עבור לתוכן

אינטרנט מתנתק כל הזמן - האם זה הראוטר ?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה עם האינטרנט, רציתי להתייעץ אתכם. אני מחובר עם HOT, יש לי גם תשתית אינטרנט דרכם וגם טלפון. לפני כחודש וחצי הוספתי ראוטר כדי לחבר שני מחשבים ברשת. הראוטר הוא Edimax BR-6204WLg ( תקן G ). בנוסף החליפו לי את המודם לאחד שמתאים יותר לעבודה עם ראוטר ( שמו לי מודם של מוטורולה מדגם SB4101.

פחות או יותר באותה תקופה, החלה לי תופעה מוזרה, שמספר פעמים ביום, מתנתק לי האינטרנט וגם הטלפון ( אין קו ), למספר דקות ( נע בין 5 דקות לחצי שעה ), ואז זה חוזר מעצמו. עקב עירוב הטלפון, חשדתי ב - HOT, טכנאים בכירים באו והלכו, החליפו פה החליפו שם, ועדיין מטפלים בזה, בטענה שייתכן שיש בעיה כלשהי בתשתית ( שהיתה בסדר עד היום ).

השאלה שלי אליכם, היא האם נתקלתם בתופעה כזו, והאם ייתכן שראוטר סורר יגרום לבעיה כל כך חמורה שתשפיע על הטלפון ? האם ייתכן שזה התאימות של המודם ?

אני יכול ללכת להחליף את הראוטר, אבל אולי זה לא יפתור את הבעיה, אולי סוג הראוטר לא טוב ?

( אגב קיבלתי עליו המלצה בפורום זה, אז אני מניח שהוא בהחלט מתאים לכבלים )

יש למישהו רעיונות ??

:nixweiss:

פורסם

הטלפון לא מחובר לראוטר אני מניח, ואם גם הוא מתנתק אז אין שום קשר לראוטר.

אם זה לא משכנע אותך או את הוט, אתה יכול פשוט לנתק אותו לכמה זמן, ולראות אם עדיין יש ניתוקים כאלה.

זה כנראה משהו בתשתית, כי האינטרנט והטלפון הם על שני מודמים שונים, ושניהם מתנתקים בו זמנית... :-\

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה !

אתמול בערב ניתקתי את הראוטר, ועד לפני דקה לא היו ניתוקים, אבל לפני דקה נותק לי הטלפון. האינטרנט להפתעתי לא נותק הפעם, אבל כמו שאתה אומר, נראה שמדובר בבעיית תשתית ( גם יומיים ברציפות אחרי עשר בלילה הטלויזיה לא עובדת כראוי, כלומר הממיר שלהם ).

פורסם

שלי היו ניתוקים באינטרנט ( גם לי יש הוט ) אז הטכנאי החליף את החיבור של המודם ל RJ במקום ה USB

וזה סידר את הכל, אולי זה קשור?

פורסם
  • מחבר

אני עובד עם חיבור רשת ולא עם USB. כרגע הם טוענים שזה בעיה של בזק דווקא, בתשתית, בזק היו פה היום החליפו משהו והניתוקים ממשיכים...מרגיז !

פורסם

חיברתי ראוטר מלפני כמה חודשים ולא היו לי בעיות, עד לפני שבוע, כשהאינטרנט התחיל להתנתק כל 5 דקות בממוצע. הטלוויזיה עדיין עובדת יופי וגם המודם עובד בזמן ההתנתקות (גם כן דרך הוט). יש לי תחושה שדווקא אינטרנט זהב שעושים את הבעיות.

פורסם
  • מחבר

במקרה שלי זה קצת שונה, קודם כל ניתקתי את הראוטר לפני 48 שעות ועדיין יש ניתוקים, אז זה לא הראוטר מסתבר.

שנית גם הטלפון מתנתק, ולכן לא יכול להיות שזה בזק בינלאומי, זה רק HOT, אין אופציה אחרת...

אגב, סתם מתוך סקרנות וללא קשר, למה זה כותב בצד כל הודעה שלי שאני עובד עם Safari ? אני גולש עם Chrome...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים