פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים ללא ספק וללא שום עירעורכסף!מעביר חום הכי טוב שיש מכל החומרים בעולם(מלבד יהלום שמעביר פי כמה ממנו)סתם שאלה ,אולי אתה יודע עם מישהו איי פעם עשה בלוק או קירור מיהלום (בטוח יש פנאט שישפוך אלפים על כזה דבר ) ,עם זה אפשרי (כי אני מבין שיש בעייה לחרוט ביהלום ).
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מחבר אם יהיה לך חתיכה רק בגודל של מעבד והיא יהלהום תאמין לי שאתה לא תעשה איתה כלום ותמכור אותה בכמה מליונים
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים כן עכשיו שאני חושב על זה אין כאלו יהלומים (לפחות לא כאלו שהצרכן הפשוט יכול להשיג) .אבל אפשר להשיג יהלום בגודל של הליבה ,להוריד את הihs ולשים רק על הליבה .
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים או להשתמש באבקת יהלומים כמו בל מקום אחר שצריך תכונות של יהלום בלי העלום של יהלום שלם
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים בטח שכן, אוספים אותה מכניסים אותה לסוג של שטות כזאת שיוצרת יהלומי מלאכותיים ווואלה....
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים לא אמרתי שאתה לא יכול ללמד אותי חח, אבל אם אתה כזה מגניב כמו שאתה אומר לא הייתי מצפה ממך לציור בצייר ועוד ברמה של כיתה א' ועוד רוצה שיקחו אותך ברצינות. הייתי לוקח אותך ברצינות אם הייתה מראה רמה גבוהא יותר
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים אם אין לך זין למה אתה מתפלא שלא לקחו אותך ברצינות? אני הסתכלתי על הציור אמרתי לעצמי "בטוח ילד בן 14" רק אחרי זה ראיתי בפרופיל שלך שאתה בן 17. בקשר לבלוק מכסף טהור אני יגיע הביתה אני יחפש את המאמר של איזה בחור שעשה בלוק מכסף
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים אתה שומע את עצמך!? יכול להיות שאני עובד אצלך בלא מודע!?... הבאתי לו רעיון לבלוק... מה אתה עוד רוצה? שאני גם אשלח לך שירטוט עם היטלים ומידות יצור? ואולי גם אני אכסם לך איזה אב תיפוס נחמד? WTF? איפה אתה חיי?לך תחפש...
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים חברה לא צריך לריב סתםאתם סתם מיתעצבנים אחד על השני אגב .PEGASUS. בדקתה את הביצועים של הבלוק ? (עם הוא מוכן ביכלל)עמוד 11 !מה הסי של העמודים ?
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים הרגע ראיתי את הסבר הזרימה של ה G7 של Cathar, זה פשוט גאוני מבחינת שטח מגע, וגם בצורה שכזאת יש פחות כסף/נחושת בין המעבד למים, מה שיוצר תעבורה יותר טובה. כמובן שהגברת כמות נקודות ההזרקה כמעט פי 3 שיפרה בהרבה, יש מצב אולי אייצר אחד מנחושת אם יהיה משעמם(לאבא שלי יש חברים שמתעסקים בנושא של כרסומות CNC). הבעיה היא להכין את הנקודת הזרקה כמו שצריך, מדובר על חריטה מאוד מדויקת ותקווה שהמזרקים לא יסדקו לגבי יהלום כחומר מוליך, זה לא ריאלי בגלל המחיר. אבל יש גם חומרי קארבון אחרים שעובדים עליהם בשביל לקבל את הביצועים של יהלום מבלי לשלם את המחיר שלו ולבסוף, ילדים, אל תהרסו את הדיון הזה... מנהלים תנקו בבקשה את הת'ראד
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים למה הייתה לי תחושה שהמצב ידרדר ? חברים אם אין לכם תגובות ענייניות אל תגיבו !זה לא הזמן להציע רעיונות הזוים.או כל שטות אחרת..התרד נועד לשמש כמעיין יומן עבודה/פרוייקט של פותח התרד..הוא יעדכן במידת הצורך..מי שרוצה שישאל או יבהיר דברים..מעבר לזה..פשוט אל תגיבו סתם !
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר יותר מזה אני יגידאם יש למישהו מה לשאול שישאל בפרטיבוא נשאיר את התראד נקי אני לא רוצה שהוא ינעל !אממ .. היום הייתי בסדנא הזמנתי נחושת...מתקדם לאט לאטהבאתי חתיכה מאלומניום לפרפר ..לאט לאט הולך אבל טובכמו כן עשיתי גם הברזה רבע ג'י בי אס פי יצא פצצה תמונות בקרוב .......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.