פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים שלום לכולם, אני מעוניין ליצור קובץ שבו יש לי את כול הפונקציותשמשתמשים בהם כמה קבצי PHP, במקום להעתיק ולהדביק ולהכפיל את העבודהאני מעוניין ליצור קובץ PHP אחד שבו יש פשוט את כול הפונקציות ונגיד וקוראים לקובץfunctions.php אז אני מעוניין ל"ייבא" אותו למסמך PHP אחר ולהישתמש בפונקציותלאחר שייבאתי אותו וככה אני מקל על העבודה ולא צריך להעתיק את אותה הפונקציהממקום אחד לאחר.האם יש אפשרות לבצע דבר כזה ? ואם כן אשמח לדעת איך (ואפילו דוגמא קטנה)תודה רבה!
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים כמו בכל שפת תכנות נורמאלית, גם בPHP יש דבר כזה, הפונקציה include.מתוך המדריך הרשמי:http://il.php.net/manual/en/function.include.php
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים במידה ואתה טוען את אותו הדף כמה פעמים ראוי שתדע גם על הפונקציה include_once
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר שלום, ידעתי שאפשר לייבא קבצים, אבל לא ידעתי שאני יוכל גם להישתמש בפונקציות, תודה רבה!! ותודה רבה בקשר ל-include_once,
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מומלץ להשתמש ב require_once במקום ב- include_once,היות והיא עוצרת את הקוד במידה והקובץ אינו קיים או שלא ניתן לגשת אליו.אתה לא רוצה שהתוכנית שלך תמשיך לרוץ גם אם אחד הקבצים שלה חסר, נכון?
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים מחבר תודה רבה,אני משתמש ב-require בכדילאבטח את הדפים שלי ואכן זה שימושי,תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.