עבור לתוכן

שאלה - מחיצות\התקנת וינדוס על כונן חדש 1TB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בסופו של דבר לאחר המלצות שונות הלכתי על 1001FALS (אם אני לא טועה בשם ) וכרגע יש לי שני הארד דיסקים:

1)ה-1TB החדש

2) 250GB של גם כן של WD (סידרת AAKS ) .

השאלה שלי איך כדאי ליצור מחיצות ואיפה כדאי להתקין את הוינדוס במטרה לביצועים הכי טובים שאפשר?

כלומר, האם כדאי לי להתקין את הוינדוס על ה-250GB (מחיצה אחת שלמה) ואז משחקים וכו להתקין על ה-1TB או ההפך או שיש אפשרויות טובות יותר?

תודה רבה :xyxthumbs:

אם זה משנה, אני משחק המון במשחקים חדשים וכבדים וגם עורך בתוכנות עריכה כגון AFTER EFFECT ו-Premiere .

פורסם

אין שום הבדל וגם אין שום צורך במחיצות למטרות האלו.

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאם אני מתקין את הוינדוס על הכונן 250 GB ועל ה-1TB אני אתקין משחקים וכו לא תיהיה איטיות במהירות קריאה\כתיבה ? (כי המשחק בעצם עובד בין הוינדוס שהוא על כונן אחד לכונן האחר )

תודה ..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה ! :xyxthumbs:

סוף סוף יהיה לי מקום פנוי על הארד דיסק P:

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ככה:

עשיתי מחיצה אחת שלמה של ה-1TB , ובהארד דיסק ה-250 הוינדוס כבר היה מותקן על מחיצה של 50GB (כאשר יש עכשיו עוד מחיצה של 200)

יש אפשרות "לתת" את ה-200 GB למחיצה של הוינדוס (שהיא כרגע 50 GB ) ?

תודה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי ואיך אפשר?

ראיתי שיש אפשרות של איחוד מחיצות בתוך הוינדוס 7 עצמו (Computer Managemnt) אבל לא הבנתי איך לעשות את זה.

כרגע המחיצות הקיימות לפי התוכנה :

1)כונן C עם 50 GB

2)200 FREE SPACE (שהם הארד דיסק אחד עם הכונן C)

3)הכונן 1TB

איפה יש שם אפשרות לאחד את כונן C עם ה-FREE SPACE ?

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק הבנתי איך להשתמש בתוכנה ואני לא רוצה למחוק מידע מהכונן .. אפשר הסבר קצר בבקשה ? :xyxthumbs:

פורסם

מדובר ב live cd עם הפצה של לינוקס שנותנת הרבי כלי מערכת מאוד שימושיים אם זה עדיין לא היה מובן פה.

אני אישית מאוד ממליץ עליה (אפילו יותר מדי כנראה) ומשתמש בה דיי הרבה בעצמי.

כל התשובות אני מניח שתמצא פה, אבל גם מבלי לקרוא מדריכים אפשר להבין שם הכל בצורה מאוד פשוטה כי הממשק מאוד ידידיותי ואינטואטיבי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים