עבור לתוכן

האם צורב Asus 1612bl מסוגל לצרוב דיסקים DVD + R DL 8x של Silver Line?

Featured Replies

פורסם

היי חברה, כבר יומיים שאני מנסה לצרוב משחקים ל Xbox 360 החדש שלי, והתוצאה היא ארבעה דיסקים שלא שווים את מחירים בכלל (נו היה רק באג) נהרסים ולא עובדים, לא שהם לא עובדים עם האקסבוקס, הם לא צורבים כמו שצריך!

הצורב שלי הוא Samsung 1612bl, צורב שאני מאוד אוהב ועד היום עבד לי באופן מושלם עם כל סוג דיסק.

סה"כ המחשב כבן שנתיים, אבל הדיסקים של Silver Line DVD + R DL 8x לא מראים את עצמם אפילו במחשב שלי,

חשבתי ניחא, ניסיתי קודם עם CloneCD, שם כשניסיתי לצרוב הClone אמר לי שיש לי בדיסק רק נפח של DVD רגיל, כשאמרתי לו לנסות Overburn הוא סיים את הצריבה אבל הדיסק לא עבד.

לאחר מכן ניסיתי שוב, ושוב לא עבד.

הורדתי את התכנה החינמית ImgBurn, שם בצד שמאל זה הראה לי את הפרטים של הדיסק ונראה מצויין,

כיוונתי הכל בהגדרות כמו שצריך, שמתי את קובץ ה dvd. ושמתי לצריבה, ניסיתי שתי מדיות בתכנה הזאת ושני משחקים שונים,

הצריבה נתקעת ב6%~, אומרת I/O Problem...

המשחקים, בעיקר Halo3 שעליו בזבזתי את רוב הדיסקים, יוצאים בסדר גמור ב abgx360 והשני, Wolfenstein, יוצא בסדר חוץ מזה ש Verification Failed, ז"א שעדיין אין אותו במאגר הנתונים שלהם, שמתי level 3 וזה תיקן את זה אז עם הקבצים הכל בסדר, מצויין אפילו.

אגב במחשב שלי הדיסק מזוהה כדיסק CD ולא כ DVD DL...

אבל עדיין הצריבות לא מסיימות לצרוב אפילו!

זה מטריף את השכל אז אם תוכלו לעזור אני אודה לכם מאוד!

פורסם

תנסה דיסקים נורמליים.

פורסם
  • מחבר

מה יעזור לי דיסק רגיל ל Xbox 360?

או שאתה מתכוון ש Silver Line זה חרטא? אם כן אז בהחלט, בעייתי... כל חבילה כזאת הון תועפות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים