עבור לתוכן

המחשב לא עולה

Featured Replies

פורסם

יש לי בזמן האחרון בעיות עם המחשב...

אני פותח את המחשב , והמחשב איתחל את עצמו אבל לא עלה עד הסוף, פשוט שוב איתחל את עצמו שוב ושוב עשיתי ריסט ואז הוא כבר עלה לגמרי

יש רעש מהכוננים שהם רצים .

היום בבוקר כשהדלקתי את המחשב הוא אפילו לא הגיע למסך הזה,

אחרי שכיביתי את המחשב לכמה רגעים ושוב הדלקתי הוא עלה כרגיל.

יש בעמים שהמחשב עולה טוב , זה דבר רנדומלי .

משהו לא בסדר? מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

הספק כח כנראה

פורסם

לילך (אני מניח שאת בחורה), אם את לא יודעת, לפעמים כדאי להמנע מתגובה נחרצת שכזו.

אין שום דבר בתאור שהבחור מסר שמצביע דווקא לכיוון ספק הכוח. להיפך - אם המחשב מצליח "להדלק" ולהגיע למצב של תצוגה על המסך (של הBIOS) בכל הדלקה הבעיה כנראה נובעת ממשהו אחר - אם כי עדיין מוקדם לפסול את ספק הכוח כחשוד.

בתור פעולה ראשונה הייתי מציע להוציא את הזכרונות, לנקות את המגעים מאבק, להכניס אותם חזרה אחד אחד (בהנחה שיש לך שני בלוקים או יותר) ולראות מה קורה.

אם זה לא עוזר, ואם יש לך ספק חלופי בהשג יד (=כזה שלא צריך לשלם בעבורו) כדאי באמת לבדוק גם את הכיוון הזה ולו כדי לפסול אותו.

פורסם

עוד כמה נקודות.

שינית הגדרות או משהו פיזי במחשב בזמן האחרון?

יש לך oc במחשב?

נסה להוציא את הכבל מתח של המחשב לכמה דקות (אצלי זה עבד כמה פעמים).

אני מציע שתעשה clear cmos עם ג'מפר בלוח אם אתה לא מצליח להדליק את המחשב.

אם המחשב עובד תנסה לעשות הגדרות ברירת מחדל בביוס.

פורסם

ויק(?),

קודם כל, ח"ח על הזיהוי המוצלח

דבר שני, מהקצת נסיון שיש (כולה ניהלתי מתקן מחשב בצבא בנוסף על היותי טכנאית שנתיים), אחד הדברים שגורמים למחשב להיחבא, גם באמצע עבודה, זה כי הספק מקולקל. כמו שיש הפסקות חשמל? כך קורה גם לספקים כשהם לקראת הסוף\ ישנים.

פורסם

כיבויים או ריסטים פתאומיים תוך כדי עבודה (בעיקר אם בעת עומס) - כן, ריסטרטים שקורים דווקא כשהמחשב עולה - ממש לא.

פורסם

אני ממליץ לבדוק טמפרטורה של המחשב לי היה מחשב שהיתה לו את אותה בעיה מסתבר שהמעבד רתח מחום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים