פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים התקלקל לי הצורב - לא מזהה דיסקיםאני רוצה להחליף אותו.הצורב הוא בממשק SCSI.האם אני מחוייב לקנות צורב שגם הוא בממשק כזה? אני לא יכול לקנות SATA?ראיתי שמוכרים צורב IDE זה אותו דבר?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים אם יש לך פורטים של SATA על הלוח אם, והם זמינים, אין שום סיבה שלא תוכל לקנות צורב SATA. כנ"ל צורבי IDE, אבל כמובן SATA עדיף.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר אין לי מושג.החבר שמחליף את הצורב בדק ב EVEREST וגילה שהנוכחי הוא SCSIאז מה הוא צריך לחפש? IDE?או שצריך לחפש ספציפית SCSI ?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר סבבה נבדק ונמצא SCSIזה אומר מה?שצריך צורב SCSI? כי לא ראיתי כזה ראיתי שמוכרים SATA או IDE
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים אז תקנה צורב ומתאם.למען העניין עדיף שתאמר לנו איזה לוח יש לך וכך יהיה קל יותר לעזור לך.(או במילים אחרות- אני לא מאמין לך. אולי יש לך גם IDE. תן סקרינשוט.)
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר שלחו לי את ה LOG FILE שנותן ה EVERSTזה מה שמתקבל לגבי קטגורית ה STORAGEStorage IDE Controller Intel® ICH8 2 port Serial ATA Storage Controller - 2825IDE Controller Intel® ICH8 4 port Serial ATA Storage Controller - 2820SCSI/RAID Controller D347PRT SCSI ControllerSCSI/RAID Controller GIGABYTE GBB36X ControllerFloppy Drive Floppy disk driveDisk Drive WDC WD2500KS-00MJB0 (232 GB, IDE)Disk Drive Apple iPod USB DeviceOptical Drive Generic DVD-ROM SCSI CdRom DeviceOptical Drive HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A SCSI CdRom DeviceSMART Hard Disks Status OKאני מבין שזה כן תומך ב IDE?בהכרח יהיה מקום פנוי ?יש המלצות לגבי צורב IDE?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים תריץ CPU-Z ותבדוק איזה לוח יש לפי לשונית Mainboard. אם אתה לא יודע אז תן סקרינשוט.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר OK הבנתי זאת תכנהמה אתה מחפש שם?MODEL? יצרן?איך מהמידע הזה אתה יודע להגיד באיזה ממשק מדובר?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מודל/דגם. לפי זה אני נכנס לאתר היצרן של הלוח, ספציפית לפרטים של הלוח ומגלה אילו ממשקים לאחסון יש בו.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים או במילים אחרות, תבדוק שבספק שלך יש חשמל SATA. אם לא, תקנה כבל מתאם.תבדוק שיש לך כבל SATA. אם לא, תקנה כבל.ובסוף תקנה צורב SATA, כי זה הכי זול.
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר יש לך 6 חיבורי SATA וחיבור אחד של IDE.איפה ראית את זה? חיבור ATA זה חיבור SATA? כי זה מה שאני ראיתיאז אתה אומר שאני יכול לקנות צורב עם חיבור SATA?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.