עבור לתוכן

בעיה במסך

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך חדש LCD LG 26 26LC51 חיברתי והכול אני מדליק תמחשב רואים הכול נטען כמו שצריך שאני מגיע לשולחן עבודה רשום לי no signal מה הבעיה יכולה להיות?

הכרטיס מסך זה 8800gt תודה

פורסם

תודה ליאל בדיוק נרשמתי תודה שפתחת בשבילי

בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף

אני משתמש בכבל 15 פינים D-SUB כמו שביקשו בקטלוג.

אז מה יכולה להיות הבעיה? , זה מראה את הווינדוס נטען אבל שזה מסיים וכאילו מגיע לשולחן העבודה זה אומר NOSIGNAL.

:-\

פורסם

חיבור עם DVI במקום D-SUB נותן שינוי.

משום מה יש לי חשד שפוטש היתה מוגדרת לך רזולוציה/קצב אענון שהמסך לא יכול להציג (לא יודע חלמה הוא לא רושם out of range במקרה הזה..) ובגלל זה אתה לא מקבל שום פלט בו.

תנסה לעלות את מערכת ההפעלה בvga mode דרך תפריט F8 ולקבוע רזולוצחיה וקצב רענון מחדש.

פורסם

חיבור עם DVI במקום D-SUB נותן שינוי.

משום מה יש לי חשד שפוטש היתה מוגדרת לך רזולוציה/קצב אענון שהמסך לא יכול להציג (לא יודע חלמה הוא לא רושם out of range במקרה הזה..) ובגלל זה אתה לא מקבל שום פלט בו.

תנסה לעלות את מערכת ההפעלה בvga mode דרך תפריט F8 ולקבוע רזולוצחיה וקצב רענון מחדש.

יש לך איסיקיו או מסנג'ר שאני יוכל להיעזר בך?

או שתפרט יותר לא כלכך הבנתי.

בבקשה אחי זה ממש חשוב לי!

תודה ..

פורסם

בשביל פתירת בעיות יש פורום והכל צריך להיות מפורסם דרכו.

"אחי" תקרא לחברים שלך בשכונה ולא לי.

איזה פרט ממה שכתבתי לא הצלחת להבין?

פורסם

בשביל פתירת בעיות יש פורום והכל צריך להיות מפורסם דרכו.

"אחי" תקרא לחברים שלך בשכונה ולא לי.

איזה פרט ממה שכתבתי לא הצלחת להבין?

דבר ראשון תירגע.

דבר שני לא הבנתי מה להגדיר ואין,כמה קצב ריענון לשים,ומה לעשות בקיצור לא הבנתי כמעט כלום.

להדליק תמחשב להיכנס לF8 ומה לעשות שם?

וד"א אי אפשר להכניס לחיבור הזה DVI אלא אם כן יש מפצל מיוחד ואם יש תגיד .

תודה .

פורסם

לכרטיס מסך שלך יש רק יציאת d-sub?

בתפריט של F8 כמו שיש לך אפשרות של safe mode וכד' יש גם אפשרות של vga mode שמעלה את מערכת הפהעלה ברזולוציה וקצב רענון מינימלי.

אחרי שהמערתכ עלת ויש לך תצוגה אתה יכול לקבוע את הקצולוציה הרצויה וקצב הרענון המתאים שהוא 60 הרץ במסכי TFT ולהפעיל את המחשב מחדש.

פורסם

לכרטיס מסך שלך יש רק יציאת d-sub?

בתפריט של F8 כמו שיש לך אפשרות של safe mode וכד' יש גם אפשרות של vga mode שמעלה את מערכת הפהעלה ברזולוציה וקצב רענון מינימלי.

אחרי שהמערתכ עלת ויש לך תצוגה אתה יכול לקבוע את הקצולוציה הרצויה וקצב הרענון המתאים שהוא 60 הרץ במסכי TFT ולהפעיל את המחשב מחדש.

דבר ראשון תודה שאתה עוזר,ודבר שני יש לי חיבור אחר בכרטיס מסך,אני שמתי מן מפצל כזה שדרכו אני מחבר את ה- D-SUB גם לLCD 19 שעכשיו אני משתמש בו.

אין לי מסך TRT.

השאלה איזה חיבור יש לי ברגיל? זה -VGA?

ולבדוק דרך התרפיט עם יש לי גם אפשרות VGA כי אני בטוח ב90% שאין לי.

תודה רבה שאתה עוזר .

פורסם

אל תצוטט תגובות מעליך בבקשה.

המסך שקנית הוא TFT.

VGA זה לא ביודק שם של חיבור לעמות זאת d-sub זה כן. רו בכרטיס המסך מגיעם עם DVI או D-SUB.

על איזה מפצל אתה מדבר?

למסך שלך יש רק כניסת d-sub לפי מה שאני רואה. ככל הנראה באמת מדובר על עניין של רזולוציה.

תשים לב שהרזולוציה מאקסימלית שהוא יכול להציג היא 1366על 768.

פורסם

שקנייתי את המחשב מלפני בערך חצי שנה - שנה - שנה וחצי.

בקיצור החיבור שלי הוא לא חיבור D-SUB אמיתי,אני משתמש בכזה דבר לבן שאני מכניס בתוך החיבור המקורי שבעצם נותן לי לחבר את המסך דרך D-SUB.

אני לא יודע בדיוק איך קוראים לחיבור אבל יש בו 24 פינים כאלה מרובעים.

תודה רבה על העזרה![br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 23:58:14

עכשיו ראיתי שערכת משהו,כן למסך החדש ולישן יש רק חיבור D-SUB בגלל זה אני משתמש ב"מפצל" הזה שנותן לי לחבר דרך ה D-SUB,אני מקווה שהבעיה שאתה מדבר עליה נכונה,אם כן בבקשה תגיד לי איך לפתור אותה,אם תדע אני מבטיח לך אני יודה לך הכי שאפשר!

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

יש לי בדיוק כזה http://static.howstuffworks.com/gif/dual-dvi.jpg

אבל אמרתי לך אני משתמש בכזה סוג של מפצל שנותן לי לחבר D-SUB אחרת לא היה לי שום מסך שתומך ב-DVI.

בכ"מ המסך החדש תומך רק ב-D-SUB ככה שאני ממש לא יודע מה הבעיה,אני מקווה שאתה יודע כי אתה באמת עזרת לי היום להבין כמה דברים.

בבקשה תגיד לי שאתה יודע מה הבעיה

תודה .

פורסם

multicore ,אני גם חושב כמוך, זה עיניין של רזולוצייה מהסיבה הפשוטה שהוא מצליח לראות הכל חוץ מאת הWINDOWS עצמו שכאן המסך בעצם מתחיל לקבל אותות, אבל מה שבאמת מוזר זה שאין לו out of range :s05:

על כל פנים, פותח הדיון, תכנס בsafe mode ל windows דרך תפריט F8 ,תסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ממנהל ההתקנים וגם דרך הסרה/הוספה של תוכניות, תפעיל מחדש, תתקין שוב את הדרייבר ואז תגדיר לו את הרזו' המקסימאלית.

פורסם

הדרך של vga mode תהיה הרבה יותר קלה וזריזה.

zwex35, למה שלא תחבר את המחסך החדש ישירות בלי מפצלים?

פורסם

למוטלי קור,במסך שלי אין חיבור DVI , וגם אין לי כבל DVI אם תהיה לי אפשרות כזאתי ותגיד לי איך אני יעשה בדיוק ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים