עבור לתוכן

חרקים ושאר המגעילים!

Featured Replies

פורסם

ג'ויקים מגעילים ומעצבנים! :pissed:

כבר 40 דקות אני רוצה להרוג ג'וק ולא מצליח! :-\

הם מגעילים אותי אז מתי שאני רואה אותם אני נלחץ ומתחיל לשבור הכל העיקר שימות! :nixweiss:

בקיצור, אני סתם, יושב לי בחושך ויושב על המחשב.

פתאום, אני רואה ג'וק מעופף מולי ואני רואה אותו בשחור בגלל המסך, התחלתי להגעל ונהיה לי צמרמורת.

עכשיו כ-40 דקות אני משחק איתו חתול ועכבר, וגם נגעל ונלחץ ומפספס.

הג'וק הקורבן חכם, ממש ממש חכם!

כשהוא היה על המסך, אני הדלקתי את האור בחדר בשביל שיעלה למעלה וככה אני אכה בו! לצערי הרב, הוא חכם מידי... אז בסוף גרמתי לו לעלות,

הוא עלה לאור למעלה ונשאר שם, אחריי הרבה ניסיונות לפגוע בו, חשבתי לכבות את האור, כיביתי את האור, ואז פתאום לאחר שנייה שחזרתי למחשב אני רואה אותו טס לכיוון המסך, ברגע הזה ממש נלחצתי! התחלתי להזיז את המסך ולהשתגע מרוב גועל וצמרמורת.

לצערי, עדיין פספסתי... :(

בקיצור, שוב ושוב ושוב ואז... ניסיתי טכניקה אחרת, יש לי מיטה קומותיים שלי ושל אחי, עליתי למעלה ישבתי וחיכיתי לו.

הוא התקדם לעברי והתחלתי להכות אותו עם נעל באוויר, כפכף מעץ, ככה שבמכה אחת הוא ייפול!

לצערי............... גם זה לא הלך. :s07:

בקיצור, אחריי זה ניסיתי שוב וגם לא הלך.

אז כיביתי את האור שוב ואז שוב ניסיון עם המסך, הדלקתי את האור.

ואני פתאום רואה שהג'וק האידיוט טס לעברי, התחלתי להבהל, רצתי לצד השני פתאום אני קולט שהוא טס שוב אליי.

ברגע הזה, קיבלתי שוק. :o

הוא פשוט הגעיל אותי שצעקתי בחדר.

זה פשוט מגעיל אני לא יכול לחיות עם חרקים.

עכשיו שהבאתי לו מכה, אני ראיתי אותו אבל עכשיו הוא כבר לא מצייץ.

לא מבין מה קרה אבל הוא עדיין חי, ודרך אגב, אני עם אור דלוק, אני לא יכול כל פעם שהוא בא למסך ולהגעל שוב.

הבעיה שלא היה לי מרסס! לעזאזל... :'(

אני לא הולך לישון, בגלל הג'וק החרא הזה!

יש למישהו המלצה?

• תגובות 80
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חייב לצאת קצת מהבית...

אני לא צוחק בכלל.

פורסם
  • מחבר

אני רציני, אני נגעל קשות מהדברים האלו שיש לי צמרמורת קשה.

פורסם

אני רואה שג'ויקים אוהבים אותך אבל צא מהבית קצת זה ירגיע אותך או שתקח נרגליה\סיגריה ..

פורסם

אני רציני, אני נגעל קשות מהדברים האלו שיש לי צמרמורת קשה.

לכל משפחה יש אדם אחד שניתן ביכולות על להריגת חרקים (במיוחד המעופפים, אצלי זה אח שלי :smile1:), אליו קוראים תמיד במקרה מסוכן של חקר תוקפני, והחדר של אותו אדם תמיד נקי מחרקים (הם לא מעזים להיכנס)

בדוק מי הוא במשפחה שלך, ואם לא, העצה הכי טובה והכי יעילה שאני יכול לתת לך, היא:

קח מגבת לניגוב ידיים (קצת יותר גדול מA4),אבל לא מגבת רחצה, היא צריכה להיות מספיק כבדה כדי להמם\להרוג את החרק, ברגע שהחרק יתקרב, התקף אותו בעזרת המגבת (תוכל לדעת שעשית זאת נכון כאשר תשמע רעש דומה ל"ווש" )

סביר להניח שזה יהמם את החרק, או שיהרוג אותו במקרה שהוא ממש קטן.

לאחר שהוא מהומם, הבא אותו לחדר האמבטיה, שים אותו על השיש (ליד הכיור), ותתחיל לצעוק עליו, לספר לו עם מי הוא התעסק, תראה איך הוא מתפתל!!! :pissed:

נשוף עליו רוח כדי לראות איך הוא סובל (הוא אמור להתחיל לדמם) בזמן שהוא מדמם תלוש לו כנף אחת! תראה לו מזה!! :jump:

לאחר שנתת לו איזה 5 דקות להמשיך לסבול כאשר הוא מדמם וללא כנף, זרוק אותו לכיור, תגיד לו שימסור דש לאישתו, כי היא גם בדרך, ושטוף אותו את הביוב.

זה לפחות מה שאני עשיתי כשזה קרה לי ::)

אוווו נ.ב!!! מאוד חשוב, אל תשכח להשמיע צחוק מרושע ברגע שהוא יורד לצנרת :xyxthumbs:

פורסם

לכל משפחה יש אדם אחד שניתן ביכולות על להריגת חרקים (במיוחד המעופפים, אצלי זה אח שלי :smile1:), אליו קוראים תמיד במקרה מסוכן של חקר תוקפני, והחדר של אותו אדם תמיד נקי מחרקים (הם לא מעזים להיכנס)

בדוק מי הוא במשפחה שלך, ואם לא, העצה הכי טובה והכי יעילה שאני יכול לתת לך, היא:

קח מגבת לניגוב ידיים (קצת יותר גדול מA4),אבל לא מגבת רחצה, היא צריכה להיות מספיק כבדה כדי להמם\להרוג את החרק, ברגע שהחרק יתקרב, התקף אותו בעזרת המגבת (תוכל לדעת שעשית זאת נכון כאשר תשמע רעש דומה ל"ווש" )

סביר להניח שזה יהמם את החרק, או שיהרוג אותו במקרה שהוא ממש קטן.

לאחר שהוא מהומם, הבא אותו לחדר האמבטיה, שים אותו על השיש (ליד הכיור), ותתחיל לצעוק עליו, לספר לו עם מי הוא התעסק, תראה איך הוא מתפתל!!! :pissed:

נשוף עליו רוח כדי לראות איך הוא סובל (הוא אמור להתחיל לדמם) בזמן שהוא מדמם תלוש לו כנף אחת! תראה לו מזה!! :jump:

לאחר שנתת לו איזה 5 דקות להמשיך לסבול כאשר הוא מדמם וללא כנף, זרוק אותו לכיור, תגיד לו שימסור דש לאישתו, כי היא גם בדרך, ושטוף אותו את הביוב.

זה לפחות מה שאני עשיתי כשזה קרה לי ::)

אוווו נ.ב!!! מאוד חשוב, אל תשכח להשמיע צחוק מרושע ברגע שהוא יורד לצנרת :xyxthumbs:

תגיד לי אתה נאצי?

לא אהבו אותך מספיק בילדות?

מה זה הדברים האלה מה ניסגר איתך בנדם ...

לפותח האשכול:

קח מגזין ותהרוג אותו במכה אחת הגונה

ואם הוא לא מת תדרוך עליו ישר תן לו מוות מהיר.

פורסם

לא רוצה להעליב אבל.... אל תיהיה קוקסינל. קח מגבת, חכה שהוא במרחק פגיעה ותן בוא אחת חזקה וזה הכל!

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה עם נייר, הם מהירים מידי.

בסוף הצלחתי לתפוס את החרא הזה.

בדר"כ אני זורק אותם מהחלון, אני קומה 6.

איזה אידיוט אני, הייתי צריך לקשור אותו בנייר ואז להדליק את הנייר ולזרוק מהחלון! :lol: :lol: :lol:

החארות האלו, בכל מקרה לא מצאתי מישהו שיעזור לי, כולם ישנים.

פורסם

לך לישון.

פורסם
  • מחבר

בשביל מה בשביל שלאחר מכן הוא יישב עליי ויצחק? חחחח

פורסם

גם אני כמוך יום אחד יצא לי ג'וק מהמזגן

פורסם

תאמין לי,אתה לא יודע איך זה כש אתה לובש נעל ומגלה שיש שם ג'וק :\

פורסם

גו'קים זה שטויות.. לאחותי היה עכבר קטן וחמוד מתחת לסמיכה..היא הלכה לישון איתו והרגישה משהו רץ - זה מפחיד!

סבתא שלי ישבה לראות TV ופתאום רואה נחש גדול זוחל מאחורי הארונית ונכנס לחדר שינה - זה מפחיד!

עם זאת שהנחש היה של דוד שלי הוא פשוט ברח מהאקווריום והוא ממש ידידותי..

לי פעם היה עקרב על התיק וזה הלחיץ אותי קשות!

ג'וק בשבילי זה כלום, הוא מגעיל ואיכס אבל קצת ספריי והם מתים.

למעוך יותר מגעיל כי אז צריך להעלים את הגופה ולנקות את הרצפה, ככה הוא הולך למות במקום קר וחשוך :smile1:

פורסם

אני שונא להרוג עם ספריי.

חרקים בכלל לא מגעילים אותי .

תמיד אמא שלי ואחותי קוראות לי בשביל לשאני יהרוד את הגוקים .

לפעמים לפני שאמא שלי הולכת לישון (אני הולך הרבה זמן אחריה) אז היא רואה גוק ואז שעה מרססת אותו .

אחרי זה יש ריח מסריח בכל הבית , בגלל זה אני מעדיף להרוג אותם פיזית .

ד"א BlaCk - DiAmOnD יש לך חתול ?

אם לא אז תקנה חתול ואז אין לך מה לדאוג .

כשהיה לי פעם חתול הגוקים לא התקרבו לבית שלי כי הוא כל הזמן היה רודף אחריהם ואז הורג אותם לאט לאט .

פורסם

עשיתי את זה עם נייר, הם מהירים מידי.

בסוף הצלחתי לתפוס את החרא הזה.

בדר"כ אני זורק אותם מהחלון, אני קומה 6.

איזה אידיוט אני, הייתי צריך לקשור אותו בנייר ואז להדליק את הנייר ולזרוק מהחלון! :lol: :lol: :lol:

החארות האלו, בכל מקרה לא מצאתי מישהו שיעזור לי, כולם ישנים.

איזה אידיוט, זורק חרק מעופף מהקומה השישית. :bash:

ובמקרה והנייר באמת ידליק אותו, אתה כנראה גם תדליק חצי שכונה. LOL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים