פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים עריכה:בקרוב אני יעלה את הדיון הראשי עדכונים נוספים:- דמו למולטי (PC) יצא היום (1.3), ניתן להוריד כאן: http://www.ea.com/crysis-2/1/demo- פורום עדכוני רשמי: www.mycrysis.com
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים אם חשבתם שקרייסיס הראשון טחן מחשבים, חכו לזה אני מחכה... נקווה שיהיה שווה את זה..
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים בידיוק באתי לפרסם את זה גם.אגב לא ממש אהבתי את החליפת נאנו החדשה..יותר מדיי שמנה ומה זה שמו לו חתיכת ברזל כזה כמו חזייה זה דוחה.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים המנוע נבנה בשביל לעבוד על הקונסולות, הם הורידו את מרחק הראייה ל4-5, הורידו 60% מהPHIS MODELS ועשו אופטימיזצייה לאפקטים ובשביל לא לרדת מכמות הפירוט הם דחפו את אותם אפקטי תאורה בכל חור בכמות ענקית... אבל ניראה לי שלמחשב נקבל CRY ENGENE 2 עם אופטימיזצייהזה רק אני או שאין הבדלים בין החליפות? לפחות במראה?אם יש אז איזה הבדלים? יהיה לנו פה משהו סטייל SLO MO או כל חידוש בחליפה?
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים מחבר נצטרך לחכות לעוד פרטים לגבי החליפה, ובמחשב המנוע החדש יראה יפה יותר מ CE2 .פשוט צריך לחכות לסרטונים שבוחנים את גירסת ה- PC, והשיפורים אפשר לראות אותם במפרט הטכני שצרפתי קישור מעלה.אגב אני חייב לציין שלמרות החומרה של XBOX ו- PS3 עדיין בהדגמה של הסרטונים במנוע החדש שהראו בתערוכה לפני יומים - זה נראה מדהים.
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים שישקיעו בעלילה/דמויות, קצת עומק לא יזיקהם מכוונים לגיל נמוך מדי לטעמי (ילדים מתלהבים)
פורסם 2009 באוגוסט 2116 שנים אני מקווה מאוד שהמנוע יהיה קליל, המחשב שלי ממש לא יכול לסחוב כמו שצריך מנוע כבד כמו בcrysis...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.