עבור לתוכן

מבקש את המלצתכם על לוח אם....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מחפש לוח אם חדש שיהיה זול ומיועד למעבד DUOL QUAD E8500 מתכוון להשים לו זכרון DDR2

אני פשוט לא מבין בין סוגי ה chipsetS המחשב מיועד גם למשחקים וגם סרטים ועבודה כללית אני מתכוון לאשים כרטיס מסך אחד עד 500-600 שקל וזול יותר אם יש אשמח על כל עזרה שלכם תודה.

פורסם

פותח התראד

EP 43 DS3L של גיגהבייט יהיה מעולה בישבילך .

פורסם

בעבור 450 שקלים זהו לוח מאוד לא משתלם.

אולי תחשוב קצת לפני שאתה סתם זורק דגמים של לוחות ועוד לפני שפותח הדיון כלל ציין את הדרישות שלו מהלוח.

מהתגובה שלו ברור שהמעבד הוא E8500, הזיכרון הוא DDR2 ולא יהיה שימוש בריבוי כרטיסי מסך. זה בקושי מצמצם את הבחירה ועדיין ישנם המון לוחות אם בשוק שניתן לבחור מתוכם רק אחד. והאחד הזה הוא EP43-DS3L? אתה אפילו לא מציין למה. אני אפילו לא מבין למה לשאול? ברור שיש לוחות הרבה יותר משתלמים בכל שימוש ודרישה שינתנו.

פורסם

זה מה שאני חושב דניאל.

וזאת ההמלצה שלי .

ופותח התראד יחליט בסופו של דבר מה טוב לו ..

וממש אין לי כוח להיתווכח איתך על זה.

והאמת שממש לא מעניין אותי מה אתה חושב חברי היקר..

אז תחסוך ממני ... :)

''גם למשחקים סרטים ועבודה כללית'' ..................

פורסם

גם G31 וגם P43 וגם X48 יציגו את אותם ביצועים ב"משחקים סרטים ועבודה כללית". לכן ההבדלים לא נמדדים בצורה הזו.

אתה מכיר לוח שהוא סתם ככה נחמד ואתה ממליץ עליו, אין שום בעיה עם זה, אך זה לא אומר שהוא הלוח המומלץ ביותר.

יש גם לוחות ב-900 שקלים שהם מאוד נחמדים ומומלצים. אז צריך לדחוף אותם סתם בלי סיבה? לא. יש לשאול וללמוד מה פותח הדיון צריך ורוצה וכך מחליטים מה הלוח שהכי מתאים.

ואת הילדותיות של "לא מעניין אותי מה אתה חושב" ו"אין לי כח להתווכח" תחסוך מאיתנו, אתה יכול פשוט לא להגיב.

עריכה:

ננעל. klips, כשתרצה שהדיון יפתח תשלח לי הודעה פרטית עם הסכמה לערוך את הכותרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים