פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים שלום חברה...אני רוצה להוריד תוכנת מאמץ יש לי כבר אחת אבל אני רוצה להשתמש באחרת כי נראה לי שזאת רוצחת... האם כל התוכנות אותו דבר..?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר לא עקרוני , אבל 3DMark 2003 , תאמץ יותר את המחשב ..שניה ואם המחשב שלי עומד בכל הבדיקה השלמה אז לא יהיה לי בעיות... והפתעות...?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים תמיד הכי טוב זה לבדוק בתוכנה רוצחת - Prime ,אבל אם המחשב עבר 3DMark בלופים שעתיים , אני מאמין שהוא יציב מספיק .
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר תמיד הכי טוב זה לבדוק בתוכנה רוצחת - Prime ,אבל אם המחשב עבר 3DMark בלופים שעתיים , אני מאמין שהוא יציב מספיק .ש-ע-ת-י-ים!?@#??@!# אתה מכיר טוסט...?
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים אתה רוצה לבדוק ציבות לכרטיס מסך / למעבד ?אם זה למעבד , אתה חייב ל"טחון" אותו ולבדוק שהוא יציבכדי שלא יפול לך במהלך עבודה שוטפת .
פורסם 2003 באוגוסט 2822 שנים מחבר אני רוצה בדיקה שוטפת להכל שלא יפול לי באמצע החיים איך אני עושה את זה... ויש לי טוסט אבל אני חושב שהיא יותר מדי רוצחת ... איזה תוכנה יש שתבדוק הכל.... ("הכל" יעני מעבד וכרטיס מסך....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.