עבור לתוכן

Eidos - "pay what you want" for Championship Manager 10

Featured Replies

פורסם

ניסוי מעניין של EIDOS לתת לשחקנים לשלם את מה שנראה להם מחיר הוגן על המשחק הבא בסדרת Championship Manager

לינק לכתבה

פורסם

הם באמת חושבים שמה שהצליח לרדיוהד יצליח גם להם? לא נראה לי..

מצד שני,ההשקעה שלהם בגירסאות המחודשות של המשחק אפסית(עדכוני דאטבייס ניתן לעשות בחינם דרך האינטרנט בצורה מאוד אפקטיבית),ולכן הם בערך המפתחים היחידים שיכולים להרשות לעצמם לעשות ניסוי שכזה מבלי פחד לפשוט רגל..

פורסם

הכל ניסיון להחיות את המותג Championship Manager שגווע מאז ההתפצלות של המפיצים Eidos והמפתחת המקורית SI Games, לאחר שהאחרונה קיבלה כמובן את הזכויות על מנוע המשחק אי שם ב-2005 ויצאה לדרך חדשה תחת Football Manager.

אם אתם מתעניינים במשחקים הנ"ל וקראתם מה מתוכנן בגירסה הבאה של Football Manager,

אז אתם יודעים טוב מאוד שגם השנה הפער בין המשחקים לא ייסגר.

אמנם Eidos משפרים את Championship משנה לשנה ולכשעצמו הוא משחק טוב. אבל לא מול היריב שלו.

פורסם

מצידי הם יכולים לתת את המשחק הזה גם חינם ואני לא אוריד אותו.

לא יעזור להם, FM פשוט משחק הרבה יותר טוב ומציאותי, אני יכול לשחק בו ימים שלמים מבלי להרגיש.

פורסם

אני מכור לסדרת FM(יותר נכון CM כשSI GAMES פיתחו אותם) משנת 99 בערך,ולמרות הכל הFM האחרון היה מאכזב מאוד..הגליצ'ים הפונדמנטליים במנוע המשחק שלא היו שם במשך עשר שנים גרמו לי להתחיל לדאוג קצת לאיזה כיוון הסדרה הולכת..נקווה שלפחות את זה הם יתקנו בFM החדש,ויותר מזה לא צריך לדעתי..המשחק היה מושלך כבר בגירסאת 98/99 שלו,ונשאר מושלם גם עכשיו(לא כולל את האחרון,מבחינתי.)

פורסם

מה זה משנה, SIGAMES נותנים להוריד את הMANAGER הטוב ביותר בכל הזמנים בחינם

CM 01/02 כמובן :P

מורידים DATA UPDATE ואתם מסודרים :xyxthumbs:

פורסם

^

אכן המנג'ר הכי טוב...כמה פעמים הגעתי לשנות ה2020+ עם קבוצות שונות ומשונות בו..

רק בעיה אחת יש לי עם הגירסא הזו-רומא חזקה מדי,ימח שמם,תמיד דופקים לך שערי ניצחון בדקה ה94 בגמר הצ'מפיונס,טפוי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים