עבור לתוכן

גוף הקירור בוער לאחר תיקון RRod (אקסבוקס 360)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קרוב משפחה הגיע אליי לא מזמן עם Xbox 360 אשר חווה RRod, תיקנתי לו אותו בעזרת אקדח חום.

המכשיר כרגע פועל בלי בעיה, אך ההיטסינק של ה-GPU בוער עד כדי כך שבעייתי לגעת בו יותר מכמה שניות.

האם ניתן לשפצר איזה מאוורר על העניין הזה? איזה? אני מניח שמשהו כמו 40 מ"מ יתאים השאלה היא איך לבצע את זה הן מבחינת מתחים והן מבחינת ההרכבה הפיזית על ההיטסינק.

מצורפת תמונה של ההיטסינק הבעייתי:

xbox_heatsink.jpg

תודה.

נ.ב

בטעות נשלח באלקרוניקה ומודינג, נא להעביר לאוברקלוקינג. :)

פורסם

האקס בוקס בגרסת ה90NM פולט הרבה חום בצורה מטורפת ככה שזה לא ממש חדש שהקירור בוער.

מה שכן, אתה יכול להוסיף מאוורר אבל ממה ששמעתי מאחרים, אנשים הוסיפו קירורים משלהם והשתמשו בתשתית חשמל של הבוקס ובעקבות כך קיבלו באן.

אין לי מושג אם זה נכון או לא אבל מדובר במיקרוסופט שנותנים באנים חופשי לאנשים שרק נוגעים בקונסולה שלהם.

פורסם

באן? יעני BAN חסימה? מזה חסימה ל XBOX זה לא יעבוד יותר? :screwy:

פורסם

לא, האקס בוקס ימשיך לעבוד ויפעיל משחקים חופשי. הגישה הכללית לשירותי לייב תיהיה חסומה, ז"א לא יהיו עידכונים לא יהיו סרטונים לא יהיו משחקי רשת ולא יהיו דמואים. הכול ננעל ואומרים לך ביי ביי.

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה עם באן, מה גם שההסתברות שזה יקרה קרובה ל-0.

בקיצור ולעניין - איזה מאוורר כדאי, ואיזה התאמות מתח אני צריך לבצע?

פורסם

לך על 80 או 120 אם יש מקום

ותמיד אפשר לחבר לשנאי חיצוני

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שיש מקום שם ל-80 ובטח ובטח לא ל-120. בנוסף אני מעוניין להשתמש במתח שמגיע ישירות מלוח האם, ראיתי בכמה מקומות שעשו את זה, ואפילו ראיתי שקיימים מפצלי מתח מיציאת המתח של ה-DVD. השאלה היכן ניתן להשיג כאלו? או לחילופין, האם אני יכול להכין אחד כזה בעצמי?

פורסם

אני בטוח שיש מגוון מתחים בתוך המכשיר, הייתי הולך על ההזנה של 12V לכונן וגונב משם מתח, או מתחבר על ערוצי הUSB עבור מאווררים של 5V

אגב, המכשיר עבר רענון משחה טרמית?

מועבר לפורום המתאים

פורסם
  • מחבר

המכשיר עבר רענון בעזרת AS5.

נראה לי ש-5V זה מעט מידי לא? ואיך אני מפצל מתח מההזנה של ה-DVD?

פורסם

עדיף שתשתמש בהזנה של המאוררים הקיימים, החיבור שלהם הוא שלוש פינים כמו במחשב ואפשר להשיג מפצלים או לעשות בעצמך.

פורסם
  • מחבר

עדיף שתשתמש בהזנה של המאוררים הקיימים, החיבור שלהם הוא שלוש פינים כמו במחשב ואפשר להשיג מפצלים או לעשות בעצמך.

איך לא חשבתי על זה?

תודה ארז, ננסה. :xyxthumbs:

פורסם
אין לי בעיה עם באן, מה גם שההסתברות שזה יקרה קרובה ל-0.

לא זה לא ל360 יש מערכת מאוד מתקדמת לזיהוי שינוים כאלו

כניראה הכניסו את זה להגנה נגד ציפים

בכל מקרה אני ממליץ לך על משהו אחר שלא יגרום לבאן

לפי דיווחים ברשת שMS מתקנת מודלים ישנים של ה360 אחד מהדברים שהם עושים זה החלפת ההטסינק באחד אחר יעיל יותר

תנסה להשיג הטסינק כזה במקום הישן -בטח יש מקומות ברשת שמוכרים כזה

פורסם

לדעתי אם הגוף קירור חם זה אומר שעשית עבודה טובה בלהרכיב אותו ולמרוח משחה תרמית.

אם בצעת בנוסף לחימום גם תיקון שימנע קימור של הלוח אם בגלל חום אני לא רואה סיבה

שתצטרך להיתעסק עם עוד אורור, הציפים האלו יכולים להגיע לטמפ' מדהימות ועדיין לעבוד מצוין,

אני לא הייתי דואג.

דרך אגב הגוף קירור עם התוספת(מה שהחלפת) הוא הגוף קירור המשופר שקרירין מדבר עליו.

ואכן מיקרוסופט נתנה באנים לאנשים שעשו אפילו שינויים קטנים כמו החלפת המאוררים,

זו לא הגנה נגד ציפים אלא פשוט מימוש של החוזה EULA שלהם שאומר שאין לבצע שום שינוי

תוכנתי או חומרתי באקס בוקס.

פורסם

נראה לי שהם דיברו על "סיכויי אפסי לקבל באן" כי כביכול איך הם כבר ידעו שהוספתי מאוורר..הבעיה היא שלא צריך שום "מערכת הגנה מתקדמת" כדי לגלות שזרם בבוקס "זולג" לאנשהו(כלומר שהוספת רכיב שצורך זרם מהספק),הגנה דיפרנציאלית פשוטה תוכל לזהות זאת מיד,גם כשמדובר במאוורר שצורך עשירית אמפר מסכנה..הדרקוניות של הפעולה שלהם מגעילה אותי..אתם אלה שהוצאתם לשוק קונסולה שהתצורה שלה לא מאפשר לה לפעול מבלי להינזק,ואני אשם בזה שאני מנסה לתקן את המוצר הפגום שמכרתם לי? אבל מנגד,בטח המערכת הזו נבנתה לאו דווקא בכדי למנוע מאנשים להוסיף מאווררים לבוקס,אלא כדי למנוע מהם להתקין צ'יפים וג'וקים שונים בבוקס..

פורסם

מזה השטויות האלה של מייקרוסופט באן ??

אם קניתי את הקונסולה

ואני רוצה להיתעלל בה..

לשבור אותה

לעשות לה מודינג

מה אכפת להם ?

ואני דווקא הייתי מנסה מאורר 80 חזק...ודבק חם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים