פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר יפה, אהבתי את האתר חוץ מהרעיון שאני שרץ מתועב אה, ו.. דרך אגב? סרטן שווה בגימטריה ל... אלוהים אינו קיים.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר eyaler, תשתמש בשפה יפה כי שום דבר לא מצדיק את השפה המלוכלכת שלך.אתה מתבקש לתקן.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים חרדים = 262 אני מניאק = 262 נו ו...? מי באה להדפיס פוסטרים של זה ולתלות לייד הדברים האלו . הריי זה ברור שהם מנסים לגרום לאנשים לברוח מהמקור מידע הכי גדול בעולם ,וזה ברור שידע גורם לאנשים להיתרחק מהדת (אפילו בהיסטוריה מלמדים זות ) . אגב ,סתם רשמתי ערך הגימטריה של "אתה חרדי נקניק" = 938 וזה רשם לי בתוצאות של הגולשים האחרים ערך הגימטריה של "אלוהים תמות" = 938
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים @ =שטורדל = אתם הומואיםמחשב = כשל= שכלקור שתיים דו = שמע ישראל ה? אלהינו ה? אחד ???איי אממ שתיים = סקס עם ציפי לבני פעמיים לוח אם = איידס אנוידיה = כדאי מאודאניטה פלילי = בולבול קטן = אבסולוט וודקה =חלאס די עם זה.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים @ =שטורדל = אתם הומואים מחשב = כשל= שכל קור שתיים דו = שמע ישראל ה? אלהינו ה? אחד ??? איי אממ שתיים = סקס עם ציפי לבני פעמיים לוח אם = איידס אנוידיה = כדאי מאוד אניטה פלילי = בולבול קטן = אבסולוט וודקה =חלאס די עם זה. FAIL = FAIL no matter what אנטרנט = סרטן = אלוהים אינו קיים אורן זריף = ביזבוז מוחלט של זמן = רק צחוקים
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים dj-ElectriC :קצת טעית בתוך העדה החרדית יש תקיצונים.שאר המגזרים שם שונה כמו לטאים וכו'.אתה יודע שהכוונה לפריצות שיש באינטרנט? וזה בשביל הציבור החרדי [שיעשו אינטרנט שמור] או בכלל לא.כדי לשמר על פריצות ,רכילות וכו'... [יש מקרים שהרבה התקלקלו מכך].עזוב תעניין של הגמטריה [אני לא אוהב את זה] בקטעים כאלה.
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים dj-ElectriC :אתה יודע שהכוונה לפריצות שיש באינטרנט? וזה בשביל הציבור החרדי [שיעשו אינטרנט שמור] או בכלל לא.כדי לשמר על פריצות ,רכילות וכו'... [יש מקרים שהרבה התקלקלו מכך].איך זה קשור לסרטן?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.