עבור לתוכן

[בעיה] כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מקווה שאני פתחתי את הפוסט בתת פורום הנכון...

ברשותי כרטיס קול מדגם M-AUDIO REV5.1 + VISTA32 ULTIMATEעד היום נהניתי מאיכותו,

לאחרונה החלה אצלי בעיה מציקה מאוד.

כאשר אני שומע שירים ומבצע פעולה נוספת נניח פותח חלון נוסף (MY COMPUTER לצורך הדוגמא) אני שומע מן צקצוק

ברמקולים, כאשר אני מבצע יותר פעולות אני שומע יותר רעשים והפרעות.

ניסיתי את הכרטיס במחשב זהה לשלי והבעיה לא הייתה קיימת,

לגבי הדרייבר מדובר בגרסא האחרונה שMAUDIO שיחררה.

ניסיתי להעלות את הPIORITY שWINAMP או בכלל לשמוע דרך הFOOBAR, גם כן ללא הצלחה יתרה.

פרט נוסף, לאחרונה פירמטתי את המחשב האם יתכן שמדובר בדרייבר או CODEC מסויים שעלי להתקין?

האם מישהו נתקל בתופעה הנ"ל???? מה אתם מציעים לעשות??

לצורך העניין מדובר במחשב QUAD6600+GB MOTHER BOARD+ HDDX4, טמפ' עבודה נמוכות (לוח 30, מעבד סביב ה40).

תודה לכולם

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

תפתח את התפריט של העוצמה(2 קליקים על הרמקול בצד למטה)

ותעשה MUTE לכל דבר פרט לWAVE ולMASTER

אצלי היתה תופעה דומה עד שכיבתי CD IN שבחיים לא השתמשתי בו

פורסם

האם לאחרונה שיחקת עם ההגדרות של ה- ASIO במחשב? אם בחרת ערך נמוך מדי (נגיד פחות מ- 5 MSEC) אז זאת הסיבה. נסה להשתמש ב- 15 msec.

אם אתה לא יודע מה זה ASIO ולא שיחקת עם הערך אז תוודא שאתה משתמש ב- ASIO חומרתי ולא משהו של ה- WINDOWS.

חפש איפה מגדירים את זה בכרטיס מסך.

פורסם
  • מחבר

האם לאחרונה שיחקת עם ההגדרות של ה- ASIO במחשב? אם בחרת ערך נמוך מדי (נגיד פחות מ- 5 MSEC) אז זאת הסיבה. נסה להשתמש ב- 15 msec.

אם אתה לא יודע מה זה ASIO ולא שיחקת עם הערך אז תוודא שאתה משתמש ב- ASIO חומרתי ולא משהו של ה- WINDOWS.

חפש איפה מגדירים את זה בכרטיס מסך.

לגבי העצה הקודמת כבר ניסיתי ולא עבד (השתקתי כל דבר אפשרי...)

לגבי הASIO איך אני מגיע להגדרות?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בהמשך לבעית הרעשים שכחתי לציין משהו קטן, הרעשים החלו כאשר החלפתי מארז (לSILVERSTONR LC17S), מדובר ברעשים סטטים, ניסיתי להחליף לשקע אחר מבודד או להחליף מיקומים של כרטיס הקול על הלוח וללא הצלחה.

למישהו יש פתרון???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים