עבור לתוכן

מתגייס מחר...

Featured Replies

פורסם

אז זהו...מחר מגיע התור שלי להתגייס

אני מקווה שהגיוס יעבור בקלות ובהצלחה ושאני לא אוכל הרבה ח**

אני אנצל את הבמה לשאול האם צריך להביא הרבה דברים מהבית,או שהצבא נותן הרבה דברים,וגם יש סיכוי שאני אחזור ביום חמישי הבייתה?

ועוד משהו:מחר אני אראה קצין מיון שיאמר לי לאיזה תפקיד אני אשובץ אחרי הטירונות?

תודה

• תגובות 43
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעשה חיפוש, כל הזמן שואלים מה כדאי להביא לטירונות.

הצבא לא נותן הרבה (לא הרבה מעבר למדים, נעליים וגרביים).

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש,מצאתי קצת דברים

יואב תוכל גם אתה לספר קצת?

פורסם

חמישי אתה לא תחזור, אבל יש סיכוי טוב ששישי-שבת כן תעשה בבית.

בכ"א כדאי להיות מוכן למצב שאולי יחליטו להשאיר אותכם שבת ראשונה (זה קורה), אז תביא קצת גרביים תחתונים וגופיות לבנות שיספיקו לשבוע וחצי.

אין מה לבוא עם יותר מידי אזרחי, כולה תלבש את זה בשעת ט"ש וגם זה מקסימום אפשר לעשות עם הגופיות.

כפכפים למקלחות זה חובה.

סכין גילוח וקצף\ג'ל גם חובה (למרות שמומלץ בחום לרוץ אחרי המ"מ על היום הראשון ולחתום על זקן).

תקבל מהם בעיקרון גופיות ירוקות ומדים, כל השאר לא רלוונטי (לא חושב שמישהו איי פעם השתמש בסכיני גילוח ובתחתונים שמקבלים שם).

בתיק אל תסחוב דברים שאתה לא חייב חייב חייב,

ואל תביא שום דבר שאתה לא רוצה שידפקו לך.

ראיתי גם כאלה שמביאים סכינים אולרים לדרמן וכאלה, זה פשוט דבילי, לא יהיה לך שום שימוש בזה וסתם יכולים ליפול עליך אם מישהו ילך מכות ויחפשו בתיקים.

כמובן תביא מזומנים לשקם ולגזלן, ממש לא בא לך לחיות על האוכל של הבט"רים.

קח בחשבון שאתה הולך לחזור בפעם הראשונה עם קיטבג ענק וכבד, אז גם אם אתה מחליט כן להביא שטויות בתיק, תעשה את זה רק בפעם הבאה שאתה מגיע ולא בפעם הראשונה (שלא תכנס לרכבת עם 2 שקי גופות עליך).

מנעול קטן זה גם רעיון טוב כי יש כאלה שישר דופקים ציוד צבאי בשביל שיהיה להם ספאר אם יאבד,

עקרונית ממש לא בעיה לפתוח מנעול, אבל יעדיפו קודם ללכת למי שבלי מנעול מאשר לאחד שיש לו.

שיפצורים וכאלה אל תעשה על ההתחלה (או בכלל),

זה סתם מראה על אובר-רעל ואף אחד לא באמת יתפוס ממך פזמניק בשבוע הראשון רק כי יש לך שיפצורים.

פורסם

השתחררתי אתמול ... שיהיה לך בהצלחה .. :)

פורסם
  • מחבר

מזל טוב על השיחרור..חח בדיוק 3 שנים אחרי שהתגייסת אני מתגייס

מה זה גזלן?

הצבא לא נותן מנעול?המנעול מיועד בשביל לנעול את הקיטבג?

מה זה שיפצור?הבנתי שבכלל זה לא חוקי לעשות את זה,אבל אין לי מושג מה זה..

פורסם

הצבא נותן מנעול אחד אם אני לא טועה, אבל אתה רוצה לנעול גם את התיק וגם את הקיטבג, ולפעמים צריך עוד אחד לתאים אחרים או לסגור יותר טוב.

אני השתמשתי בעוד 2-3 שהבאתי מהבית (לא צריך להיות אובססיבי, אבל אם הכל סגור כמו שצריך אתה יכול לזרוק את התיק בחדר בשקט בלי לדאוג יותר מידי).

שיפצור זה סתם תוספת\שינוי שעושים לאביזר כלשהו בשביל שיראה יותר טוב, זה בולשיט אבל הרבה מורעלים מתלהבים מזה.

"לא חוקי" זה רק אם אתה פוגע ברכוש צהל, אם אתה מגלח ושורף את הכומתה לדוגמא (מה שאתה תעשה בכל מקרה אחר כך, אבל לא כדאי לעשות את זה על הכומתה של הטירונות כי אולי לא תשאר איתה אחר כך ושהמשמעת שם תיהיה יותר קשה מבסדיר).

פורסם

עשיתי חיפוש,מצאתי קצת דברים

יואב תוכל גם אתה לספר קצת?

חלאס, נשבר לי (לנו) ממך כבר.

אתה פתחת כל כך הרבה נושאים בנושא. ואתה שואל שוב ושוב את אותן השאלות.

הנה תאר'ד שפתחת עם תשובות ל- 99% מהשאלות שלך:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=415898.0

אני בד"כ לא תקיף כלפי אנשים אחרים.

אבל אני רוצה להבין פעם אחת. מה הקטע שלך? מה עומד מאחורי כל ההתנהלות שלך באתר? אתה באמת נהנה מזה? זה גורם לך סיפוק מסוים?

אם אתה באמת לא יודע ואתה צריך לקרוא הרבה פעמים עד שאתה קולט, אני יכול להבין.

אבל אם אתה סתם נהנה, לגרום לאנשים אחרים לחפש לך מידע ולענות לשאלות ההזויות שלך (במקום קצת לטרוח ולחפש לבד) אז יותר מזה כבר אין לי מה להגיד לך...

שיהיה לך שפשוף קל וגיוס נעים!

פורסם

עדיף שתשמור את המנעול המעפן שהצבא נותן בבית, מזדכים עליו בשחרור (אני עליתי מת"ש עליו).

פורסם
  • מחבר

ולקנות כאילו עוד 2 מנעולים שיהיה גם בשביל לנעול את התיק הרגיל?

רגע התיק הרגיל לא נמצא על הגב שלי במשך כל היום הראשון בבקום?

אם הקצין מיון אומר לי תפקיד שלא נראה לי אני יכול להתווכח איתו ולבקש העברות וכו'?

פורסם

להתווכח איתו לא יוביל לשום דבר, אתה יכול לנסות לנגוח בו.

פורסם

אני במקום צוות האתר, הייתי חוסם אותו לכתיבה בפורום "כללי", אלא אם כן הוא מספק שעשוע לקהל מסויים.

ולקנות כאילו עוד 2 מנעולים שיהיה גם בשביל לנעול את התיק הרגיל?

רגע התיק הרגיל לא נמצא על הגב שלי במשך כל היום הראשון בבקום?

אם הקצין מיון אומר לי תפקיד שלא נראה לי אני יכול להתווכח איתו ולבקש העברות וכו'?

כנס לפורום הזה:

http://www.fresh.co.il/vBulletin/forumdisplay.php?f=21

סתכל גם כאן: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=225263

תחרוש אותו תעשה חיפוש יסודי עליו תסתכל בארכיון.

אם משהו לא מובן אחרי שעשית חיפוש ::)

אתה מוזמן לשאול...

פורסם

היום שואלים אתכם לאן הייתם רוצים להתגייס, במנילה שלי היו 3 אפשרויות:

א. הנדסה.

ב. הנדסה.

ג. הנדסה.

נחש במה בחרתי.

פורסם

הנדסה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים