עבור לתוכן

מפרט עד 3500 ש"ח לא כולל מסך, בלי OC - רוצה לקנות השבוע ולא מבין בחומרה...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^ המפרט הולך מעולה ואפשר להוריד את קירור המעבד , הוא לא נחוץ אם לא מתעסקים בOC

ובמקום הקירור למעבד לשים הרכבת מחשב שמשום מה שכחת

לא שמתי הרכבה כי לא היה שם את האפשרות הזו... (אולי זה בחינם?!).

הכרטיס מסך הזה גם שקט?

ומה לגבי הנחה על תשלום אחד? מישהו יודע?

• תגובות 42
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרטיס יחסית שקט

והרכבה עולה 75 ש''ח שם

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שזו הפעם האחרונה שאני אציק לכם, אבל הרבה אנשים (שמתעסקים עם מחשבים) אומרים לי שעדיף להשאר עם אינטל, ובעקרון שלמשחקים

חשוב בעיקר הכ. מסך ופחות המעבד.

בכ. מסך למשחקים הציעו לי ללכת על GeForce 9800, לכן הרכבתי את המפרט הבא (עם טיפה חריגה מהתקציב) ורציתי לדעת מה דעתכם עליו

החלטתי גם להוסיף עוד HD כדי "לא לשים את כל הביצים בסל אחד".

מעבדים

Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX ¤895

פתרונות קירור למעבד

Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116

לוחות אם

Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ¤549

מארזים

Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ¤250

מאוררים למארז/גופי קירור

Cooler Master 120mm x2 Silent Fan 120 S13 Blue Led ¤74

ספקי כח

Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235

זיכרונות

Transcend DDR2 4096MB 2GBX2 800MHZ CL5 ¤253

כרטיסי מסך NVIDIA

Gigabyte nVidia GeForce 9800GT 1GBOC HDMI PCIe ¤767

כוננים קשיחים

Western Digital 160GB 8MB SATA II ¤208

Western Digital WD5000AADS 500GB SATA2 7200rpm 32MB Hard Drive ¤295

כוננים אופטיים

LG GH22NS40 X22 Sata Black ¤126

מקלדות

Logitech Internet 350 Keyboard ENG/HEB OEM USB Black ¤71

עכברים

Logitech RX250 Optical Mouse USB / PS2 Black OEM ¤59

סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3898

המפרט הורכב באתר:

TMS&FOX We Build It, You Play It

פורסם

^^^ למשחקים, המפרט גרוע בהרבה מאלה שהיו פה עד עכשיו!

9800GT חלש משמעותית מ 4870!

E8400 לעומת 720BE לא יתן לך שום יתרון!

ספק לא איכותי במיוחד!

לוח יקר, ללא צורך!

לקחת 160GB כאשר 320GB עולה עוד כמה שקלים!

וכל זה גם יצא יקר יותר!!!!!!!!

פורסם

אני בטוח שהאנשים שמבינים במחשבים ואמרו לך שAMD לא טוב לא מבינים יותר טוב מהאנשים בפורום הזה

ועצם זה שהם לא ממליצים על AMD זה אומר שהם לא מבינים בכלל

רוצה ללכת ראש בקיר - קח אינטל ותזכור שAMD היה נותן לך יותר

רוצה ללכת בשכל - קח AMD

אתה מוזמן להציץ פה ולראות שה720BE לוקח אפילו את הE8500 שיותר חזק מ E8400

ב3DMARK ובRAY TRACING (קשורים לגראפיקה ומשחקים)

http://www.legitreviews.com/article/898/11/

http://www.legitreviews.com/article/898/12/

וכמובן אם תריץ סריקה של אנטי וירוס ומשחק תצטער שלא לקחת AMD

פורסם

ידידי פותח הדיון, הגעת לכאן בשביל לקבל מפרט מאנשים שיודעים ומבינים מאוד בחומרה, אף אחד כאן לא יבואן של AMD או אינטל ולא של NVIDIA וATI..

ככה שאין לנו שום סיבה לנטות לצד זה או זה, באת לכאן לקבל מפרט טוב שנותן תמורה טובה למחיר, את המפרט קיבלת, אם תיקח או לא תיקח את ההצעות שניתנו כאן זו לא החלטה שלנו, אם באת בגישה של לבחור את מה שאתה חושב שהכי טוב, אז אין לך שום סיבה לבוא לכאן אם אתה לא רוצה לקבל את ההצעות...

אנשים כאן יושבים ובונים לך מפרטים, ואתה זורק את כל זה לפח.. יש סיבה למה 90% בוחרים את המפרטים יחסית דומים ועם מעבד AMD ולא אינטל.

שיהיה לך אחלה שבוע, לכאן לא הייתי מציע לך לחזור אם אתה לא רוצה באמת להקשיב להצעות שנותנים לך.

פורסם
:goodposting: :goodposting: :goodposting: :biggthumpup:
פורסם
  • מחבר

ידידי פותח הדיון, הגעת לכאן בשביל לקבל מפרט מאנשים שיודעים ומבינים מאוד בחומרה, אף אחד כאן לא יבואן של AMD או אינטל ולא של NVIDIA וATI..

ככה שאין לנו שום סיבה לנטות לצד זה או זה, באת לכאן לקבל מפרט טוב שנותן תמורה טובה למחיר, את המפרט קיבלת, אם תיקח או לא תיקח את ההצעות שניתנו כאן זו לא החלטה שלנו, אם באת בגישה של לבחור את מה שאתה חושב שהכי טוב, אז אין לך שום סיבה לבוא לכאן אם אתה לא רוצה לקבל את ההצעות...

אנשים כאן יושבים ובונים לך מפרטים, ואתה זורק את כל זה לפח.. יש סיבה למה 90% בוחרים את המפרטים יחסית דומים ועם מעבד AMD ולא אינטל.

שיהיה לך אחלה שבוע, לכאן לא הייתי מציע לך לחזור אם אתה לא רוצה באמת להקשיב להצעות שנותנים לך.

לכל מי שהגיב לי עד עכשיו - קודם כל רציתי להודות לכם, על המפרטים שהצעתם ועל התגובות שלכם.

ועכשיו אני אסביר את עצמי: כמו שרשמתי בכותרת הדיון - אני לא מבין בחומרה, ורציתי להסגר על מפרט השבוע. חבר המליץ לי על הפורום הזה בשביל לקבל מפרט.

בהתחלה ראיתי את כל ההצעות שהכילו מעבד AMD וכרטיס מסך ATI ובאמת הייתי בטוח שאני הולך על זה. אח"כ התחלתי גם לדבר על זה עם חברים במשרד (אני עובד כתכניתן), וגם הם לא מבינים גדולים בחומרה, אבל הם כולם אמרו שהם שמעו שעדיף אינטל. עדיין לא לקחתי את מה שהם אמרו כעובדה ונטיתי לכיוון ההצעות של החברים פה.

אחר כך, אמא שלי התחילה להתייעץ בעבודה שלה (היא עובדת כ-System בחברת חשמל) עם כל מני מומחים וטכנאים שהרכיבו מאות מחשבים בחיים שלהם, ואמרו שנתקלו בהמון בעיות עם מעבדי AMD (הטענה שלהם היא שהרבה תוכנות נבדקות רק על מעבדי אינטל ולכן קורה שיש בעיות עם AMD) ולכן המליצו שאני אלך על Intel וכרטיס של Nvidia.

אבל גם אז - לא לקחתי את הדברים שלהם כמו שהם - חזרתי לפורום הזה בשביל להתייעץ! לא כי באתי " בגישה של לבחור את מה שאני חושב שהכי טוב ", אלא כי אני באמת מתלבט ולא יודע מה להחליט בהתאם לצרכים ולמגבלות התקציביות שלי.

וכמו שלא לקחתי את דעתם של האנשים המנוסים האלה שאמא שלי כן מכירה ויודעת עד כמה הם מתמצאים, גם לא יכלתי לקחת את הדעה של האנשים פה כפשוטה, כי עם כל הכבוד, אני לא מכיר כאן את האנשים, לא יודע מה המקצוע שלהם ולא מה הנסיון שלהם. אבל עדיין, באתי לכאן לשמוע את דעתכם. ולא סתם קוראים לזה "דיון" - אי אפשר לצפות שאני פשוט אקנה את המפרט הראשון, השני או השלישי שמציעים לי כאן. תבינו - מבחינתי זה יכול להיות ילד בן 12 שהרכיב מחשב אחד בחיים שלו וחושב שהוא יודע הכל. ושוב, לא כי אני מזלזל בכם חס וחלילה, פשוט כי אני לא מכיר את מי שיושב מאחורי הכינוי כאן.

אז כמו שאתם רוצים שיכבדו אתכם ואת הצעותיכם, ככה הייתי מצפה שיכבדו את השאלות שלי ויענו לי לגופו של עניין (למה עדיף לי רכיב X ולא רכיב Y) ולא יתקפו אותי כי המשכתי להתלבט.

תודה לכולם ויום טוב.

נ.ב. - כן, אני כן מתכוון לחזור לכאן. ולא, אני לא אקח מיד את ההצעות כפי שהן.

פורסם

1.תיכנס לדף בית שלו

2.תקשיב לי מה השריטה לאינטל מה? חכה אני אסביר לך:

כסף+כוח=חברה גדולה=מוניטין=העדפות\המלצות.

הנה הגרסה המקוצרת: למשל אתה לא תרצה לקנות משהו כמו נעליים ולראות שם של חברה קטנה\לא מזוההנכון?

הנה! בגלל שכולם חושבים שעדיף אינטל כי יענו יש להם מוניטין וכול זה אבל מה יש לAMD?

אין להם הרבה רפוטציה אז הם דופקים לוח אם\מעבד אחלה באחלה מחיר ולא כמו אינטל כפול ליבה במחיר של I7 (כן,כן,כן! יש חנויות נצלניות ובנות זונות סליחה ל הביטוי כמו IVORY וכוליי שיכול לשים על כול המסך I7 I7 אבל בעוד שנתיים המארז וספק הכוח הגנריים נופלים ככה גם כרטיס המסך ATI X1900 וכול זה במבצע של8000 שקל!) :lol::cool2::smile1: :smile1: :smile1:

לAMD אין הרבה רפוטציה אז הם מנסים לעלות אותה על ידי מעבדים שנותנים תמורה למחיר שלהם הבנת וAMD נותנת לאינטל קרב אחושרמוטה!

ועוד משהו לא משנה הגיל משנה מי כתב אותואת :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:!

פורסם

ל AMD יש מוניטין לא נחות מאינטל!!! ואין קשר בין התג(INTEL/AMD) של החברה למחיר בו היא מוחרת את מוצרייה (לא אומר כלום על שמה)!

ל INTEL יש פוליטיקה משלה ול AMD משלה...

כל החברה שציינת, המתכנתים ואלה בעבודה של אימך, בוחנים את המעבד מהצד המקצועי שלו. אינטל בדרך כלל נחשב למהיר יותר בכל הקשור לתוכנות רינדור וקידוד, MATLAB, חישובי נקודה צפה וכדומה, וגם זה יחסי... אני מאמין שזה לא כלכך קשור אליך!

הפוליטיקה של AMD היא להביא לך מעבד שברמת התמחור היחסי שלו לאינטל יעלה על המתחרה! כלומר, אתה מרוויח.

למשחקים, אם נשווה ברמת המחירים את 720BE (למשל) לעומת E7X00 של אינטל אז 720BE עדיף ללא כל ספק...

בקשר לטענה

שהרבה תוכנות נבדקות רק על מעבדי אינטל ולכן קורה שיש בעיות עם
, זו שטות לגמרי! אין תוכנות מיוחדות לאינטל ול AMD,

כל תוכנה תרוץ על כל מאבד בהתאם ליכולות המעבד!

בנושא כ. המסך, רק שתהיה מודע, עם יציאתם של כרטיסי סדרה 4XXX לשוק ATI לקחה השנה אחוז מכירות גבוהה מזה של אינטל (ולא סתם)!

גם כאן יש לעשות השוואה לפי התמחור של המוצר... GTS250 למשל עולה היום כמו HD4870 אבל הביצועים של 4870 עדיפים ללא ספק!

איני יודע על המקצועיות של החברים שלך או של אימ,ך אבל, אני כן יכול להעיד על כך שהרבה חברה כאן עוסקים בתחום שנים רבות בצורה הכי מקצועית שיש כולל מפגשים, תחרויות, עובדי מעבדות מחשבים, חברה עם השכלה בתחום המחשבים ופשוט מביני עניין ועוקבים אחר המתרחש בשוק...

ואם, משהו עשה טעות או לא היה ממש אובייקטיבי עם בחירת רכיבי מפרט (וזה קורה גם למנוסים שבינינו ), אז יבוא ויתקנו אותו! וזאת הדרך לבנות מפרט!

בהצלחה

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

היום הייתי בTMS והזמנתי מחשב שהוא סוג של פשרה של כל הדעות ששמעתי בשבוע האחרון - כ. מסך Ati HD4870 1GB ומעבד אינטל Q9400.

המוכר גם הציע את אותו המפרט עם מעבד AMD X4 945 (שעולה רק 100 שקל פחות מה Q9400 tray+קירור) ואמר לי שהביצועים שלו יותר טובים מהQ9400, אבל בעיקר בתוכנות כבדות ולכן אני כנראה לא ארגיש בהבדל...

בגלל זה הלכתי בסוף עם ATI לאחר ההמלצות פה והטבלאות השוואת ביצועים, ועל המעבד אינטל בשביל השקט הנפשי ובגלל נבואות הזעם ששמעתי (שיתכן שהן שלא מוצדקות).

אם את מישהו מעניין המפרט המלא שהלכתי עליו בשביל לצחוק עליי :), אני אשמח...

פורסם

תתחדש !

המעבדים די דומים בביצועים (אולי, במשחקים ה 945 קצת מהיר יותר)!

וכרטיס מסך מעולה! לקחת מסך 22', נכון?!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

כן, קניתי Samsung T220 שהבנתי שהוא אחלה (והייתה לי עליו הנחה של 300 ש"ח... :))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים