עבור לתוכן

Rotal 1025W - נתב סוג ד'?

Featured Replies

פורסם

בשבוע שעבר בזק החליפו לי את הנתב הזה באחד חדש לאחר שסבלתי מניתוקים בלתי פוסקים. מקודם הוא התנתק לי בפעם המיליון, אז חיפשתי קצת בגוגל ומסתבר שהנתב הזה פשוט זבל טהור. ניסיתי עכשיו לשים אותו במקום קצת יותר מאוורר כי הבנתי שיש קשר בין ההתחממות שלו לסיכויים שהאינטרנט יתנתק, אבל אני בספק שזה יעבוד כי בזק כבר עשו לי נקודה עם פילטר בחדר עד לטלפון בסלון, החליפו איזה חלק בקופסא שלהם אצלנו במרתף, עשו איתי איפוס ידני לנתב, ניסו להביא לי משתמש אחר כדי לבדוק אם האינטרנט ממשיך להתנתק, ומה לא.

עכשיו הבנתי שהLinksys WRT54GL הוא נתב איכותי, אבל הוא גם לא בדיוק זול אז התוכנית שלי היא להזדכות על הנתב של בזק ומקסימום להוסיף 50 שקל ולקנות את הלינקסיס. הבעיה היא שאמא שלי לא זוכרת אם היא הייתה צריכה לשלם על הנתב הראשון שקיבלנו מהם (אסוס) כי כבר החלפתי אותו פעמיים ברוטל.

מה דעתכם?

• תגובות 31
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משתמש בלינקסיס באמת נתב איכותי ואמין עם 4 מחשבים

ואני באמת ממליץ לך לקנות את הלינקסיס

פורסם
  • מחבר

בינתיים הנתב במקום מאוורר. אם מתנתק עוד פעם אחת אני מחזיר אותו לבזק תמורת זיכוי וקונה את הלינקסיס.

תודה.

פורסם

לדעתי אין לך מה לחכות...

הלינקסיס טוב ממנו בכל הבחינות

פורסם
  • מחבר

כן אבל כל עוד יש לי אינטרנט שעובד נורמלי אז לא ממש משנה לי איזה נתב יש לי. ההורים שלי חוזרים הביתה יום ראשון אז נראה מה נעשה. כנראה שאני בכל זאת אבקש זיכוי על הנתב ואלך על הלינקסיס.

רק שאלה - קל להגדיר אותו?

ועוד משהו, הבנתי שהלינקסיס הוא רק נתב ולא כולל מודם לעומת הרוטל שהוא מודם-נתב. איך מתחברים לאינטרנט רק עם נתב?

פורסם

תבקש מהם זיכוי על הנתב ותבקש מהם שיביאו לך מודם שאותו תחבר לנתב

וכן יותר קל להגדיר אותו ממה שאני זוכר אצל חבר שיש לו רוטל

ועוד יתרון יהיה לך בלינקסיס שאם אתה עובר מכבלים לADSL אתה תצתרך להחליף רק את המודם בזה שיביאו לך ולהגדיר את החיבור

פורסם
  • מחבר

בדיוק התנתק לי עוד פעם עכשיו אפילו ששמתי אותו במקום מאוורר. אין, הרוטל הזה פשוט חרא של נתב.

הם יזכו אותי על הנתב בלי בעיות? כי באמת שאין לי סבלנות אליהם כבר, אף אחד שם לא מבין כלום מהחיים שלו. שלחו אלי מיליון טכנאים שכל אחד עשה שטות אחרת ואמר שזה יפתור את ההתנתקויות ובסוף זה עוד פעם מתנתק.

ברגע שיש לי מודם איך אני מגדיר אותו יחד עם הנתב?

פורסם

יש לך DASL או כבלים?

זה ממש לא בעיה זה כמו להגדיר את הרוטל אתה פשוט מכניס את המשתמש והסיסמה של האינטרנט

פורסם
  • מחבר

ADSL.

והבנתי... טוב, אני מקווה שאני אוכל להחליף כבר מחר.

יש לך מושג איזה מודמים בזק מביאים?

פורסם

האמת שלא כ"כ אני קיבלתי את מה שהביאו לי Azteac 600E

ולפני זה היה לי מודם סמסונג ATH שהחליפו לי אותו כי הוא נשרף...

תיקח מה שיביאו לך רק תוודא שהוא בעל יציאה של כבל רשת ולא USB

ומצאתי לך את זה באתר של בזק:

http://hosted.techdata.co.il/Linksysinstructions.pdf

פורסם
  • מחבר

האמת שלא כ"כ אני קיבלתי את מה שהביאו לי Azteac 600E

ולפני זה היה לי מודם סמסונג ATH שהחליפו לי אותו כי הוא נשרף...

תיקח מה שיביאו לך רק תוודא שהוא בעל יציאה של כבל רשת ולא USB

ומצאתי לך את זה באתר של בזק:

http://hosted.techdata.co.il/Linksysinstructions.pdf

תודה! שימושי ביותר.

ונראה לי שאני גם אבקש את הAztech, או שזה תלוי בהם?

פורסם

אין לי ממש מושג במי זה תלוי תנסה לבקש

אני דיי מרוצה מהמודם הזה אין איתו בעיות של ניתוקים או דברים בסגנון

פורסם
  • מחבר

סבבה, אז אני רק אוודא שזה מודם עם כבל רשת ולא USB. האמת שזה לא ממש משנה לי כל עוד יהיה לי אינטרנט נורמלי סוף סוף.

תודה אחי.

פורסם

זה משנה כי מודם USB לא תוכל לחבר ללינקסיס

פורסם

לא נראה לי מחלקים מודמי usb כבר כמה שנים, אני מקווה שתקבל משהו נורמאלי כמו ה aztech 600e ולא את הזבל שנקרא rotal rta 1320a...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים