עבור לתוכן

חיבור מודם-ראוטר של בזק לממודם של הוט

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מודם-ראוטר חדש מבזק שקיבלתי (DLINK 2650U) ואני מעוניין לחבר אותו למודם של הוט (מסוג מוטורולה, מהחדשים)

האם יש אפשרות לעשות זאת עם הראוטר הזה?

האם יש אפשרות לעשות זאת עם ראוטר DLINK DI-604+? (אני יכול להחליף אותו עם ה2650U)

רמי

פורסם

ל 2650U המבואת WAN היא חיבור לDSL לכן זה לא רלוונטי אבל ניתן להתשמש בו כ HUB בלבד אם אתה מבטל לו את כל שאר הפונקציות שלו בממשק.

את DI604 ניתן לחבר בהחלט ויש לו גם תמיכה בPPTP.

פורסם
  • מחבר

מצוין

אם כך אני יכול להשתמש ב 2650U כHUB

איך בדיוק אני עושה את זה?

רמי

פורסם

תיכנס לממשק שלו ותראה אם אפשר לבטל הכל חוץ מיכולות הswitching שלו.

פורסם
  • מחבר

רגע

אם כך עדיף לי להשתמש ב2650U ברשת שלי?

או שעדיף לי להעביר את הראוטר הזה לשימוש במקום ה604+ ואת ה604+ להשתמש אצלי?

מה מהם יתפקד טוב יותר?

אני לא יודע אם זה מובן או לא, אבל אני צריך בעיקר את יכולות האלחוט

רמי

פורסם

לא הצלחתי להבין כלום ממה שכתבת.

זה בזבוז גמור להשתמש ב 2650U רק כ hub. אל תשכח שמדובר ל מכשיר עם מודם ADSL משולב יכלותו של NAS ושרת קבצים.

תסביר שוב איזה חיבור יש לך (חייגן או בלי חייג), מה הציוד ברשותך ומה אתה רוצה לעשות.

פורסם
  • מחבר

יש לי מודם מסוג מוטורולה של הוט

מחובר עם חייגן (תוכנה שהורדתי מהאתר שלהם) (WAN L2TP כפי שמופיע לי בחיבורי הרשת בווינדוס)

רכשתי לפטופ ורציתי לחבר גם אותו בצורה אלחוטית לאינטרנט (שיהיה גם במחשב הנייח שבחדר שהוא ממ"ד דרך אגב, וגם בשאר חלקי הבית בשביל הלפטופ)

עכשיו, בגלל שבעסק שלי אני מחובר עם בזק ויש להם עסקה שאפשרי לקבל את המודם בחינם לקחתי...

ובעסק הרכבתי בזמנו (משהו כמו 5-6 שנים) את ה DLINK DI604+...

את המודם החדש אני יכול לשים בעבודה ואת ה604 להביא הביתה ולהשתמש בו...

בתודה מראש,

רמי

פורסם

ממ"ד משפיע ממש רע על קליטה של שידורים אלחוטיים בגלל הבנייה של הקירות והדלתות שלו.

יחד עם זאת להביא את הd-link הישן הביתה ואת החדש לשים בעבןודה יהיה הרבה יותר חכם.

הבעיה היחידה שיש לך זה מיקום הנתב האלחוטי בממ"ד.

פורסם
  • מחבר

שאלה קלה

התקנתי את ה2650U במקום העבודה, עובד מצוין חוץ מזה שאני מנסה להתחבר אליו במחשב אחד עם מחשב שיש לו מתאם יו.אס.בי מסוג DLINK DWL120

אני מצליח להתחבר לראוטר רק כאשר אני מכוון בהגדרות של הנתב כך:

תחת WIRELESS ->ADVANCED->54G MODE אני מכוון על 802.11b

האם זה משפיע על שאר ביצועי החיבורים האלחוטיים של שאר המחשבים לאחרים יש מתאמי רשת אחרים שכן עובדים בתקן G ומתחברים היטב, ואילו יש לי גם שלושה מחשבים עם המתאם מסוג 120 של DLINK

בלי קשר,

קראתי גם שיצא גרסת קושחה חדשה, שווה לי לשרג?

ולבסוף, בבית אני אחבר את ה 604+, שם יש לי לפטופ שיש לו גם תמיכה בתקין G/N... אני לבטח לא אהנה ממהירות החיבור המהירה יותר כיוןן שה604 הוא בתקן B, נכון?

ואיך בידוק אני אמור להגדיר בבית את המודם להתחבר לראוטר הנ"ל ולעשות שיתוף בבית בצורה אלחוטית, יש איזשהו הסבר או שיטה?

בתודה מראש, רמי

פורסם

הגבלות השידור הם בין נקודה לנקודה. במקרה של B/G תקו G כולל בתוכו את B לכן אין מה לדאוג לשאר הציוד שמתחבר לרשת.

על עידכון הקושחה אתה יכול לקרוא בדיון שצ'ף פתח פה לפני כשבועיים.

אתה ה604 אתה פשוט צריך להגדיר לחיבור PPTP (אם יש לו יכולת L2TP אז מה טוב) וללת את הפרטים של שרת הLNS של הספק שלך ושם משתמש+סיסמה לחיבור.

פורסם
  • מחבר

הגבלות השידור הם בין נקודה לנקודה. במקרה של B/G תקו G כולל בתוכו את B לכן אין מה לדאוג לשאר הציוד שמתחבר לרשת.

זה בדיוק הבעיה,

ההגדרה כאן היא הגלובלית של הראוטר... ואילו כאשר ה 54G מופיע על תקן G אני לא מצליח להתחבר לרשת, כאשר אני בוחר ב 54G את האופציה 802.11b only אז אני מצליח להתחבר... ובמצב הזה אני חושב שכל הרשת האלחוטית פועלת על תקן b

בלי קשר לזה

התבלבלתי במודם ה604+, מה שיש לי זה דגם DSL 604+ ולא DI 604+

מה שאומר שגם הראוטר הזה מבוסס על ADSL

יש אפשרות לחבר אותו למודם של הכבלים ולהקים רשת?

רמי

פורסם
  • מחבר

עדכון טעות ^^^^^^^^

פורסם
  • מחבר

עדכון.

התחברתי דרך החייגן לאינטרנט

ניתקתי את המודם

חיברתי אותו לראוטר וגם את המחשב הנייח עם כבל רשת

האינטרנט עובד

עשיתי ניתוק וחיבור מחדש, ועובד.

ניסיתי להתחבר באלחוטי עם אייפון ועם נוקיה N85, הם מתחברים לראוטר, אבל לאינטרנט אין להם גישה... (בדקתי את כל ההגדרות בWIRELESS בראוטר).

אם אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש

אני לא יכול להתחבר לרשת דרך הראוטר במחשב הנייח, אני חייב לחבר ישירות את המחשב למודם של הוט, לעשות התחברות ראשונית ואז לחבר את המודם לראוטר ולמחשב

מה עושים עם החיבור האלחוטי? למה לא עובד?

יש פתרון לבעיה של ההתחברות דרך החייגן?

רמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים