פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים אז ככה:בבית שלי יש שתי קומות, בקומה התחתונה נמצא מחשב, בקומה העליונה עוד מחשב ובאותה קומה עליונה נמצא עוד מחשב אבל בתוך ממ"ד ככה שאני צריך ראוטר די חזק.חשבתי לקנות את הראוטר- EDIMAX BR-6524N + עוד כרטיס רשת אלחוטי לאחד המחשבים (יש לי כבר אחד)- EDIMAX EW-7128G.מה אתם אומרים?אני צריך תשובה די מהירה, יש לי זיכוי לקנייה שתקף עד יום חמישי..תודה לעוזרים
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים לעניות דעתי אם זה היה תלוי בי בחדר הממד הייתי מריץ כבל רשת רגילולגבי הראוטר הוא נחמד ומספיקויעשה את העבודה
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר הרצתי כבל רשת כמו שאמרת עד עכשיו, אבל נמאס מהכבל, אי אפשר לסגור דלת ועוד דברים כאלה.אז הראוטר יעשה תעבודה של הכבל כמו שצריך? אני אמור לעבוד ב-G נכון? לא ב-N כן?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים וכמו שאתה אמרת יש שם ממד לכן אתה לא תהנה גם אם הראוטר חדש מה הבעיה לעשות חור בקיר ולהעביר דרכו כבל? זה פיתרון מושלם כי באלחוטי דרך ממד אתה לא תהנה שוב לדעתי רק אם ממש אי אפשר כבל תהיה חייב לעבוד עם N ועם תדר קבוע בחלק מהראוטרים תוכל להגיד לו באיזה תדר להיות מ CH1 2.412 ועד CH11 2.462 אם אינני טועה
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים מחבר חחחחחחחח חור בממ"ד? זה קצת בלתי אפשרי.. או אפשרי אבל עם מקדחה סופר על
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים לקדוח חור בממ"ד זה לא ממש כזה סיפור... רק צריך מקדח ארוך ונקודה שאין בה מוט ברזל או לחלופים להשתמש במקדח כוס יהלום (שעולה איזה 1700 שקל) בשביל לעשות חור בכל נקודה שתרצה בכל מקרה אתה תיהיה חייב להשתמש בתקן N בשביל שאולי יהיה לך חיבור טוב בממ"ד עם תקן G יש סיכוי סביר מאד שלא תוכל לקבל קליטה טובה. חוץ מזה מה הרעיון שאתה קונה נתב עם תמיכה בתקן N אם אתה לא רוצה להשתמש בו?
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מחבר אז כדי להשתמש אני אמור לקנות גם כרטיס רשת תומך בזה כן? כמה יעלה דבר כזה?
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים זה לא רק שתצטרך לקנות כרטיס תואם אלא גם של אותה החברה מכיוון שכרטיסים של חברות שונות מבוססים על טיוטות שונות של 802.11N ולכן הם כמעט ולא מזהים אחד את השני כתומכים בטכנולוגיה הזאת.במקרה שלך שאתה קונה אדימקס אז או את EW-7711USn שהוא מוגבל למהירות של 150Mbps או את EW-7718Un שהם טוענים שמגיע למהירות של 300Mbps.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מחבר בגלל מחסור כספי אני חושב להשתמש בו ב-G. עכשיו השאלה שלי היא אם גם ב-G הוא טוב יותר מראוטרים רגילים ב-G או שחוץ מהפונקציה שיש בו של N הוא חסר משמעות? MIMO זה בהכרח ב-N?
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים לי יש סימנס של בזק (תקן G) בממ"ד.. ואני קולט טוב מאוד ברוב הקומה העליונה..שווה לנסות... אי אפשר באמת לדעת מה יקרה, זה תלוי במבנה של הבית.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים לי יש סימנס של בזק (תקן G) בממ"ד.. ואני קולט טוב מאוד ברוב הקומה העליונה..שווה לנסות... אי אפשר באמת לדעת מה יקרה, זה תלוי במבנה של הבית.איך יכול להיות ?אני עם ראוטר של אדימקס תקן N בתוך ממד ובקושי קולט בחדר שנמצא באותה הקומהכשהדלת סגורה אין אות בכלל...
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים כי הדברים האלה מורכבים מאוד.תלויים הרבה במבנה הבית, בדברים שהגלים עוברים בדרך, בעוצמת השידור, ובעוד 1000 גורמים.בגלל אי אפשר באמת לחזור אם תיהיה קליטה או לא, והכי טוב לנסות.
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים האמת שאצלי הוא נמצא ממש קרוב לפתח הדלת ואין לו שום קיר חוסם....ממש מוזר..
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים אז תנסה להזיז אותו משם.. לא תמיד מה שנראה הכי טוב הוא באמת הכי טוב.אתה לא תמיד יכול לחשב דברים כמו התאבכות של גלים ואת צורת התנועה שלהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.