עבור לתוכן

צריך המלצה על DOK 16 GIGA

Featured Replies

פורסם

היי חברים..

אני מתלבט קשות בבחירת דגם DOK מהיר(חשוב מאוד!),אמין ואיכותי בנפח של 16 ג'יגה. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים אך אשמח לקבל עוד המלצות.

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3289&CatCode=407

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2472&CatCode=407

הייתי שמח לקבל המלצות איזה דגם עדיף ולמה...כמו כן אני חובב תוכנות PORTABLE ואני שואל האם יש לי צורך בתוכנת הU3,אך בלי קשר רציתי לדעת מה עדיף לרכוש והאם אין חשש לקנות מהחנות הנ"ל.

אודה לכם על כל תשובה. :)

פורסם

השאלה מה אתה עושה עם ה-DOK שאתה באמת צריך מהירות (!) מקסימלית,

סתם הרצת תוכנות סטנדרטיות וגיבוי מידע זה לא כזה קריטי כמה שניות יותר או פחות, אני לא רואה ממש את התמורה להפרש במחירים בינהם.

Portable הם באמת פתרונות מעולים, אבל מעטים (מאוד) משתמשים ב-U3, ממש לא עניין הכרחי.

פורסם
  • מחבר

ijdm01 -הDOK שהמלצת עליו נראה איכותי ביותר אך המחיר גבוה מדי לדאבוני..בכמה הוא יותר מהיר מהשניים שהבאתי?

אני משתמש בDOK באמת שרק בשביל גיבויים שוטפים וקלילים...לכן הייתי רוצה לדעת איזה דגם עדיף מבין השניים והאם אוכל להעביר קבצים הגדולים מ-4 ג'יגה בלי בעיות בשני הדגמים.

מה אתם אומרים?

פורסם

מה הכוונה בעיות?

טכנית אין שום בעיה להעביר קבצים של 4 גיגה לכל כונן שמפורמט ב-NTFS גם אם זה DOK בן שבעים חסר יצרן.

עניין של מהירות לא כ"כ קריטי לטעמי, מקסימום כמה שניות הבדל זה לא מה שיהרוג אותך וגם לא מה שיהיה לך מורגש בזמן עבודה כשאתה לא משווה אותם אחד ליד השני.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר Vatos-Locos ,לסיכום איזה דגם עדיף מבין השניים שציינתי לעיל? ???

מה עדיף מבחינת האמינות,המהירות ובכלל....אני רוצה עוד היום לרכוש אחד מהשניים.

פורסם

זהים פחות או יותר,

אמינות זה גם עניין של מזל, שניהם נחשבים אמינים אבל כבר ראיתי את שניהם חוזרים לנצל אחריות.

מבחינת מהירות קינגסטון מצהירים על 10MBPS לשני הכיוונים, סאנדיסק נדמה לי שלא מצהירים בכלל על נתונים יבשים (אני מהמר על הקינגסטון).

לי אישית יש את הסנדיסק סתם כי אני עם DOKים שלהם כבר שנים ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות אז זה הרגל.

את הסנדיסק אולטרה בכל מקרה לא הייתי קונה גם אם אתה מחפש משהו ממש מהיר אז כבר עדיף את הקינגסטון 200 שאמור לעלות אותו דבר אבל הוא יותר מהיר ממנו.

פורסם
  • מחבר

אחשוב על זה עוד קצת ...

אני מודה לך על הסיוע ידידי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים