פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים אני באמת לא מבין מה כל כך מעניין בPES או בכל משחק כדורגל אחר, אולי מכיוון שאני לא ממש אוהב את הספורט הזה באופן כללי.חוץ מזה לדעתי משחקי מכות (Tekken, Soul Caliber) הם המשחקים האולטימטבים עבור 2 שחקים במידה ושניהם יודעים מה הם עושים ולא סתם "Button mashing".
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים 2 אנשים - 2 GEARS OF WAR 3 אנשים - PES 4 אנשים - PES אה והמשחקים של RB וGH מתאימים לכולם, אפילו ל1 למרות שזה הרבה פחות כיף מכמה אנשים ומי שלא יודע להעריך PES, וואלה, כשזה נוגע לגיימינג אני תכל'ס יותר בקטע של FPS אבל PES זה חתיכת משחק כיף ברמות. במיוחד להרכיב קבוצה של 3 אנשים נגיד ולשחק בXBL/PSN
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים לא יכול להזדהות עם הדיברות הללו... אני משחק בפלייסטישן כשהחברה נימצאת מחוץ לרדיוס של 70 מטר... הכי בטוח ורגוע, והעיקר הכיף נישמר
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים עם חברים באמת אין על PES.אם יש 4 שלטים, 2 על 2 זה הכי כיף.להביא צ'יפ יפה מעל השוער ואז מי שלידך לא מבין מאיפה זה בא לו... או חופשי מ 30 מטר.גם מירוצים זה אחלה עם חברים.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים גיטר הירו עם חברים זה אחד הדברים(עם תופים שתי גיטרות ומיקרופון), יותר מPES או טקן.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים חחחחחחחחחח..חזק ביותרר..למרות שאני לא משחק בקונסולת הפלייסטיישן...זה אותו דבר גם לגבי מחשב (: חחחחחחח
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים לא משנה מה תגידו פרו זה המשחק האוליטמטיבי לשחק עם חברים על כל קונסולה שהיא
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים לא משנה מה תגידו פרו זה המשחק האוליטמטיבי לשחק עם חברים על כל קונסולה שהיא כן.. באמת משחק על רמה...אולי אני אקנה איזה פלייסטיישן 3...רק בשביל זה.חחח
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים מסכים עם כל מילה חביבי.כל יום מינימום שעה אחת של פרו כדי לשמור על כושר, במחצית דופקים איזה פייסל ומושכים ככה עד הלילה. 2 על 2 מומלץ מאוד.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים מסכים עם כל מילה חביבי. כל יום מינימום שעה אחת של פרו כדי לשמור על כושר, במחצית דופקים איזה פייסל ומושכים ככה עד הלילה. 2 על 2 מומלץ מאוד.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים טקן זה המשחק לשני אנשים ויחרב העולם על מי שאומר אחרת. אכן יש כמה אימרות אמת פה. כמו של זה לא באמת מעניין אותך ואת רוצה צומי, אבל יש דבר אחד שהחברה יודעת לעשותוהפלייסטיישן לא...חוץ מזה PES זה משחק חרא, ובכלל אמרוים לשחק אותו במחשב (במחשבה שניה רק משחקימכות צריך לשחק בפלייסטיישן).
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים הבעיה בטקן שהרבה יותר קשה להתמקצע בזה, וזה הרבה פחות זורםאני אישית התחלתי לשחק pes בצבא, וגם אני עד אז חשבתי שזה חראאבל אז גיליתי שאין מה לעשות, זה המשחק הכי טוב לשחק בו שיש שתי אנשים ומעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.