עבור לתוכן

עידכון ביוס לאחר שידרוג מעבד וזכרונות ...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ...

אני חבר ידש כאן מקוה שנצליח לפתור את הבעיה שיש לי , בקיצור שדרגתי אתמול את המעבד שלי ואת הזיכרונות

למעבד - ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray‎

ולזכרונות- 4GB Kingston Value ddr 800

מכון שיש לי רקע מסוים במחשבים בצעתי את ההרכבה לבד והכל נעשה כמו שצריך והכל עובד לי יפה עד ש...

נכנסתי למחשב שלי קליק ימיני מאפיינים בדקתי תאימות מאבד וראיתי שרשום :o אינטל פנטיום 3 קסיאון משהו הזוי !

ובהפעלת המחשב המחשב מבקש מימני ללחוץ על אף 1 בשביל להמשיך טמפרטורה ארור !

מובן שמיד התקשרתי לחנות והסבירו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס והכל יהיה בסדר ,גם שמו של המעבד יוחלף וגם השגיאה של הטמפרטורה לא תופיע יותר !

עכשיו הבעיה היא כזאת .. הם לא מוכנים לעשות לי את זה כי הלוח שיש לי G31 ASUS לא ניקנה מהם .(וגם אם היה מהם זה בתשלום)

הורדתי בצורה מדויקת לפי תאימות מערכת והלוח שלי את הקובץ עדכון מאתר הבית של ASUS אבל מכאן אני תקוע מפחד לעשות משהו שאני יפגע במחשב

ואין מי שיעזור לי ... :(

נ.ב (חשוב מאוד)

המעבד הקודם שהיה לי היה מחמם אש את המארז מעל הספק, המעבד הזה לא ממש קריר אבל שפתחתי את חלון המארז נגעתי בכרטיס מסך הוא בער מחום ...

עכשיו העלתי השארה שאולי בגלל שהחלפתי גם מסך ל 22 אינ'ץ והרזולוציה שלי שונה בהרבה זה גורם להאצה בכרטיס ובגלל זה הוא מתחמם ובגלל זה יש לי את ההודעה של הטמפרטורה ?! אולי ? כרטיס מסך ג'י פורס GT 8600

מקוה לעזרה שמח להיות חבר חדש :D

פורסם
  • מחבר

מקפיץ הודעה מחשש שהיא תעלם סליחה מראש !

פורסם

יש לאסוס כלי לWIN שמעדכן ביוס, ASUS UPDATE, נסה אותו...

ואתה צודק בחשש שלך, הכרטיס חלש ל22"...

פורסם
  • מחבר

הצלחתי תודה רבה !!!

פורסם

בכייף :xyxthumbs:

תהנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים