עבור לתוכן

win7, twintech 9600gt מחשב קישקושים על המסך ותקיעות

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

לפני מספר שבועות קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך Twintech NVidia GeForce 9600 GT 1000MB. המערכת הפעלה שהתקנתי היא Windows 7 עם הדרייברים הכי חדשים.

ועכשיו כל כמה זמן מופיעים קישקושים מוזרים על המסך ולפעמים כל המסך מתמלא בהם ואז הכל נתקע או נתקע ואז מפעיל מחדש את המחשב.

המחשב הוא Core i7 920 עם 6G זיכרון.

עכשיו גם נכנסתי במקרה לפוטושופ והוא הציג לי הודעה שאינו מזהה את סוג ה- GPU שמותקן.

מישהו ניתקל בבעיה דומה? יש עצות? אנא הושיעו!

מצורף צילום של המסך עם הקישקושים - היה קשה לצלם כי הם גם מהבהבים.

תודה רבה

מיכאל

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אה, עוד משהו שיכול להיות משפיע פה - ה- windows 7 בגרסת 64 ביט[br]פורסם בתאריך: 19.08.2009 בשעה 22:18:41

מבקש סליחה שאני עונה לעצמי, אבל אני בדיוק כרגע מנסה לפתור את הבעיה ורוצה לשתף אתכם בהתפתחויות.

הורדתי תוכנה שנקראת Video Card Stability Test מפה http://freestone-group.com/video-card-stability-test.htm, בערך חצי דקה אחרי שהרצתי אותה שוב המסך קפא בצורה מעוותת. בנוסף - נראה שהמחשב המשיך לפעול עם המסך הקפוא כי המוזיקה שניגנה מהמחשב המשיכה לנגן.

אני חושב שהצעד הבא יהיה להתקין Windows XP 32 bit בשביל לראות אם הבעיה אכן נובעת ממערכת ההפעלה.

הסיבה שאני משתמש דווקא בגירסת 64 ביט של windows 7 היא שגירסת 32 ביט לא מאפשר לראות יותר מ- 3 וקצת גיגה זיכרון ואני רוצה לנצל את השש שמותקנים פה.[br]פורסם בתאריך: 19.08.2009 בשעה 22:44:41

עוד משהו :)

גירסת 64 ביט של פוטושופ לא מצליחה לזהות את ה- GPU של הכרטיס מסך, אבל גירסת 32 ביט מצליחה בלי שום בעיה.

פורסם

לא נראה לי שזה קשור לווינדוס עצמו, לדעתי זה קשור בכרטיס עצמו.

תתקין מחדש את הדרייברים, אם הבעיה ממשיכה אז תפנה לחנות למימוש האחריות.

פורסם
  • מחבר

לקחתי אותו למעבדה והחליפו את הכרטיס מסך - היה מקולקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים