פורסם 2010 באפריל 915 שנים 8 עמודים מתוכם 6 עמודים של התווכחויות בין אנשים שכנראה נורא חיפשו נושא מסויים להתווכח עליו...אני פשוט קורא לשלי box...אבל אהבתי את הרעיון עם המשקאות!
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים תודה, אבל מה נזכרתם בזה אחרי שנה?חחח גדול, לא שמתי לב, וגם הזה שמעליי לא שם לב.אז למה לא להמשיך, דווקא נחמד =)
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים אני קורא לשלי לפי שם מעבד CheburahkaQ9400 EbanashkaQ9450 PizdetsQ6600 VoobsheAhueli7920 שמות של משקאות אלכוהולים: המחשב הישן שלי נקרא vodka, המחשב החדש jimbeam, של אישתי martini, הלפטופ שגנבו לי whisky, אצל ההורים שלי finlandia, הלפטופ של ההורים stoli.. זה הרגל מאחד ממקומות העבודה שעבדתי בהם אחרי הצבא - שם לכל שרת היה שם של משקה אלכוהולי (ככה זה בסטארט-אפים..) צ'ק פוינט ?
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים sinnoh - ניידkite - השם הקודם של sinnohviridian - דסקטופhollow - מדיה סנטרcharisma - השם הקודם של viridian
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים אני קורא לשלי לפי שם מעבד CheburahkaQ9400 EbanashkaQ9450 PizdetsQ6600 VoobsheAhueli7920 צ'ק פוינט ? OMG LOOOL אלכס אני מתגלגל מצחוק עכשיו ... אחלה דוגמא נתתה עכשיו !! :lol:
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים Win7pc - נייח Win7nb - נייד עבודה Mac - נייד ביתי שמות ג'נריים FTW לא מומלץ! חח אני פעם הייתי נותן להם שמות לפי המעבד. לאחד המחשבים קראו למשל AthlonXP64. אחרי שהתקנתי את ה-HTPC שלי (שנקרא באופן מפתיע "HTPC") וכל הסיפריה של תוכנת הניהול טענה את הקבצים מהרשת (עם השם "AthlonXP64") , שידרגתי את המחשב הראשי וכמובן שלא יכלתי לתת לו שם על שם מעבד מיושן...... הייתי צריך לעדכן את כל הסיפריה מחדש :-X
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים or-pcor-laptopmom-laptopblue-pcהמחשב הרביעי הוא על שם הצבא של המארזכל השאר נראלי שמסבירים את עצמם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.