתב\סוויטש בכלל לא מקבלת מידע... לגבי רשת אלחוטית זה כבר משהו אחר וזה תלוי באם יש הצפנה או אין וכו'.

בכללי מותר לשאול מאיזה חשש השאלה נובעת?

רגע, שניה...

אם אני מחובר לראוטר ביתי והמחשב שלי הנוכחי הוא היחיד שמחובר אליו, חיבור זה הוא עדין חלק מרשת LAN שמקיפה את הבניין/שכונה/אזור שלי? ומחוברים אל רשת ה LAN הזו גם אנשים אחרים?

פורסם
  • מחבר

up??

פורסם

לא. הראוטר שלך הוא מרכז הרשת. כל מה שמחובר אליו מחובר לרשת שלך. אם זה עם כבל, או אלחוטי.

כל ראוטר אחר בשכונה/בניין/ארץ/עולם הוא רשת LAN משל עצמו.

כמובן שהראוטרים מחוברים בינם לבין עצמם דרך הWAN, שזה האינטרנט. אבל זה לא קשור לאיזור הגיאוגרפי.

מה שכן, אם אתה מחובר דרך הכבלים אז אתה מחובר לרשת פנימית של הוט, שבעקרון כל המחשבים באותו איזור

הם באותה רשת, אבל אין בניהם ממש קשר.. כי זה נחסם איפשהו בCMTS אצל הוט.

פורסם
  • מחבר

אחלה

תודה אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים