עבור לתוכן

AMD 940 \ 945 \ Intel Q9400 - איזה מעבד עדיף למפרט למשחקים ?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני מחפש המלצה לשילוש למפרט המיועד למשחקים, ואני בהתלבטות בין המעבדים AMD 940 \ AMD 945 \ INTEL Q9400.

שלושתם בסביבות אותו מחיר וכולם מרובעי ליבות, איזה לדעתכם הכי משתלם ?

הכרטיס מסך יהיה HD4850 והמסך 19" על 1280X1024.

בנוסף אני מחפש המלצה ללוח אם שיתאים למעבד באזור ה450 ש"ח וזכרונות באזור ה250-300 ש"ח.

תודה מראש !

פורסם

מה המפרט שלך כרגע?

פורסם

710/720BE

פורסם

אם המטרה רק משחקים אז אפשר לוותר על ארבע ליבות ולבחור מעבד של שתיים או שלוש ליבות. ממילא עם הרזולוציה שציינת לא תרגיש שום הבדל (גם הכרטיס מסך שלך הוא אוברקיל עבור הרזולוציה הזאת)

פורסם
  • מחבר

כרגע אין מפרט, אחרי שאני אבחר שילוש אני מתאים לזה את הכרטיס מסך, מארז+ספק ודיסק קשיח סטנדרטים. כל ההתלבטות שלי כאן הוא בעקרון על המעבד.

מה ההבדל בין ה 710 ל720BE ? (לא מתוכנן OC אגב)

המטרה היא משחקים ושימוש שוטף, הסיבה שאני מחפש 4 ליבות היא כי הבנתי שלוינדוס 7 (ובכלל בעתיד הקרוב) תהיה תמיכה טובה יותר במעבדים מרובי ליבות. כך שהשיפור שאינו נראה היום אולי יראה עוד חצי שנה (?). אני פשוט מנסה להחזיק את המחשב לטווח כמה שיותר ארוך, ואולי עדיף להשקיע עוד 300 ש"ח בשביל מחשב שיחזיק עוד חצי שנה.

האם למרות האמור לעיל עדיין מומלץ לוותר על 4 ליבות ולהתפשר על 2-3 ליבות ? האם אוכל לשדרג את המעבד ל4 ליבות בלי להחליף את לוח האם בעתיד ?

תודה שוב על עזרתכם.

פורסם

הייתי "יורד" למעבד זול יותר ומשקיע יותר בכרטיס מסך, למרות שעם מסך כמו שלך הכרטיס שבחרת מספיק בהחלט.

בהפרש המחירים של המעבד שתיקח (נניח 550BE) תתפנק בשידרוג של שאר הרכיבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים