עבור לתוכן

GRIN IS DEAD, המפתחת של Bionic Commando ו Wanted נסגרת

Featured Replies

פורסם

HuGeMouTh אם אתה מנסה להתחרות בכותרים גדולים אתה לא יכול לתת תרוצים כאלו

שאם זה היה ככה או זה היה ככה

זה כמו שאני יגיד לך אם דקונדויט היה פי 3 יותר ארוך ופי 4 יותר מגוון והעלילה היתה הרבה יותר טובה וגם הסאונד אז זה היה משחק מצוין

או לחלופין כמו שאתה אומר אם זה היה משחק מוזל או שהיה יוצא שתקופה שלא יוצאים משחקים גדולים

אבל אתה יודע שאפשר לתרץ הרבה השאלה מה קורה בפועל

בפועל הם יצרו בעיקר משחקים בינונים וזהו -ובגלל זה לא חבל שהם יתפוגגו

פורסם
  • מחבר

אני לא אומר שאם הם היו עושים את כל השינויים האלה זה היה שונה. אני שיחקתי ברוב המשחקים שלהם והם לא רעים בכלל, לדעתי מה שפגע בהם זה אי ההבנה שלהם שהמשחקים לא מתאימים למחיר מלא מבחינת האורך והתוכן הנוסף שלהם ובחינת זמנים גרועים להוצאת המשחק. תיראה את ה BF החדש ואת BF:H, אחד עולה 15$ והשני בחינם ושניהם הצלחה ענקית בשביל EA ו DICE. ה BF החדש הצליח בצוהר מדהימה וב BF:H יש כ 1.5M שחקנים ובממוצע כל אחד מהם מוציא בין 10 ל 20 דולר בחודש על קנית דברים לדמות שלו (שזה הרבה מאוד כסף, יותר מכל משחק של 60$ שיצא בשנים האחרונות אם מוסיפים לזה גם הכנסות מפרסומות).

לדעתי חבל על כל חברה שניסגרת וזה לא משנה איזה משחקים היא עשתה (חוץ מזה שמדובר גם בהרבה אנשים שאיבדו את העבודה שלהם ולך תדע כמה זמן יעבור עד שהם ימצאו עבודה חדשה במצב היום).

פורסם

PROTOTYPE זה אחד המשחקים המגעילים ששיחקתי בהם, אין ספק שלפי דעתי BC הרבה יותר טוב ממנו.

PROTOTYPE אחריי כמה זמן משעמם רצח, BC כל הזמן מפתיע.

פורסם
לדעתי חבל על כל חברה שניסגרת וזה לא משנה איזה משחקים היא עשתה (חוץ מזה שמדובר גם בהרבה אנשים שאיבדו את העבודה שלהם ולך תדע כמה זמן יעבור עד שהם ימצאו עבודה חדשה במצב היום)

חלק מהאנשים האלו הקימו חברה חדשה ותראה הפעם במקום לקפוץ מעל הפופיק הם מתכננים לפתח משחקים לשרותי ההורדות השונים

במקום לנסות לפתח כותרי ענק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים