פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים חשבתי לקנות את המשחק Trine בזמן האחרון, ורציתי לשאול קודם איך הוא אם יש למישהו נסיון עם זה. מה הפואנטה וכו'.... הוא ניראה ממש ממש מגניב.שווה 22 וחצי דולר?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים חשבתי לקנות את המשחק Trine בזמן האחרון, ורציתי לשאול קודם איך הוא אם יש למישהו נסיון עם זה. מה הפואנטה וכו'.... הוא ניראה ממש ממש מגניב.שווה 22 וחצי דולר?שווה בהחלט, אחד המשחקים היותר טובים והמעניינים שיצאו לאחרונה!
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים ב HARD לקח לי 9 שעות ככה.ב VERY HARD סיימתי את רוב המשחק תוך 3 שעות.משחק פלטפורמה נהדר מתאים גם לילדים הייתי מביא עליו 15$ ככה...
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים שיחקתי רק בדמו ואני גם חושב לקנות אותו. אבל 22 דולר ניראה לי קצת מוגזם. לא הייתי משלם עליו יותר מ10 דולר... נחכה למבצע בעוד כמה חודשים
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים האמת למרות שאני בד"כ נהנה ממשחקים כאלה. (World Of Goo, Braid), ממנו לא כל כך נהניתי. הוא די חזר על עצמו ולא היה כל כך מעניין.לא סיימתי אותו בכלל, אבל נראה לי שהגעתי לשלב די מתקדם למרות שקצת 'אילצתי' את עצמי.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים 22$ לא, שזה ירד ל-15$ או פחות, תקנה.הוא לא ארוך, וקצת חוזר על עצמו - דיי כיפי, אבל לא מדהים
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים משחק מדהים, השלב האחרון מאוד קשה קשה מאוד זה לא מילה, אני כבר חודש מנסה לעבור אותו. וכן 22$ זה יקר מידיי 15$~ זה סביר ביותר
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים אני פרשתי, מידי פעם אני חושב על לנסות שוב אבל אז אני נזכר בכשלונות הקודמים והולך לשחק במשהו אחר :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.