פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים שלוםיש את הלוח אם הזה:http://www.skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htmGigabyte GA-G31M-ES2Lרשום שיש לו כרטיס מסך מובנה..אני רוצה ליקנות את הלוח אם הזהאך אין לי כרטיס מסך שמתאים לכניסת PCIואין לי עכשיו תקציב לקנית כרטיס מסך טובאז זה אפשרי פשוט לקנות את הלוח אם ולהישתמש בכרטיס המובנה שלו?אפשר לקבל בבקשה מידע על הכרטיס?ליראות שהוא לפחות ממוצא ולא גרוע מידיתבינו אני לא צריך כרטיס טובאפילו עם 64MB זיכרון יספיק לי..אני רק אשאר איתו חודש~חודשיים ואז אקנה כרטיס מסך טוב
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אפשר בהחלט וגם מומלץ תמיד לקחת לוח עם כרטיס מסך מובנההבעיה שבדרך כלל מדובר בלוחות תקציביים לכן אין להם הרבה אופציות.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר אוקיי תודה על העזרה המהירה האם הכרטיס מסך הוא בסדר? ז"ת הוא יספק אותי בצרכים בסיסיים כמו תוכנות כגון AFTER EFFECTS וכ'ו אני צריך שיהיה בו לא פחות מ 64MB זיכרון.. היה לי 64MB זיכרון גם בכרטיס המובנה שני והוא עבד בסדר.. איפה אני אוכל לקבל מידע על הכרטיס המובנה שיש בלוח האם הזה?
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים כרטיסי המסך המובנים מצויינים לכל פעולה פרט למשחקיםאפשר להגדיר את כמות הזיכרון שתוקצה לכרטיס אבל אם זה יתאים לתוכנה שלך, לא יודע.
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר אממ אני גם משחק משחקים אבל ממש חלשים..כגון GTA VICE CITY שלא דורש יותר מ 32MB זיכרון בכרטיסאז.. יש דרך לדעת את כמות הזיכרון בכרטיס המובנה?והאם כדי להוציא עוד כ 70 שקלים ללוח אם שונה כדי שיהיה לו כרטיס מסך מובנה טוב יותר??
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים לאוכדאי לקנותכ רטיס מסך חיצוני במידה ואת ה רוצה לשחק במשחקים[שלא עולים על ההגדרה של "משחק פלאש" דרך הדפדפן]
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר אני אקנה כרטיס מסךאבל לא באותה רכישה של הלוח אם.אין לי תקציב לזה עכשיובגלל זה אני שואל לגבי ליהיות על כרטיס מסך מובנה למשך כמה חודשים
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים אין לך שום בעיהמרבית המחשבים בעולם עובדים עם כרטיס מסך מובנהכשיהיה לך תקציב תקנה כרטיס מסך ותרכיבכרטיס המסך החדש מחליף אוטומטית את הכרטיס המובנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.