עבור לתוכן

להישאר HOT או לעבור לYES..

Featured Replies

פורסם

התחרות כרגע נורא גדולה בין החברות היות ויצא גם הממיר השלישי שמאפשר צפיה בחבילה הבסיסית בשביל תשלום חד פעמי של 400 שקל.

כרגע אני HOT משלם שם משהו כמו 350 שקל כולל תשתית אינטרנט , מה שמייקר את החבילה כולכך זה כל הערוצי ספורט הפתוחים.

השאלה שלי אם יש טעם לנסות לעבור לYES , ממה שהבנתי אפשר לקבל את הYES MAX HD במחיר אטרקטיבי..

מה בעיקרון עדיף הממיר HD של YES או של HOT ?

פורסם

חבילת הHD של הוט יותר זולה אבל ליס יש ממיר HD מקליט.

פורסם

ולממיר הזה יש שלט מעולה

פורסם
  • מחבר

גם בממיר של HOT HD הערוצים עוברים במהירות של צב פצוע?

פורסם

אל תתעסק עם הוט ! אם יש לך אפשרות לעבור ל yes ,תעבור עכשיו !

יש להם מונופול על כל החברות בגלל תשתית הכבלים שלהם,ולכן הם מנצלים את האנשים התמימים.

אני לא יתחיל לפרט,אבל מדובר בעיקר בחבילת "הטריפל" שהם מציעים..

יש אנשים שלא מעוניינים בחבילת אינטרנט,ומזמינים שירות טלפון + טלויזיה,והם לא מודעים שהם משלמים על אינטרנט !

כמו חברת אורנג' שמחייבת 5 שקלים על הצילצול של הפלאפון שמתקשרים אליכם ולא מודיעה לכם.

תבדקו טוב על מה אתם משלמים !

לילה טוב

פורסם

מבחינת תוכן(סרטים ,סדרות) YES בהחלט מנצחים בעניין הזה...

כמו כן אני מכיר המון אנשים שמתלוננים על כך שבעצם אין מה לראות בערוצי הסרטים והסדרות בהוט לעומת יס...

פורסם

וגאולת הכותרת...השירות לקוחות.

אני משלם להוט רק עבור האינטרנט וגם זה כי אין לי ברירה.

והשירות...אוי השירות. פשוט קטסטרופה שאי אפשר לתאר.

אני לא מצליח להבין איך חברה יכולה לספק כזה שירות לקוחות זוועה. וזה רק אינטרנט.

אם אתה שורד את השירות לקוחות שלהם, אין לך למה לעבור. הכל אותו חרא.

פורסם

אני אומר, הכל אותו חרא.

אבל, אם התרגלת לVOD ול- START OVER אל תעבור! כי אין את זה שם ואתה תחפש את זה כל הזמן.

לגבי המהירות, תבקש ממיר דוקסיס נראה כך:

5jzzlnoqe5kt.jpg

הוא מהיר כמו יס, מנסיון. ובנוסף לא עושה בעיות ב VOD.

פורסם

תשאר הוט.

חבר שלי היה בהוט עבר ליס וחזר להוט בגלל המון תקלות ושירות לקוחות על הפנים.

פורסם
  • מחבר

תשאר הוט.

חבר שלי היה בהוט עבר ליס וחזר להוט בגלל המון תקלות ושירות לקוחות על הפנים.

מאוד מייצג ומשכנע..

פורסם

תעבור עכשיו ליס.

התכנים ביס מעולים, יש המון מבחר.

בנוסף יש להם את הMAX שהוא ממיר מעולה.

כל מי שאני מכיר שעבר ליס נהנה מכל רגע, וגם מהשירות שלהם לאומת הוט.

פורסם

לחבר שלי יש יס והא מישתעמם אין מה ליראות ליראות שם ובהוט יש את הVOD והSTART OVER שהוא מעולה ולהוט גם יש ממיר מקליט MAGIC

אבל כעיקרון זה אותו דבר אבל עם אתה מעדיף VOD מה שאין ליס ואני חושב שזה חיסרון מאוד גדול וSTART OVER אז תישאר בהוט

פורסם

כלקוח ותיק של HOT מתחילת קיומה כ מת"ב כשהבית בו אני מתגורר

חובר בחינם לשידורים הניסיוניים, עברתי לפני כשנתיים ל YES.

לאחרונה, בעקבות מבצע HD של HOT ניסיתי לעבור ל HOT אך המבצע כולל רק 2 ערוצי HD והשאר בתשלום.

התקשרתי ל YES ובסופו של דבר שדרגתי לממיר MAX HD (מקליט ערוצי HD !!) ל "FUJICOM FULL HD 42 בסלון (בה זכיתי במפעל הפיס)

וקיבלתי 7 ערוצי HD במסגרת השדרוג (לא כולל ערוץ הספורט).

בחדר השינה השינה נשאר הממיר הרגיל המחובר ל "SAMSUNG HD READY 32.

סה"כ התשלום החודשי הוא: 297 ש"ח.

הממיר החדש של YES הוא באמת "משהו מעולם אחר" - צבע שחור, מגעים נוחים עם תאורת רקע כתומה המתאימה מאוד לתפעול בחודש.

השלט הוא שלט חכם (שלט אוניברסלי), יש אפשרות "ללמד" את השלט ולתכנת כ 7 מקשים בכל MODE ויש 3 כאלו TV, YES ו AMP (מגבר).

הצלחתי ללמד את השלט העברת מקורות (SOURCE) והצלחתי לאתר את הקוד של הטלוויזיה לכיבוי/הדלקה מהשלט של YES.

סה"כ לאחר שימוש כחודש אני מאוד, מאוד מרוצה...

פורסם

סה"כ התשלום החודשי הוא: 297 ש"ח.

אתה יכול לקצץ עוד במחיר, אלא אם כן יש לך את כל החבילות ואז זה משתלם.

לגבי השאלה של פותח הדיון, התכנים של YES ל-HD הם הרבה יותר טובים, אין VOD אבל בתכל'ס ה-MAX מפצה על זה.

הממיר החדש כמו שכתבו באמת מעולה, אני מרוצה מאוד, במיוחד אחרי ששידרגתי אליו. לפני זה היתה לי הרגשה שאני סתם זורק כסף.

פורסם

הHD של הוט יותר טוב.. יש יותר ערוצים ויותר מגוון בתוכן של הערוצים.. לגבי הSD זאת החלטה שלך.. אם עכשיו אתה רואה הרבה ביפ או VOD או רואה סדרות שיש בהוט אז תשקול להישאר. סה"כ בשביל תכנים כמו סדרות אמריקאיות לא שווה לעבור, כי אפשר לראות גם בלי הממיר

לגבי השאלה של פותח הדיון, התכנים של YES ל-HD הם הרבה יותר טובים, אין VOD אבל בתכל'ס ה-MAX מפצה על זה.

הMAX עולה עוד כסף.. זה לא שנותנים לך בחינם.

והתכנים בHD של הוט הרבה יותר טובים עכשיו כשהוסיפו עוד 2 ערוצים.. יש להם את MTVHD, את VOOM את הערוץ ההודי, ערוץ האופנה שאין ליס.. וליס אני חושב שיש רק עוד ערוץ ספורט שאין להוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים