עבור לתוכן

בעייה חברים ,אין לי חתימה

Featured Replies

פורסם

ואני לא מדבר על הקישקושים האלקטרוניים שעושים בפוטושופ ,אני מדבר על חתימה אמיתית שרושמים על דף .

עכשיו לא מזמן קיבלתי צו גייוס ,ובו יש צורך לחתום על הטופס הרפואי ,הבעייה היא שאין לי חתימה (ולמען האמת לרוב הילדים בניי 16-17 שאני מכיר ) ,ואני לא יכול ולא רוצה להקריץ עכשיו איזו חתימה שתישאר איתי לכל החיים.

בכלל אני לא יודע את החוקיות הנוגעת לחתימות ,האם מותר לשנות אותן ?,מה מותר ומה אסור בחתימה? למה לעזאזל דורשים מילד בן 16 שתהייה לו חתימה בכלל ?

בקיצר ,כל הבוגרים פה ,הסבירו לי בבקשה .

פורסם

אין מותר ואסור, סה"כ חתימה. זה יכול להיות קשקוש, סתם השם הפרטי שלך בכתב שלך, השם שלך בפונט מסוים, שילוב של שניהם או כל דבר אחר. כמובן שרצוי לא לכתוב "אמאש'ך זונה" בתור חתימה.

פורסם

תקשקש משהו. תוכל לשנות את זה מתי שתרצה בלי לשאול אף אחד.

אתה לוקח את זה כאילו הולכים לקעקע לך את התחימה על המצח.

פורסם
  • מחבר

בעייה ,הכתב שלי ניראה זוועה ,והוא לא חוזר על עצמו אף פעם ,עוד יחשבו שאני מזייף את החתימה של עצמי .

האם מותר לשנות חתימה בהמשך החיים ? העם זה איזה תהליך ביורוקרטי או שזה סתם משהוא שאפשר לעשות בשנייה מתוך רצון ?

ולמה לעזאזל ילד בן 16 צריך אחת כזו ,כאילו ,זה באמת חיוני ?

עריכה :שיט רשמתה בזמן שרשמתי את ההודעה .

כן אבל עם אני יכול לשנות מתיי שאני רוצה ,זה אומר שאני יכול לחתום נגיד על מסמך עם חתימה ,ואז אחרי כמה זמן תהיה לי חתימה שונה ? זה אפשרי חוקית ?

פורסם

תקשקש משהו. תוכל לשנות את זה מתי שתרצה בלי לשאול אף אחד.

נ.ב לא כל שני וחמישי.

השימושי הפחות או יותר עיקרי של חתימה (צא מנקודת הנחה שאף אחד לא חוזר על אותה חתימה פעמיים, ולכן גם אין שני אנשים עם חתימה "דומה")

זה צ'קים. אוקי, אם מישהו רשם צ'ק על שמך, השארת חתימה לבנק שפתחת חשבון, משווים - אותו דבר יופי, לא אותו דבר - זיפו.

(אותו סיפור פחות או יותר עם אשראי, וכל מסמך אחר שקשור לבנק, לכסף או\ו לרכוש)

מסמכים של צה"ל, עצומות, וכיו"ב, אף אחד לא אמור לזייף חתימה שלך.

פורסם

שחר חסון:

"בבית ספר כל השיעור מקשקשים את החתימה בסוף המחברת. לא משקיעים בלימוידם- בסוף חותמים בלכה!"

לא היה לך מחברת כזאת? ילדות עשוקה!

קיצור החתימה שלי מיוחדת

השם שלי בצירוף הסמילי הבא :)

מיוחד :)

פורסם
  • מחבר

נ.ב לא כל שני וחמישי.

השימושי הפחות או יותר עיקרי של חתימה (צא מנקודת הנחה שאף אחד לא חוזר על אותה חתימה פעמיים, ולכן גם אין שני אנשים עם חתימה "דומה")

זה צ'קים. אוקי, אם מישהו רשם צ'ק על שמך, השארת חתימה לבנק שפתחת חשבון, משווים - אותו דבר יופי, לא אותו דבר - זיפו.

(אותו סיפור פחות או יותר עם אשראי, וכל מסמך אחר שקשור לבנק, לכסף או\ו לרכוש)

מסמכים של צה"ל, עצומות, וכיו"ב, אף אחד לא אמור לזייף חתימה שלך.

כן בדיוק על זה אני מדבר ,עם נגיד אני חותם על צ'ק ,ואז אני רוצה לשנות חתימה ,איך אני יכול ?

ולביצה : לא לא הייתה לי מחברת ,לא הייתי מקשקש חתימות ,לא הייתי כותב את השם שלי (כמו כל הבנות ) אפילו לא הייתי מצייר בה ,מה לעשות חינכו אותי אחרת

פורסם

לאאאאאא :kopfpatsch:

לך ליסודי שלי תראה כל כיסא שני רשום השם שלי

לך לתיכון שלי תראה ריסוסי גראפיטי בדיו של עט שהתפוצץ לי בפה

היו לי מחברות מיוחדות לקשקושים!

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי שזה רע ,אמרתי שפשוט לא עשיתי את זה .

אבל עכשיו תכלס ,למי פה יש חתימה שהוא יכול לחתום איתה על צ'קים ,והוא באזור גיל 16-17 ,אני אישית חושב שכמעט לאף אחד (כי פשוט ל 90% מהילדים שאני מכיר אין ).

פורסם

מה זה משנה, פשוט תרשום את השם שלך (שם פרטי ואז שם משפחה או להפך, אם יש שם אמצעי אפשר גם) וזהו. אם אתה רוצה אפשר משהו בסגנון של "י. ישראלי" או להוסיף איזה קשקוש יחודי, אבל בתכלס זה סתם חרטא.

פורסם

בדיוק גם אני חשבתי על זה..לפני חודש +

הגעתי למסקנה שהחתימה תכלול "xyo"בשם שלי :kopfpatsch: ככה אני יכול לאתר אותה

ה x מזכיר את האות "א"...ה y מזכיר "ני"

פורסם
  • מחבר

סתם שאלה ,אי בקטע של החתימה רשמתי x ,זה נחשב ,כי פשוט לא ידעתי מה לרשום

פורסם

אני סתם כותב פוגל ומסתמך על זה שאף אחד לא יוכל לחקות את הכתב הזוועתי שלי.

(ש"מ פוגל)

אין מה לעשות מזה כזה עניין בן אדם.... במיוחד שהכל נהיה יותר ויותר אלקטרוני והצורך בחתימות פוחת. בכל מקרה- לאף אחד לא אכפת.

פורסם

סתם שאלה ' date='אי בקטע של החתימה רשמתי x ,זה נחשב ,כי פשוט לא ידעתי מה לרשום

[/quote']

חשבת על...

אולי...

לרשום את השם שלך??

פורסם

סתם שאלה ,אי בקטע של החתימה רשמתי x ,זה נחשב ,כי פשוט לא ידעתי מה לרשום

:kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים