עבור לתוכן

עידכון קושחה לRotal RTA 1025W

Featured Replies

פורסם

בשלושה חודשים האחרונים האינטרנט שלי התחיל להתנתק על בסיס קבוע. היו אצלנו מיליון טכנאים, עשו לי נקודה עם פילטר מהחדר לטלפון שבסלון, החליפו איזה משהו בקופסא של בזק במרתף, איפסתי את הראוטר עם התמיכה הטכנית, בדקתי פילטרים ומה לא. האינטרנט עדיין ממשיך להתנתק ואני על סף התחרפנות. נורת הPPP פשוט נכבית ואז הראוטר מתחבר מחדש או שאני מתחבר דרך הממשק.

הבנתי שלראוטר הזה יש עידכון קושחה שמסופק ע"י בזק שאמור לטפל בבעיה הזו. ניסיתי להוריד את העידכון מהאתר של Dynalink אבל העידכון לא הצליח. אח"כ גיליתי שעדיף לקבל את העידכון ישירות מבזק, אחרת אני עלול להשבית לעצמי את הראוטר כיוון שבזק מגדירה את הראוטרים האלה בצורה שונה.

תהיתי אם יש כאן מישהו עם אותו ראוטר שקיבל את העידכון מבזק במייל? ניסיתי להתקשר ל166 אבל התמיכה הטכנית לא עובדת בשבתות.

פורסם

תתקשר שוב.. הם כן עובדים בשבתות.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי מקודם (או יותר נכון אמא שלי התקשרה, כדי להזדהות) והייתה הודעה מוקלטת שאמרה שהמוקד הטכני סגור.

פורסם

אולי היא התקשרה לשירות לקוחות בטעות?

תחייג אתה 166... הם עובדים 24/7.

פורסם
  • מחבר

לא אחי, התקשרנו ל166. עכשיו התקשרתי עוד פעם בעצמי ואומרים שהמוקד סגור :-\

פורסם

לא יודע לאן התקשרת.. עכשיו התקשרתי והמוקד עובד.

יכול ליהיות שניסית להגיע לתמיכה של הקו טלפון ולא של האינטרנט?

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ל166 אבל לא משנה כבר... הסתכלתי באתר של בזק בינ"ל וכתוב שם שהתמיכה הטכנית שעובדת 24/7 היא פרטית. אני מניח שמאחר ואני רק מבקש מהם את העידכון קושחה השיחה לא תיקח הרבה זמן, אבל פרינציפ אני לא אשלם להם כי מספיק הם סוחטים ממני. אני אתקשר מחר בבוקר לתמיכה הרגילה.

אם למישהו יש את העידכון שיגיב בבקשה.

תודה בכל מקרה RLM.

פורסם

בפרטית הכוונה היא שזה תמיכה ללקוחות פרטיים, ולא עסקיים.. זה לא אומר שאת הצריך לשלם על השיחה (מעבר לעלות שיחה רגילה).

אבל בכל מקרה הם לא יכולים לעזור לך והם סתם יעבירו אותך ל166.

פורסם
  • מחבר

טוב שהם מפרטים באתר שלהם...

אניוואי מחר אנחנו הולכים לשלוח מכתב רציני לבזק בנוסף ללדבר עם התמיכה. נמאס לי מהליצנים האלה.

פורסם

ניסית לקחת את הנתב למקום אחר בשביל לבדוק האם שם הוא פועל בצורה תקינה?

במידה וגם במקום אחר שאין ניתוקים הוא עושה את אותה הבעיה הבעיה מצביעה פשוט על המודם\נתב.... זה יכול לחסוך לך המון כאב ראש... קפוץ שניה לשכן ותבקש ממנו לבדוק את זה ותסביר לו את כאב הראש שאתה עובר 3 חודשים.

פשוט לנתק את המודם שלו ולחבר את שלך למשהו כמו חמש דקות או הזמן שלוקח למודם להתנתק.

פורסם
  • מחבר

בזק החליפו לי ראוטר לאותו דגם רק חדש ואמרו לי להתקשר אליהם אחרי שאני מחבר הכל כדי להגדיר. בינתיים הגדרתי לבד (דרך 10.0.0.138) אבל אני אתקשר אליהם בכל זאת כי אולי הם רוצים להגדיר עוד דברים. חוץ מזה אני גם אבקש מהם את העידכון מ3.102x ל3.103.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים