פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים הקדמה קצרהאני גר ממש קרוב לאוניברסיטה, והרשת של האוניברסיטה נקלטת על ידי המחשב הנייד שלי במקומות ספציפיים מאוד בביתהאם אפשר להפוך את הראוטר הביתי שלי (של סימנס, מסופק על ידי בזק) לAP שיהיה מחובר לרשת של האוניברסיטה ככה שאני אוכל להתחבר דרכו לאוניברסיטה?
פורסם 2009 באוגוסט 1816 שנים כן רק תצטרך להגדיר כמה דברים כמו לבטל את שרת ה DHCP של הנתב.וכן להגדיר את הנתב על מצב CLIENT או כ REPEATER תלוי איך אתה מחובר לנתב... אלחוטית או קווית.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מחבר אני אתחבר לנתב בצורה אלחוטיתוהנתב עצמו אמור להתחבר לרשת בצורה אלחוטית (עדיף נתב של סימנס או של אדימקס?)איך אני אמור להגדיר את זה?
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים השאלה היא מה יש לך.במקרה שלך בגלל שאתה מתחבר אלחוטית אתה בסה"כ תצטרך להגדיר על הנתב שיעבוד עם WDS ואז להגדיר אותו כ REPEATER.איך? תלוי באיזה נתב.בד"כ זה בהגדרות האלחוט של הנתב.תכנס לשם ותראה את האפשרויות השונות.מה שזה יעשה זה בעצם ישחזר את האות האלחוטי של רשת האונ' ואז תוכל לראות את עוצמת האות של האונ' בכרטיס האלחוטי כיותר חזק ותוכל להתחבר אליו מיותר מקומות בבית\דירה.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מחבר הגדרתי את הנתב כREPEATER בלבד והוא מזהה כל מיני רשתות כולל הרשת הנדרשתסימנתי אותה אבל עדיין היא לא מופיעה ברשימת הרשתות שאפשר להתחבר אליהןמה צריך להגדיר לו?
פורסם 2009 באוגוסט 2016 שנים חשבת על לאתחל את הנתב?בעמוד הזה http://ad.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/support/main.htmיש מדריך מלא לנתב שברשותך אני מקווה שמופיע שם משהו על זה.במידה וזה לא יסתדר לך ננסה לחשוב על משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.