עבור לתוכן

לוח אם ומעבד מבוססי אינטל בתקציב של כ850 שקלי&

Featured Replies

פורסם

מיועד בעיקר למשחקים וסרטים (קצת פוטושופ). לרכיבים הנ"ל יצורף 4870 עם ג'יגה זכרון.

כמו כן, גם חנויות מומלצות לרכיבים הנ"ל (באיזור ראשון לציון) יתקבלו בברכה.

עריכה: פיצ'ר שמאוד יוערך הוא יכולת אוברקלוקינג.

פורסם

בתקציב של 850 שקלים למעבד ולוח אך ורק מבוססים אינטל.. אין כאן הרבה מרחב תמרון.

E6300 עם P43 כלשהו. איזה P43? תשאל את עצמך אילו חיבורים ומאפיינים דרושים לך, אם אין לך דרישה מיוחדת אז הזול ביותר יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

יהיה יותר מרחב תמרון עם AMD? (משום מה נוצר בי הרושם שכרגע אינטל עדיפים ביחס מחיר לתמורה וגם באובר קלוקינג. בנוסף האדם שצריך מחשב, מעדיף אינטל.)

אם כך, איזה לוח ומעבד יתנו ביצועים דומים? (לוח מבוסס 790? אחד הפנומים?)

כמו כן התקציב יוכל להמתח עד ל1000 שקלים (במידה והפרש הביצועים מצדיק זאת).

פורסם

באילו משחקים אתה מרבה לשחק? אתה משחק ברזולוציות גבוהות?

פורסם
  • מחבר

המחשב לא בשבילי (את הקשיש שלי אפשר לראות בצד, במפרט שלי), אבל בעקרון הדרישה היא לשחק ברזולוציות של HDR (מסך 32') ובכל סוגי המשחקים (גם כאלה עם דרישות גבוהות).

עריכה:

לאחר קריאה מעמיקה יותר בפורום, עלתה האופציה של פנום II 550 עם לוח ביוסטאר.

הלוח הנ"ל : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5297

לגבי המעבד, אילו חנויות מומלצות? (בעיקר מבחינת מחיר).

(ואם האופציה של אינטל עדיפה, אז אשמח אם תוכלו להמליץ על חנויות)

פורסם

מה לגבי אוברקלוק?

ציינת כי "פיצ'ר שמאוד יוערך הוא יכולת אוברקלוקינג."

האם יש לך כבר קירור? אם אין- הוא מחוץ לתקציב?

אפשרויות עד כה:

פנום 2 550BE (כפול ליבה. מכפלה פתוחה) יחד עם לוח מבוסס גשר דרומי SB750. יחד יעלה כ-1000 שקלים משתי חנויות שונות ו-1050 שקלים מאותה חנות. תוכל לפתוח 2 ליבות נעולות (אין כאן שום הבטחה), לבצע אוברקלוק ולקבל מעבד חזק מאוד. ניתן לקחת את הפנום 2 545 אשר אין לו מכפלה פתוחה ולחסוך כמה שקלים אם אתה מעוניין.

אופציה נוספת היא מעבד פנום 2 720BE (משולש ליבות. שוב, מכפלה פתוחה). אפשר לחסוך את הלוח שיאפשר פתיחת הליבה הרביעית ולהגיע לעלות דומה אך עם לוח קצת פחות מפוצ'ר. אם תרצה ניתן לוותר על המכפלה הפתוחה ועל כמה מגה-הרצים ולקחת את הפנום 2 710, יאפשר גם לקחת לוח קצת יותר מפוצ'ר אך עדיין ללא אפשרות פתיחת הליבה הרביעית.

מהצד של אינטל זה דיי תלוי. תקציב המעבד נמתח עד ל-750 שקלים (כשעם 720BE הוא קצת גולש מהתקציב ועם 710 הוא מתאים לתקציב). אני אומר 750 כי ניתן לקנות לוח G31 ב-250 שקלים. השאלה היא אם יש לך דרישות מהלוח, חיבורים או פונקציות מסוימות.. כי אם כן, אז יהיה קל יותר לדעת מה בתקציב ומה לא.

נ.ב.- את ההודעה הזו כתבתי לפני העריכה שלך, רק עכשיו שלחתי.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות הענייניות והמהירות.

האפשרות שהכי קוסמת לנו היא האפשרות הראשונה (פנום 550 + לוח מפוצ'ר). הבנתי מקריאה שהמעבד (גם ללא פתיחת הליבות) נותן תמורה נאה למחירו.

התקציב לקירור הוא כ200 שקלים והצעתי לחבר לקנות את הסקייט מוגן (או מוג'ן) 2.

לגבי הפיצ'רים מהלוח, הוא רוצה עכשיו 4 ג'יגה זכרון ואפשרות להרחיב (בעתיד), כך שלמיטב הבנתי ה31 יורד מהפרק. אם אפשר, גם יותר מ4 חיבורי סאטא.

אשמח אם תוכל להמליץ לי על החנויות לאופציה הראשונה (אלא אם האפשרויות האחרות טובות ממנה, ואז אשמח להמלצות לאופציה המועדפת).

לא משנה אם זה מחנות אחת או מכמה (אם אפשר, הכוון אותי לשתי האפשרויות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים