פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים Benor, אף אחד לא מכריח אותך להיכנס לת'רד הזה. חן שואל כאן שאלות ענייניות בהחלט.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים הוא צודק, הבן אדם כבר פתח על זה דיון קודם, אני לא ראיתי את זה לפני שעניתי כאן.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים הדיון ההוא בן קרוב לחודשיים, ואין שם שום שאלות בנוגע למה צריך להביא לטירונות.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר מה לגבי נושא הנעליים?יש לי פלטפוס וכמובן שיש לי מדרסים,הא יש נעליים צבאיות חצאיות ואני צריך לבקש?או שצריך לבקש פטור מנעליים צבאיות בכלל?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים עם פלטפוס לא תקבל פטור, מקסימום מדרסים. מומלץ להביא לטירונות את המדרסים מהבית (לי זה עזר מאוד).
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים היום שואלים אתכם לאן הייתם רוצים להתגייס, במנילה שלי היו 3 אפשרויות:א. הנדסה.ב. הנדסה.ג. הנדסה.נחש במה בחרתי.במנילה שלי היו 5 אפשרויות שונות ובכל זאת זרקו אותי לחיל המעופפים, אז מה?מנילה זה שיט, ממתי בצבא יש זכות בחירה?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר גם לא נעליים חצאיות?אם בכלל יש דבר כזהראיתי בפרש שבטירונות 02 יש מסע-מישהו יכול להסביר על זה?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מה יעזרו לך נעליים חצאיות? אם יש לך פלטפוס אז הבעיה היא הסוליה.יש "מסע" בטירונות 02, אבל הוא בדיחה (משהו כמו קילומטר וחצי.... שניים במקרה הטוב).
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים זה לא בראש שלי, באמת היה "מסע" בטירונות שלי. אני כמובן קורא לו "מסע" כי הוא בדיוק מה שתיארתי קודם (משהו כמו קילומטר וחצי של הליכה וקצת ריצה קלה עם כל הפק"לים וזהו).
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים לנו לא היה שום מסע....אחרי "יום שדאות" שכולו קאסמים (זיקים) לא התרחקנו עשר מטר ממקום מוגן.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מכירים את זה שבזיקים מתי שמשמיעים צבע אדום - אמת בכריזה אז כל המעפנים עם הפטורים פתאום יכולים לרוץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.