פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים כאשר המחשב עולה ומגיע למסך בוט של הווינדוס (השחור שכתוב ווינדוס בגדול ויש פס נע שטוען)אז המחשב ממתאתחל מחדשלפני זה בטעינת החומרה מופיעות ההודעות הבאות: "serial ch0 master : No Deviceseriall ch1 master : No Device"עזרה בבקשה
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים איזה גרסא של וינדוס יש לך?ניסית לאפס ביוס?תלחץ F8 ותנסה שם את LAST KNOWN GOOD CONFIG ו-SAFE MODE.אם אף אחד מהם לא עובד, תחזור לתפריט F8 ותחפש אפשרות שלDISABLE AUTO RESTART ON SYSTEM FAILURE (נדמה לי שזה מופיע בגרסאות אחרונות בלבד) - זה אמור לבטל לך את הריסט אוטומטי ולהציג מסך כחול עם הקוד שגיאה.בפעם הבאה תציין את כל הפרטים, קשה סתם לזרוק ניחושים בלי לדעת באיזה חומרה מדובר, באיזה וינדוס ומה השתנה בימים האחרונים במערכת.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר חח סליחה פשוט ניסיתי כבר את הדברים האלה.XP PRO, אין האפשרות שציינת. אני לא יכול להכנס לביוס כי הוא מוגן בסיסמא שאלוהים יודע מאיפה צצה.מה פשר ההודעות שכתבתי הנ"ל?
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים שאין שום דיסק על הפורטים 0 ו-1, סיכוי קלוש שזה משנה משהו כי הלוגו של הוינדוס עולה אז ההרדיסק של המערכת הפעלה נמצא ונגיש.אם תצטרך לגשת לביוס, פשוט תאפס אותו עם הסוללה או הג'אמפר שעל הלוח, זה כמה שניות.
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים הבעיה היא (זה ישמע לא הגיוני אבל) הכונן שהווינדוס נמצא עליו דפוק בטוח...
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים לפותח הדיון, יש כמה דברים שאתה צריך לעשות כמו שנאמר לך 1. איפוס ביוס = על הלוח אם ישנו ג'אמפר שתפקידו לאפס את הביוס, במידה ואתה לא מוצא תוציא את הסוללה שעל הלוח למשך 5 דקות זה יאפס לך את הביוס ואת הסיסמא.2. כאשר אתה לוחץ על F8 לפני עליית ה Windows תבחר ב Disable Auto Restart on System Failure במסך הכחול יהיה רשום את מהות התקלה, תציין אותה פה.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים יש לי את אותה הבעיה אבל יש לי גרסא ישנה של ווינדוס ואין לי את האפשרות DISABLE AUTO RESTART ON SYSTEM FAILURE מה אני יכול לעשות?
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים תכניס דיסק של windows ותעשה לו "ריפייר" תיקון מערכת במקרה והבעיה חוזרת תפרמט.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אותה בעיה בידיוק קרטה לי פעם במחשב הישן שלי, בטעינה של הווינדוס הוא היה טוען כמה שורות ואז ניתקע כזה ל 2 שניות ואז עושה ריסטרט,ובסוף הבעיה הייתה בהארד דיסק
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים כמו מה שאמרתי בהתחלה האר-דיסק דפוק.. אם תפרמט זה יעבוד קצת וזה יקרה שוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.