עבור לתוכן

ניתוקים חסרי סיבה (בעיה בנתב?)

Featured Replies

פורסם

כבר כמה זמן שמידי פעם האינטרנט מתנתק לי פתאום בלי שום סיבה.

אין לי גישה לשום אתר וגם הדפדפן לא חושב בכלל אלא מיידית אומר שהוא לא מצליח להתחבר.

אני מחובר עם נתב Edimax BR6204WG - ואפילו אל הכתובת בקרה של הנתב (192.168.2.1) אני לא יכול להתחבר מה שגורם לי להאמין שהוא האשם.. (ואם לא הוא אז המחשב עצמו?)

במקביל קורה מידי פעם שאין לי אינטרנט אבל אני כן מצליח להתחבר לנתב- ואז באמת רשום PPPoE disconnected. (אולי אחרי ניתוק שנגרם בעקבות בעיה בספק אינטרנט הנתב משתגע ולא מגיב ובגלל זה אין לי גישה אליו לפעמים..?)

בדרך כלל האינטרנט חוזר תוך דקה-שתיים למרות שהיו גם מקרים יותר ארוכים.

בבדיקה של Explorer מריץ עבור בעיות רשום:

WinSock Diagnostic

WinSock status

info All base service provider entries are present in the Winsock catalog.

info The Winsock Service provider chains are valid.

error Provider entry MSAFD Tcpip [TCP/IP] could not perform simple loopback communication. Error 10022.

info Provider entry MSAFD Tcpip [uDP/IP] passed the loopback communication test.

info Provider entry RSVP UDP Service Provider passed the loopback communication test.

error Provider entry RSVP TCP Service Provider could not perform simple loopback communication. Error 10022.

error A connectivity problem exists with an installed LSP.

Network Adapter Diagnostic

Network location detection

info Using home Internet connection

Network adapter identification

info Network connection: Name=Local Area Connection, Device=Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC, MediaType=LAN, SubMediaType=LAN

info Network connection: Name=ADSL, Device=WAN Miniport (PPPOE), MediaType=PPPOE, SubMediaType=NONE

info Network connection: Name=MSN, Device=, MediaType=PHONE, SubMediaType=NONE

info Ethernet connection selected

Network adapter status

info Network connection status: Connected

יש למישהו רעיונות מה קורה?

פתחתי אתמול שרשור אחר לגבי בעיה עם הנתב למרות שאין קשר ישיר - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424366.0

תודה

פורסם
  • מחבר

למה הוא מפריע? אני לא מפעיל אותו אף פעם.

אני מעדיף שהוא ישאר כדי שאם אני ארצה תהיה לי אפשרות לחבר את האינטרנט ישירות למחשב ולהשתמש בו.

פורסם

הוא יכול "לבלבל" הרבה יישומים כי מערכת הרשת של חלונות עשויה בצורה דיי עקומה.

חוץ מזה לוקח בדיוק 50 שניות על השעון לעשות חייגן חדש במידה ואתה צריך אחד בכלל.

פורסם

רק להבהיר משהו

אם אתה לא יכול להתחבר ל- Default Gateway זאת אומרת שאין למחשב שלך תקשורת עם הנתב

גם אם אתה מנותק מהספקית, אתה אמור להצליח להגיע לדף הבקרה של הנתב(ואז תראה שם שהחייגן המובנה בנתב לא מחובר)

מה שגם לא אמור לך להיות חייגן חיצוני שהתקנת(יש כבר חייגן מובנה בנתב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים