עבור לתוכן

תוכנה לשליטה מרחוק - צריך מהירה

Featured Replies

פורסם

אז ככה, מצאתי את התוכנה של TeamViewer , קלה לשימוש, הבעיה היא שקצב הרענון נמוך (תצוגה איטית)

השליטה היא דרך האנטרנט .

אני מחפש חלופות, מה שחשוב שהתצוגה תהיה כמה שיותר מהירה.

פורסם

מה הדרישות שלך מהתוכנה מעבר לזה?

למה ה-REMOTE DESKTOP של הוינדוס לא מספיק לך?

פורסם
  • מחבר

הדרישות לא ממש גבוהות, שליטה בסיסית, ומהירות תצוגה גבוהה.

לגבי REMOTE DESKTOP, האדם במחשב הנשלט רואה מסך שחור ולא יכול להשתמש או לצפות בו במקביל.

הלכתי לישון... :sleep:

פורסם

LOGMEIN איטית רצח, היתרון שלה זה שלא צריך להתקין קליינט ושלא צריך לעבוד בפורט שונה מ-80, אם זה לא מה שלחוץ לו אז אני לא רואה סיבה מיוחדת לעבוד איתה.

אולי תנסה עם VNC (יש הרבה קליינטים וסרברים חינמיים שונים).

פורסם

מה הכוונה בקצב רענון נמוך, עד כמה הוא נמוך?

תוכל לנסות תוכנות מבוססות VNC (אני ממליץ על UltraVNC, אבל יש גם אחרות).

אגב, אין כזה דבר בדיוק תוכנה מהירה. המון תלוי בחיבור האינטרנט וברוחב הפס הפנוי בשעת החיבור. ניתן "לעזור" לתוכנה על ידי דחיסת התמונה, ושאר הגדרות, אבל מניסיוני העיקר תלוי ברוחב הפס (מן הסתם).

ברוב המקרים יש לאג קטן שלא ממש מפריע, במקרים נדירים יש לאג שפשוט לא מאפשר לעבוד. דווקא Teamviewer (שגם היא מבוססת VNC) טובה מאוד, חוסכת לאנשים שלא כל כך מבינים את הצורך בפתיחת פורטים וכו'.

פורסם

LOGMEIN איטית רצח, היתרון שלה זה שלא צריך להתקין קליינט ושלא צריך לעבוד בפורט שונה מ-80, אם זה לא מה שלחוץ לו אז אני לא רואה סיבה מיוחדת לעבוד איתה.

אולי תנסה עם VNC (יש הרבה קליינטים וסרברים חינמיים שונים).

לא מדוייק.

ב-logmein יש 4-5 מצבי DISPLAY מ- FASTEST ל-HIGH RESOLUTION כך ואם הוא איטי באחד המצבים - תשנה ל-FASTEST.

ובFASTEST מהירה מאוד.

פורסם
  • מחבר

האמת תמיד הטרידה אותי רמת האבטחה בתוכנות שמאפשרות שליטה על מחשבים אחרים... ::)

דרך אגב בתוכנה Teamviewer יש בכלל אפשרות לשנות מצבי מהירות, על ידי שימוש בפחות אלמנטים, כמו ב REMOTE DESKTOP של הוינדוס

ואז קצב הריענון יגדל ?

פורסם

הם חייבים מעצם הגדרתם שהיא תהיה גבוהה מאוד.

אני משתמש ב logmein שלא ברשת הביתית. ברשת הביתית אני משתמש ב VNC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים