פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים הציעו לי לרכוש את הכונן חיצוני הבא: Seagate 1000GB ST310005EXD101RK.האם משהו משתמש בו ויכול לתת עליו חוות דעת או המלצות? האם יש כונן חיצוני 1TB ברמת המחיר שלו שעולה עליו בביצועים?האם זה נכון מה המוכר אמר: שכונן חיצוני הוא כמו מארז חיצוני+כונן קשיח פנימי? האם אני יכול בעתיד להחליף רק את הכונן הקשיח הפנימי (לדוגמא ל2TB)? הוא גם טען שזול יותר לרכוש כונן חיצוני מאשר כונן פנימי ומארז - האם זה נכון?אני רוצה לעלות עליו סרטים, מוזיקה ותמונות בעיקר ולהזרים ממנו דרך סטרימר לטלוויזה - האם הוא מתאים למשימה זאת?על עזרה הודה.
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים לגבי מה יותר זול- זה תלוי. אם אתה משתמש רק ב-USB2.0 אז רוב הכוננים המוכנים יהיו זולים יותר.אם לא אז עדיף לקנות מארז וכונן בנפרד.לא יודע איזה כונן בחרת, זה ממש לא משנה- ההמלצה היא על ה-סיגייט FreeAgent שמגיע עם 5 שנות אחריות.ואתה לא תוכל להחליף. כלומר תוכל, אבל תאבד אחריות.
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מחבר היי !_Nike_!, תודה על התשובה. האם אתה מתכוון לכונן הזה:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 ? תוכל להסביר בקצרה מה ההבדל בין שני הכוננים? (חוץ מהאחריות כמובן) לגבי שאלתי השנייה - רק רציתי לדעת האם ניתן (לא שאני מתכנן כרגע לעשות זאת) בעתיד (מעבר לאחריות) או במידה ורוצים להוציא את הכונן הפנימי ולהכניס כונן פנימי חדש/אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.