עבור לתוכן

אל פסק בן כחצי שנה מתחיל לעשות בעיות עם מחשב חדש

Featured Replies

פורסם

יש לי אל פסק בסביבות חצי שנה, אולי טיפה יותר.. Advice 650

עד לפני המחשב החדש הוא היה עובד טוב, ובהפסקת חשמל הוא היה מחזיק 10 דק' עד רבע שעה..(כן, עם מחשב יותר ישן וחלש P 3.6GHZ , 2GB RAM ,GT7600 256MB 128BIT , ASUS P4P800 ארבעה הארדיסקים שמתוכם אחד סאטה[היתר IDE], ו5 מאווררי במארז[שתים של 120 מ"מ ושלוש של 80] )

אני יודע שהמפרט הנוכחי שיש לי עכשיו, הרבה יותר חזק ממה שהיה לי(ראו בצד)

אבל זה לא מצדיק את זה שאחרי 20 שניות המחשב נכבה לו. אין לו גם בכלל התרעה, הוא מצפצף רגיל, ואם יש לו התרעה על עומס לפני שהוא נכבה מיידית, הוא אמור לצפצף יותר מהר בהרבה: הוא לא עושה את זה

הסיכוי קטן שאחת הבטריות הלכה נראה לי. המחשב הרבה יותר חזק, אבל איך זה שהוא לא מחזיק אותו ל5 דק' לפחות? וגם לא מתריע שהוא בעומס או משהו!! (צפצופים מהירים)

נראה שהוא מתפקד לגמריי רגיל, הוןא ממשיך לצפצף ולהיות בתפקוד...

פורסם

אתה לא יכול לחבר ספק 625W עם APFC לאל פסק פשוט של 600VA ולדרוש שזה יעבוד :nono:

פורסם
  • מחבר

דבר עברית

מה זה ה-APFC שיש לי בספק כוח ואיך הטכנולוגיה שלו משפיעה על האל פסק? :nixweiss:

פורסם

לא מומחה בנושא, זה מה שאני מסוגל להגיד במלים פשוטות:

1. APFC זו מערכת בתוך ספק ש"מחליקה" קפיצות באספקת חשמל משקע.

2. בזמן הפסקת חשמל אל פסק מייצר מזרם קבוע של בטריות (DC) זרם משתנה (AC) שמנסה לדמות זרם AC אמיתי משקע.

3. אל פסק פשוטים/זולים מפיקים זרם "חיקוי" גס, שעלול "לשגע" APFC (תלוי בספק, אל פסק) ולגרום לכיבוי.

זה קורה מהר מאוד כך שאל פסק לא מספיק אפילו להתריע

מצאתי דיון ישן בנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305849.0

פורסם
  • מחבר

אוי ואבוי.. :s07:

ממה שקראתי בדיון הישן הבנתי גם שה-PRPC750 לא יעזור לי.. (יש לי כבר אחד כזה ברשותי )

הוא בכל זאת מצליח להחזיק את המחשב כמה שניות..אם אני יהיה במחשב, אני בספק אם אני אצליח לשמור את הדברים החשובים ולסגור הכל.

במחשב הישן הוא עובד מעולה.. (גם שם יש ספק של אנארמקס, אבל לא מסדרת ליברטי.. 420 וואט)

אין לי מה לעשות, להוציא עוד מלא כסף על אל פסק? דפקו אותנו עם הטכנולוגיה הזאת..

לא קיימים ספקים של 500-600 וואט איכותיים בלי מערכת APFC הא? איזה עצבים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים