עבור לתוכן

GRIN IS DEAD, המפתחת של Bionic Commando ו Wanted נסגרת

Featured Replies

פורסם

בוווו..BIONIC COMMANDO דווקא היה ממש אחלה..וגם גרסאות המחשב של GRAW היו לא רעות..חבל.

אני מניח שזה אומר שBIONIC COMMANDO היה ממש ממש פלופ במכירות,אה?

פורסם
  • מחבר

זה היה ניסיון אחרון שלהם להציל את החברה, לא הלך כל כך טוב...

פורסם

חבל, למרות שזו לא היתה חברה שהטביעה את חותמה בענף באופן כללי.

GRAW בסך הכל עבר אצלם התאמה למחשב והוא לא פיתוח שלהם.

Ubisoft Paris אחראים לפיתוח של המשחק כך שאני מעריך שכותר המשך כבר על האש :)

לגבי BC האחרון, המשחק אולי נחמד אבל יצא אחרי משחקים כמו פרוטוטייפ ואינפיימוס כך שמבחינת עיתוי הם עשו את השגיאות שלהם.

פורסם

העיתוי לא היה שלהם ולא היה תלוי בהם,אלא בקאפקום..איכות המוצר המוגמר,שהייתי באמת פחות טובה מפרוטוטייפ,למשל,כן הייתה שלהם..

מהכתבה שהובאה אני מבין שGRIN עבדה כמפתחת פרילנסר שחתמה על חוזים על חברות הפצה,ואם אכן כך הדבר אז הסגירה הזו נראית לי בלתי נמענת לחלוטין..בשוק המשחקים של היום אין לחברות ללא "גב כלכלי" חזק מאוד שום סיכוי,ולכן כל המפתחות ה"עצמאיות" רק מחפשות איך להיכנס תחת חברות ההפצה הענקיות,מה שהופך לרוב לטבעת חנק בשבילם גם כשהמצב בשוק משתפר...נראה שGRIN לא היו מוכנים לעשות "עסקה עם השטן" והעדיפו להיסגר ולא להיבלע בתוך חברת ענק כלשהי..או לחילופין,אך חברה שכזו לא הייתה מעוניינת בשירותיהם ובצירופם.

בכל מקרה SIMONSIX תיאר את זה בצורה מדוייקת..זו חברה שלא השאירה חותם כלשהו בתחום,אך עם זאת חבל שהיא נסגרה..

פורסם
  • מחבר

GRAW היו מותאמים למחשב בצורה מצויינת, יותר טוב מכל המשחקים האחרים שיצאו בשנים האחרונות. בקשר למשחקים שלהם, רובם לא מדהימים אבל מהנים, WANTED היה נחמד, BIONIC COMMANDO נחמד (יש גם את החידוש ה 2D של BIONIC COMMANDO הישן, אומרים שהוא המשחק החדש היחיד שלהם שהיה באמת טוב).

לא חסר חברות פרטיות, למרות שמהידועות לא נישארו הרבה ומאלה שכן נישארו רק ל EPIC אין מפיצה (ל VALVE יש חוזה עם EA ואת STEAM ו SPLASH DAMAGE הלכה עם ID ל ZENIMAX).

פורסם

זה עדיין עצוב לראות חברה של מפתחי משחקים שהיא נסגרת.

אני אהבתי מאוד את BC .

פורסם

חבל...

Bionic Commando היה משחק טוב, חבל שהיוצרים שלו נפלו ככה. :'( :lol: מה לעשות...

פורסם

ככה זה באבולוצייה, החזק שורד והחלש מת...

אחרי TERMINATOR SALAVATION (קקא מוחלט) WANTED (קקא בינוני) היו צריכים להוציא בלוק באסטר סטייל HL2 בשביל להציל את החברה, במקום זה הם הוציאו איזה BIONIC COMANDO...

משחקים לאייפון יותר מתאים להם

פורסם

ככה זה באבולוצייה, החזק שורד והחלש מת...

אחרי TERMINATOR SALAVATION (קקא מוחלט) WANTED (קקא בינוני) היו צריכים להוציא בלוק באסטר סטייל HL2 בשביל להציל את החברה, במקום זה הם הוציאו איזה BIONIC COMANDO...

משחקים לאייפון יותר מתאים להם

כמו שנאמר פה כבר, BC לא היה רע , הוא רק יצא בתזמון מאוד גרוע.

פורסם

הוא גם היה רחוק מליהיות טוב ברמה כזאת שהוא היה מציל את החברה, אפילו בלי PROTOTYPE וINFAMUS ברקע...

פורסם

יצא לי לקרוא את זה בבוקר ואת האמת שמחתי

יש לי את ביוניק קומנדר הרימיק (ה2D ) וזה משחק בינוני והביקורות על המשחקים האחרונים שלהם רובם לפחות נותנים ציון בינוני ומטה

בכל מקרה שקראתי את זה בבוקר קראתי גם כמה פוסטים ואחד מהם דיבר על זה שהם לא היו צריכים לפתחת לHD בשלב הזה

ואני חושב שהוא צודק

לא כל חברה צעירה צריכה על ההתחלה לפתח לדרג הגבוה ולהתחרות בחברות ענק כמו אקטיוויזיון \EA\הוביסופט ואחרות

אז יופי פיתחו את ביוניק קומנדר+רימיק לקאפקום -כניראה אם הם נסגרים העסקה לא הייתה טובה

אולי קאפקום הבינה שזה מסוכן לנסות למכור זיכיון שלא היה בו שימוש מאז הNES ומצאה חברת פיתוח זניחה שתיקח את הסיכון על עצמה

ובפועל קאפקום יצאה בזול קאפקום רק הפיצה את המשחק והוא לא נימכר טוב אבל חסכו כסף על פיתוח עצמאי וגם זמן

בכל מקרה שמפתחת קטנה אבל מוכשרת כמו פקטור 5 נסגרת זה מעציב

או פיזור של צוות פיתוח מוכשר כמו הצוות שפיתח את אוקמי

אבל סגירה של חברת פיתוח למשחקים בינונים זה לא מעציב בכלל

פורסם
  • מחבר

הבעיה ש GRIN היו טובים (וממש לא חברה צעירה). אז כן המשחקים האחרונים שלהם לא היו טובים ביוחד. BC החידור היה טוב לפי מה שאומרים, ה BC החדש גם לא רע בכלל אבל ממש לא יצא בזמן מתאים. לדעתי גם אפשר להגיד שכל המשחקים החדשים שלהם היו בסדר גמור, הבעיה היא שהם לא היו שווים מחיר מלא (משחק של 4 שעות ב 60$ :kopfpatsch:) ושהם לא יצאו בזמן מתאים. הם היו צריכים להוציא את המשחקים במחיר הגיוני ובזמן המתאים ואז זה היה מוכר טוב והם לא היו נסגרים.

פורסם
הבעיה היא שהם לא היו שווים מחיר מלא

אבל זה בדיוק מה שאומר משחק בינוני אז יופי היו מקבלים ציונים טובים אם היו מוכרים בזול

ואם תבדוק חלק מהמשחקים הכביכול טובים שלהם זה סך הכל פורטים או במילים אחרות חברת פיתוח אחרת עשתה כבר את רוב העבודה

כמו המשחק הזה של יוביסופט שהם עשו לו פורט למחשב

לא שפורטים זה לא דבר חשוב בתעשיה הזאת אבל זה לא מעיד על כישרון

אם ביוניק קומנדור היה יוצא משחק גדול כמו שבתאוריה היה אמור לצאת כי היה הרבה הייפ אליו אז היה חבל על גרין אבל הוא לא יצא טוב ומכר יחסית גרוע למשחק זיכיון

עכשיו יש סיכוי טוב שלא תראה משחק חדש של ביוניק קומנדו כמה שנים טובות אם בכלל

פורסם
  • מחבר

הם לא היו שווים את המחיר כי הם היו משחקים של 4 שעו לא כי הם היו גרועים (למרות שאם הם היו עושים משחק ארוך הוא היה חוזר על עצמו כמו WOLVERINE). משחק כזה אמור לעלות 30-40 דולר ולא לצאת באותו זמן כמו משחקים גדולים. BC היה משחק טוב יותר אז אולי 50-60 דולר אבל לצאת בחודש שאין בו שחקים בכלל ולתת איתו גם את החידוש של ה 2D.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים